Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthormaxiulka
    • CommentTimeJan 4th 2013
     permalink
    U mnie serduszek dziś nie będzie. Zostałam w K
    Krakowie. Przynajmniej w tajnym towarzystwie :-)
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    dobranoc Sony, witaj Asiunia
    Fanta Twój żółty śnieg mnie zabił :) grunt, żeby mimo wszystko myśleć pozytywnie :)

Treść doklejona: 04.01.13 22:42
    Maxiulka dobrze, że towarzystwo jest ok :)
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Jak tajne to mam nadzieję, że jesteś bezpieczna Max :) a serio to baw się dobrze ... spałam raz w Krakowie w jednym akademiku dawno temu, ale towarzystwo było o tyle szemrane, że na korytarzu to trzeba było chodzić dupą do ściany :swingin::tooth::tooth:

Cześć Asiu :)
    A ze śniegiem werciku klasyka ... Pierwsza zasada Eskimosa :):peace:
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Aj noł, ale pięknie to wkomponowałaś :)
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    asiorki jesteście :D:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
    • CommentTimeJan 4th 2013 zmieniony
     permalink
    Asiula ja o pierwsze 2 ciaze nie staralam sie wcale ,odrazu zaskoczylam .Tzn z Julcia wpadka ,a Gabi planowana i trafiona w blyskawicznym tempie zupelnie niespodziewanie (obie dziewczynki poczete w pierwszy sex po przerwach( wyjazdy mojego bylego meza) dlatego ja nie wiedzialam co tzn starac sie o dzidzie :)

Sucharki-ja Cie zawsze zauwazam ,ale ostatnio ciagle komara do poduchy zacinam :shamed:
    uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jaki tu powazny zamet zasialam :shocked::shocked::shocked::shocked::shocked:

,kazda tu pisze co czuje ,jak mija dzien -mnie akurat poprostu mecza nudlosci 24h ,nic prawie nie jem bo mi w gebie rosnie wiec to nabazgralam -takie sa uroki ciazy i nie gderam ze to okropne bo ciagle podkreslam ze poprostu z poprzednimi tak nie mialam no i dziekuje bogu ze nie wymiotuje.
    Mal -jesli chodzi o usuniecie ciazy -mam silna depresje i nerwice ...moze Tobie nigdy sie nie zdarza chlapnac czegos czego zalujesz pozniej ,nie mniej jednak moje zycie to nie bajka i czasem jestem na skraju wytrzymania psychicznego :confused: ale kit z tym ,mniejsza o to . Glupio mi
    Przepraszam ,ze smialam pisac o moich objawach ,choc poniekad odpisywalam poprostu na pytana do mnie zadane .
    juz nie bede sie udzielala w tym dziale bo faktycznie moje tematy nie beda pasowaly do watku

ZYCZE WAM WSZYSTKIM ZAFASOLKOWANIA przepraszam te dziewczyny ktore urazilam bardzo swoimi wypowiedziami ,dobrej nocy :grouphug:
    --
    •  
      CommentAuthormaxiulka
    • CommentTimeJan 5th 2013
     permalink
    A więc dzisiaj pik tempki do góry 36,7 ..... :)
    Hehe.... Studenckie czasy mi się przypomniały ;)

Dzisiaj zajebis...nudne wykłady do 18 ;-(

Miłego dzionka babeczki :*
    --
    •  
      CommentAuthorMinia85
     permalink
    cześć dziewczyny, aferę "mdłościową" ja zaczęłam, bo zapytałam Nerpę. Nie sądziłam, że komukolwiek może to przeszkadzać, bo sama nie mam takich odczuć. Przepraszam i już nie będę inicjować rozmów o ciążach i dzieciach
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Hej laseczki witam się z rana u mnie zbliża się owulka:bigsmile:ciekawe czy mój wibrator da radę hahhaha:tooth:
    •  
      CommentAuthorSony85
    • CommentTimeJan 5th 2013 zmieniony
     permalink
    Jak da rade to jestem ciekawa jak będą wyglądały te dzieci ;D

U mnie dziś spadek tempki i plamienia. Zaczynam nowy cykl w końcu ;)

Nera zostań z nami. Dziewczyny chciały tylko żebyście miały na względzie to ze któraś ze starających może mieć zły dzień i będzie jej przykro. Na pewno nie chodziło o to żeby dziewczyny które były z nami wspierały nas i udało im sie w końcu zajść w ciąże przestały wchodzić na ten wątek.
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    a o co chodzi bo ja nie w temacie jestem?

