frezja1983 luzik czasu się nie cofnie,to on sam zadecydował,nie dowiemy się co mu odbiło,fakt mój T jest w szoku widzę że my w tym samym wieku i nasi mężczyźni też
Treść doklejona: 05.01.13 13:52 czasami myślę, ze gdybym wiedziała, że zajście w ciąże może tyle mi czasu pochłonąć starlibyśmy się wcześniej o dziecko. do momentu rozpoczęcia starań w ogóle się tym tematem nie interesowałam, nic kompletnie. naiwnie myślałam że jestem wiatropylna:) co roku pracuję kilka miesięcy w domu i miałam jakieś głupie plany ze zajdę w ciążę przed końcem roku żeby dopasować się do mojej pracy, naiwne to było z mojej strony
Treść doklejona: 05.01.13 13:52 zbyt przedmiotowo to wszystko traktowałam
dopisuję się NICK: ----------------- Imię:------- Wiek:------- Staramy się od: Asiula_6_9_91-------- Asia---------- 22----------- 3 miesięcy Mal-....................Gosia..........35............16 miesiecy marzycielka7..........Pat.............27............34cykle Asiunia892-------------Asia-----------24-----------7 miesięcy kinia0903--------------Kinga----------28------------6 miesięcy doti86------------------Dorota---------26-----------16 miesięcy frezja1983.............Aneta..........29...........5 miesięcy velvetin................Marta...........28...........13 miesięcy sucharek83............Ania............29............24 miesiące Minia85..............Dominika.......28............1 miesiąc
NICK: ----------------- Imię:------- Wiek:------- Staramy się od: Asiula_6_9_91-------- Asia---------- 22----------- 3 miesięcy Mal-....................Gosia..........35............16 miesiecy marzycielka7..........Pat.............27............34cykle Asiunia892-------------Asia-----------24-----------7 miesięcy kinia0903--------------Kinga----------28------------6 miesięcy doti86------------------Dorota---------26-----------16 miesięcy frezja1983.............Aneta..........29...........5 miesięcy velvetin................Marta...........28...........13 miesięcy sucharek83............Ania............29............24 miesiące Minia85..............Dominika.......28............1 miesiąc Sony85...............Bogusia..........27............17 miesięcy
Z wykresami staram się od 5 cykli ale o dziecko staraliśmy się od ślubu więc tak wpisuje.
NICK: ----------------- Imię:------- Wiek:------- Staramy się od: Asiula_6_9_91-------- Asia---------- 22----------- 3 miesięcy Mal-....................Gosia..........35............16 miesiecy marzycielka7..........Pat.............27............34cykle Asiunia892-------------Asia-----------24-----------7 miesięcy kinia0903--------------Kinga----------28------------6 miesięcy doti86------------------Dorota---------26-----------16 miesięcy frezja1983.............Aneta..........29...........5 miesięcy velvetin................Marta...........28...........13 miesięcy sucharek83............Ania............29............24 miesiące Minia85..............Dominika.......28............1 miesiąc Sony85...............Bogusia..........27............17 miesięcy tuskaa82.............Marta............30.............10 miesięcy
przepraszam za wczoraj > wczoraj mialam ciezki dzionek , a ten temat nudnosci w sumie sam sie tak glupio potoczyl ,rozumiem Was staraczki ,tez bylam po tej stronie i kto wie czy nie powroce
Malu ,wybaczysz rozkapryszonej babie ,ktora od paru dni sama nie wie co ma z soba zrobic ????
Bylam na zakupach ,odreagowalam ,w sumie nie kupilam nic co zaplanowalam ale za to kupilam plaszczyk za ktory dalam az 40zl i spodnie ciazowe ale mozna powiedziec ,ze to moj je kupil chyba dla siebie hehehe bo gdzie ja latem w dlugich spodniach Najwazniejszy zakup to sukienka na studniowke dla siostry -udalo sie kupic taka zakrywajaca dupsko bo szczerze to wszystki na jedno kopytunio