Treść doklejona: 05.01.13 10:21
    Nera jak pójdziesz to dostaniesz klapasa w w tyłeczek:tongue:
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    sucharku przeczytaj wpisy z poprzedniej strony

Sucharku a może Nera lubi klapsy w tyłeczek i co wtedy?
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    no to będę ją klepać:bigsmile:
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Ja dziś znów ze spadkiem,.. chociaż.. o 4 mierzyłam 36.86 a o 7 36.68 :(
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    Taki spadek to nie spadek ;)
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    Witam sie z samego rana:) ja jeszcze w łóżku leże i leniuchuje ale zaraz muszę wstać :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorsardynka85
     permalink
    fanta ja miałam stosunek lh/fsh powyżej 3 i pcos/pco nie mam - aż ginekolok-endokrynolog była mocno zdziwiona wynikiem hormonów w stosunku do idealnego obrazu usg moich jajników
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    hello Kobitki..:))
    mnie dzis tempka wyskoczyla w gore troche za duzo jak na moj gust...i rano mialam krwotok z nosa...chyba znow mnie zaczyna cos dopadac,chociaz krwawien z nosa w calym swoim zyciu mialam z dzisiejszym chyba tylko 3 razy.i to jedno od uderzenia w kinol w szkole podstawowej....

co do wczesniejszego mojego postu-czytac ze zrozumieniem.ja temat zakonczylam i nie bede sie bawic teraz w glaskanie po glowie i wycofywaniu sie ze swojej opinii.to nie zabawa w kotka i myszke,bo jak ktos zaczyna pozornie szlochac i sie uzalac to ktos musi pocieszyc.jestesmy dorosle.jak najbardziej lubie pisac ze wszystkimi,ale pewne tematy jednak powinny znalezc swoje miejsce w odpowiednich do tego dzialach-po to chyba sa,prawda?Minia-ten temat jest walkowany od polowy grudnia wiec nie mialas akurat takiej sily sprawczej aby go wywolac.i tak,jestescie nam potrzebne,bo mozecie dzielic sie z nami swoim doswiadczeniem.w koncu Wam sie udalo,ale nie wchlaniajcie tego watku tylko i wylacznie w swoje objawy.na tym koncze jak ktos jeszcze nie skumal i chce sie sztucznie pouzalac nad soba.nikt nie jest tutaj pepkiem swiata.wszystkie zaslugujemy na uwage.

ja dzis zastanawiam sie usilnie czy zabrac sie do swojej choinki....ciezko mi...mam mega lenia...oraz maly stres zwiazany z moja wtorkowa wizyta w szpitalu...w czerwcu takowa wizyta skonczyla mi sie fatalnie....teraz jestem pelna obaw czy powinnam...ale z drugiej strony przelozyc wizyte to tak jakby ja skasowac na zawsze bo oni sie obrazaja jak dzieci...tak wlasnie jest z moim czekaniem na usuniecie polipa,chociaz wizyty sie nie odbyly nie z mojej winy...pozyjemy ,zobaczymy....:confused:
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Mal normalnie ja czuje, że Ci się tym razem udało :) Jakoś to czuje w powietrzu !
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Asiula-nie pisz tak bo bede beczec...wlasnie taki dzis mam dzien...od wscieklizny po beczenie,jakos sie wew trzese....nie wiem co mam zrobic z tym szpitalem....chyba pojade i jak cos bedzie nie halo,to zaneguje jakies badanie ....poprzednio nie myslalam,ze moze jestem w ciazy i skonczylo sie zle...nie wiem w ilu % mialo wplyw na to badanie,ale jak sie okazalo,ze jednak bylam w ciazy to za 2 dni dostalam krwotoku...w poniedzialek wizyta,@ miala byc w srode,w czwartek pozytywny test a w sobote po wszystkim...moze to tylko tragiczny zbieg okolicznosci,ale teraz znow sie trzese...:cry:
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    No ja Ci mówię, że tak czuje!! :D
    Ja to mam takie przeczucia co do tej kwestii :D
    U mojego Roberta siostry mówiłam, ze na bank jest w ciąży zaraz po weselu i w listopadzie się dowiedzieliśmy że 6 tydzień :D na dodatek mówiłam, że córa :D a oni, że syn i wczoraj dzwoni, że Zośka będzie :D