NICK: ----------------- Imię:------- Wiek:------- Staramy się od: Asiula_6_9_91-------- Asia---------- 22----------- 3 miesięcy Mal-....................Gosia..........35............16 miesiecy marzycielka7..........Pat.............27............34cykle Asiunia892-------------Asia-----------24-----------7 miesięcy kinia0903--------------Kinga----------28------------6 miesięcy doti86------------------Dorota---------26-----------16 miesięcy frezja1983.............Aneta..........29...........5 miesięcy velvetin................Marta...........28...........13 miesięcy sucharek83............Ania............29............24 miesiące Minia85..............Dominika.......28............1 miesiąc Sony85...............Bogusia..........27............17 miesięcy tuskaa82.............Marta............30.............10 miesięcy wercik................Wera.............27.............10 cykli
NICK: ----------------- Imię:------- Wiek:------- Staramy się od: Asiula_6_9_91-------- Asia---------- 22----------- 3 miesięcy Mal-....................Gosia..........35............16 miesiecy marzycielka7..........Pat.............27............34cykle Asiunia892-------------Asia-----------24-----------7 miesięcy kinia0903--------------Kinga----------28------------6 miesięcy doti86------------------Dorota---------26-----------16 miesięcy frezja1983.............Aneta..........29...........5 miesięcy velvetin................Marta...........28...........13 miesięcy sucharek83............Ania............29............24 miesiące Minia85..............Dominika.......28............1 miesiąc Sony85...............Bogusia..........27............17 miesięcy tuskaa82.............Marta............30.............10 miesięcy wercik................Wera.............27.............10 cykli KatMuc................Kasia.............28.............13 miesięcy
Mal patrzac po 'staramy sie od' to ja wymiatam dopiero ze mnie mamut powinnam sie na weteranki przeniesc,ale tam to bardziej temat in vitro kroluje, a ja nie zamierzam sie w to 'bawic',wiec pewnie by mnie za to zlinczowaly
Sucharku-wiem co przezywasz...3 lata temu dokladnie w tym miesiacu co rodzilam swoja corcie powiesil sie maz mojej najlepszej przyaciolki..zrobil to w pokoju dzieci i znalazl go syn gdy wrocil ze szkoly...szok dla mnie i do tej pory nie moge sie oswoic z ta mysla..i niestety to takze bylo przez zachowanie mojej psiapsiuly...zreszta ,nasza przyjazn takze miala wielka probe na rok przed smiercia J....on zreszta tez wlasnie z tego tytulu targnal sie na zycie...nie potrafila dziewczyna chyba usiedziec z tylkiem na miejscu....czasem ludzie sa wielka zagadka dla mnie.ba ,na codzien to byla najlepsza,nacieplejsza osoba jaka znam(moja psiapsiula) w jednym temacie nie uzywala niestety w ogole rozumu.....
ale piekna lista nam rosnie,fiu fiu..:)) pieknie kochane..:)) pamietajcie ze pobyt na tej liscie jest maks do 3 miechow i spadamy na gabarytowe watki kochane..:)) trzeba to jakos zaczarowac..:))
Treść doklejona: 05.01.13 15:37 Marzycielko-widzisz,wpisalas sie teraz na szczesliwa liste i czy chcesz czy nie-brzuszek Ci urosnie..:))) nie ma juz szansy na wycoafanie sie..:))mozesz tylko potem cofac nad kiblem....
mnie to nie przeszkadza...mozemy pobic rekord na forum i pojsc hurtem..:)) trzeba tylko sobie zsynchronizowac bologiczne zegarki..:))
Treść doklejona: 05.01.13 15:58 szkoda ze nikt nie moze wymyslec domowej bety...ile to nerwow byloby zaoszczedzonych,a ile litrow krwi spuszczonej,hahaha...ale tak jak sie bada cukier-badanko z kropli krwi...marzenie..:))
Sony-Noworoczne wiec moze jeszcze magiczne..:)) niech sie spelnia,co to komu szkodzi..:))w koncu cuda podobno istnieja...
ja lece ,bo moj juz dzwonil,ze siedzi w sklepie i zaraz wpadnie,wiec obiadek trzeba naszykowac.na razie rosol a potem pewnie kura z frytkami.mam juz zapowiedz ze i deser bedzie..:))jutro moj najlepszy dzionek-chinszczyzna..:))
Nera-a za co..?? przeciez tutaj chodzilo tylko o znalezienie Zlotego Srodka dla nas wszystkich a nie to,ze ktos Ciebie nie lubi.lepiej bylo napisac to teraz niz zabrnac za daleko.Koniec tematu,nie mysl w ten sposob.chcialam dodac zdjecie,ale niestety moj laptego nie ogarnia...widzialam,ze Ty i Mamcia wstawialyscie...nie mialyscie zadnych klopotow..???