Treść doklejona: 05.01.13 11:24
    http://www.we-dwoje.pl/poronienia;zagrazajace;a;kwestia;badania;ginekologicznego,artykul,2264.html
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    wirtulanie sciskam i tule...:))))))))))) nawet nie wiesz jaka radosc sprawiaja Twoje slowa takiej starej babie jak ja..:)):heartsabove: a zarazem wielki strach.....zreszta,wszystkim nam sie musi udac...

a co myslicie w koncu o wprowadzeniu listy naszych starajacych sie Pan..?:flowers:
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    No to i jak u mnie Fancia :( żadnej dzidzi po za 2 szalonymi chrześniakami!! A my chcemy swoje :(
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Fanta-wiesz,ze ja nie umiem plywac..??? zawsze jak Ci nadepne na odcisk mozesz mnie utopic..:)) to robie doskonale-topie sie....mam peknieta przegrode w nosie wiec nawet spotyka mnie to pod prysznicem,hahaha..:)) milego dzionka Nasza Syrenko..:)):rainbow:
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    znow nawala forum....posty ida jak chca..........:shocked:
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    NICK: ----------------- Imię:------- Wiek:------- Staramy się od:
    Asiula_6_9_91-------- Asia---------- 22----------- 3 miesięcy
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Mal-....................Gosia..........35............16 miesiecy
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Dziewuszki! Dopisywać się :)
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Asiula-mi wkladal taki patyczek do szyjki i na pytanie czy jesli bym byla w ciazy to jest to badanie bezpieczne-odp,ze nie i zorbil mi zwykly sikany test...wyszedl negatywnie wiec badanie sie odbylo...na drugi dzien wypadl,ze mnie jakis taki grudkowaty,na wierzchu suchy sluz.taki korek-czop...bylam w szoku...w srode po poludniu test pozytywny,bo rano nie dostalam @..a w sobote silne krwawienie ze skrzepami...tak wygladala moja wizyta w czerwcu juz w tamtym roku.....teraz nawet nie wiem jaka to wizyta,czy ginekologiczna czy zwiazana z moim karkiem,bo mam tylko wezwanie i zadej inf...ale jak beda chcieli mnie przeswietlic..????
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Ja mam 2 kuzynów : starsza Niunia moja chrześnica, a a młodszy Broj mojego Roberta <3
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Fanta-dla mnie chyba tylko owiniety ponton wokol rak...plywaczki nie dadza rady udzwignac 75 kg,hahaha.wpisz sie na liste-zostala gdzies powyzej...
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Kurde Mal ciężka sprawa.. Moze sprobowac to jakos przesunac chociaz o pare dni.. :(
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Asiula-wlasnie nie da rady..bo jak u nich przesuniesz to czekasz i czekasz...w czerwcu wyznaczono mi np,date usuniecia tego polipa i mowilam barankom,ze w wakacje mnie nie ma,ze juz 2 lipca wyjezdzam..za 5 dni przyszlo mi wezwanie na zabieg 3 lipca!! zadzwonilam,odmowilam...przyslali mi na 3 sierpnia...nie bylo mnie wciaz w kraju...jak wrocilam,zadzw,wyjasnilam.dostalam na 23 sierpnia.tego dnia dostalam @,dzwonie i mowie co sie dzieje,wiec ta baba mowi,ze nie,nie moge przyjsc...po 2 miesiacach dzwonie sie pytac,kiedy bede miec,streszczam jej ta historie,a ta z kolei mowi,ze moglam przyjechac z krwawieniem bo to nie mialo znaczenia..!! i czekam do dzis-czyli juz 7 miesiac...juz nawet lekarz wyslal do nich list i dalej glucha cisza...
    •  
      CommentAuthormarzycielka7
     permalink
    marzycielka7..........Pat.............27............32 miesiace(34cykle)
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    marzycielka7..........Pat.............27............34cykle
    Asiunia892-------------Asia-----------24-----------7 miesięcy
    --
  1.  permalink
    sorrki,ze zmienilam swoje dane w tej liscie,ale w koncu policzylam miesiace:updown: jakos latwiej mi sie patrzy na slowo 'cykle'
    --
    •  
      CommentAuthorkinia0903
     permalink
    kinia0903--------------Kinga----------28------------6 miesięcy
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Nie mam problemu Marzycielka :)
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthordoti86
     permalink
    doti86------------------Dorota---------26-----------16 miesięcy
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    dziękuje sardynka za odpowiedź. ;-) A czy do obrazu.jajników się robi normalne Usg dopochwowe ?? bo ja takie miałam robione wiele razy m.in. że jajniki mnie mocno bolały ale lekarz nic nie stwierdził nadzwyczajnego. Mall ja też myślę temat skończony. Jak tu do Was przyszlam więcej osób się udzielalo tak mi się wydaje... może te osoby też wycofały się przez poruszane tematy. Dla mnie osobiście też jest to trudny temat, zwłaszcza że nie mam żadnego dziecka więc nawet nie mam co się wypowiadać a chęć jego posiadania jest tak mocna że.... ech same to rozumiecie. Co tu będę pisać... idę na basen. Miłego dnia
    •  
      CommentAuthorsardynka85
     permalink
    Tak fanta wystarczy zwykłe usg dopochwowe aby ocenić czy na jajnikach tworzą się pęcherzyki typowe dla pco, więc jakby było coś nie tak to lekarz by na pewno zauważył :)
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    znowu mój post przesunięty. Też mam 2szalonych chrzesniakow ;-) dziś się jednym zajmuje ... zawsze jak przychodzi to się do mnie tuli ... lubie to. Taka namiastka bycia mama przez 4h w weekendy. Mall ja nie z tych co topia ... predzej podam ci rękę i naucze pływać :-P:-P polecimy sobie w rekawkach dla dzieci ;-)
    •  
      CommentAuthorfrezja1983
     permalink
    frezja1983.............Aneta..........29...........5 miesięcy

Treść doklejona: 05.01.13 12:57
    Cześć dziewczyny:smile:

Treść doklejona: 05.01.13 12:58
    ładne słońce u mnie świeci, od razu lepiej się człowiek czuje
    •  
      CommentAuthorvelvetin
     permalink
    velvetin................Marta...........28...........13 miesięcy
    --
    •  
      CommentAuthorfrezja1983
     permalink
    brzuch dalej boli, ale przywykłam nawet do tego. raz kuje jajnik lewy, a za chwilę czuję jakby 'zamulanie' połączone z pieczeniem i poczuciem gorąca w samym dole brzucha. Myślę, że to może mieć coś wspólnego z kamicą nerkową. jak miałam 21 lat to przechodziłam kolkę nerkową. pewnie kamienie się odnowiły, a zamiast jajnika bolą moczowody
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    co wy z tymi nikami?nie chce mi się czytać dostaliśmy dziś złe wiadomości

Treść doklejona: 05.01.13 13:13
    velvetin................Marta...........28...........13 miesięcy
    sucharek83............Ania............29............24 miesiące
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Sucharku-a co sie stalo jesli mozna wiedziec..? mozna jakos pomoc? czasem los daje kopa z partyzanta....

patrzac na ta liste sa same mlode dziolchy i jeden mamutek,czyli ja....moze ja sie lepiej zapisze na dzial geriatrii....:wink:
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    nasz znajomy się powiesił nagle nie wiadomo czemu,osierocił dzieci to bardziej T przyjaciel znali się od dzieciństwa,z tego co wiem żona go tak wykończała i chyba jej się udało,T pojechał do znajomych aby dowiedziec się więcej kiedy pogrzeb,wiem że jego cała rodzina w szpitalu,rodzice i jeden z braci bo doznali takiego szoku
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    sucharku bardzo mi przykro :( a Ty mal zaraz oberwiesz za tą geriatie!! uwierz mi!
    --
    •  
      CommentAuthorfrezja1983
     permalink
    mal77 mi już za chwil parę 30 stuknie:) mąż mi to uroczo wypomina:):):) sam ma 35 lat u zawsze mówi że to wspaniały wiek ludzi czynu!
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.