Nie piszę bardzo często, ale codziennie tu z Wami jestem. Dopiszę się do listy :-) NICK: ----------------- Imię:------- Wiek:------- Staramy się od: Asiula_6_9_91-------- Asia---------- 22----------- 3 miesięcy Mal-....................Gosia..........35............16 miesiecy marzycielka7..........Pat.............27............34cykle Asiunia892-------------Asia-----------24-----------7 miesięcy kinia0903--------------Kinga----------28------------6 miesięcy doti86------------------Dorota---------26-----------16 miesięcy frezja1983.............Aneta..........29...........5 miesięcy velvetin................Marta...........28...........13 miesięcy sucharek83............Ania............29............24 miesiące Minia85..............Dominika.......28............1 miesiąc Sony85...............Bogusia..........27............17 miesięcy tuskaa82.............Marta............30.............10 miesięcy wercik................Wera.............27.............10 cykli KatMuc................Kasia.............28.............13 miesięcy Anka80................Anka.............32............16 miesięcy
tak, to ja otworzyłam worek z prezentami na 30stkach :) to było boskie, przekona się wkrótce któraś z Was jak pierwsza się wypisze z tej listy ;) nigdy w życiu nic nie wygrałam i nigdy nie myślałabym, że to mogę być ja :) i jak widzicie nadal Was czytam, bardziej jeszcze czuję się po tej niż po tamtej stronie barykady :) dopiero dziś zapisałam się na forum przyszłe mamusie, a wiem przecież od ponad miesiąca... czytam Was i trzymam kciuki, ale nie zawsze piszę, bo wiem, że to jednak kłuje jak ktoś nawija o swojej ciąży, mdłościach itp gdy Ty się starasz ale czasem ktoś mnie miło wspomni i mogę wtedy coś skrobnąć i podesłać fluidki całej liście :~~~~~~ i dodatkowe specjalne dla fanty za pamięć :~~~~~~~~
ale my chcemy Was i wasze fluidki..:)) jestescie jak nasze talizmany i piszcie z nami,wlanczajcie sie w dyskusje tylko trzeba to jakos wyposrodkowac..:)) szkoda,ze nie mozna faktycznie wszystkie na raz zalapac ,wtedy sie z taka ekipa co sie fajnie pisze mozna hurtowo przeprowadzic na inny watek do tego stworzony...:)) ale jakby nie bylo-nie jestesmy tylko starajacymi sie i tylko zaciazonymi-jestesmy takze kolezankami wirtualnymi,tyle ze Wy musicie sie liczyc iz czasem My mamy wiecej zryte berety przez wieczne odliczanie pustych cykli..:)) mam nadzieje,ze atmosfera sie juz oczyscila i wszystkie juz tutaj wiemy co komu doskwiera lub bedziemy wiedzialy jak to otwarcie nazwac a nie uciekac stad.
no na 30jak zrobiliśmy listę to zaraz po zaczęły się wypisywać...pierwsza chyba madrat dopiero co się zapisała a już skreslila. Dopisze się wieczorkiem bo z kom. to słabo z kopiowaniem. Ją cały dzień poza domem właśnie jadę z mężem na meczyk ;-);-)
oj tam ...co bedziesz rozbierala,do nastepnych swiat zostaw ,moja tez jeszcze stoi -tak ladnie wypelnia mi puste miejsce stoliczka ,ze chyba i ja zostawie
Malu -u ciebie tak rodzinnie wiec i ja pacne foteczki aaaa co tam ,chwileczke nudo pozabijam
Asiula_6_9_91-------- Asia---------- 22----------- 3 miesięcy Mal-....................Gosia..........35............16 miesiecy marzycielka7..........Pat.............27............34cykle Asiunia892-------------Asia-----------24-----------7 miesięcy kinia0903--------------Kinga----------28------------6 miesięcy doti86------------------Dorota---------26-----------16 miesięcy frezja1983.............Aneta..........29...........5 miesięcy velvetin................Marta...........28...........13 miesięcy sucharek83............Ania............29............24 miesiące Minia85..............Dominika.......28............1 miesiąc Sony85...............Bogusia..........27............17 miesięcy Maxiulka.............Ola...............26..............10 miesięcy
witam, ja już po studiach, jak wymyślę jeszcze jakąś podyplomówkę to poproszę o porządny OPER to był zły pomysł :(((
jestem wykończona, do jutra dziewczynki :)
kiedy mogę zrobić najwcześniej jakiś test ? jakoś mam strasznie spokojne nastawienie tzn. jak nie teraz to moze w następnym itd.
madrat ja o tobie pamiętam i kibicuje Ci bardzo mocno, Ty wiesz ;-) i.dziękuje też za odwiedziny u mnie. Mall gola to może strzelić mi mąż;-);-) haha wracamy do domu. Fajny meczyk - siatkówka- trochę się odstresowalismy ;-) my już w 3 sklepie byliśmy i jeździmy dalej bo mi się zachcialo tatara i biedak jeździ i szuka ;-);-)
Maxiulka-ja mysle ze za 3 dni betka powinna wyjsc..:)) jak myslicie,nie wprowadzam Maxi w maliny..?
Treść doklejona: 05.01.13 19:48 Fanta-to strzelaj samoboja..:)) Ty bys sie dobrala z tatarem z moim P..tatarozercy...ja unikam wszelkiego surowego i krwistego miesa...
NICK: ----------------- Imię:------- Wiek:------- Staramy się od: Asiula_6_9_91-------- Asia---------- 22----------- 3 miesięcy Mal-....................Gosia..........35............16 miesiecy marzycielka7..........Pat.............27............34cykle Asiunia892-------------Asia-----------24-----------7 miesięcy kinia0903--------------Kinga----------28------------6 miesięcy doti86------------------Dorota---------26-----------16 miesięcy frezja1983.............Aneta..........29...........5 miesięcy velvetin................Marta...........28...........13 miesięcy sucharek83............Ania............29............24 miesiące Minia85..............Dominika.......28............1 miesiąc Sony85...............Bogusia..........27............17 miesięcy tuskaa82.............Marta............30.............10 miesięcy wercik................Wera.............27.............10 cykli KatMuc................Kasia.............28.............13 miesięcy Anka80................Anka.............32............16 miesięcy Maxiulka.............Ola...............26..............10 miesięcy aslonko25.......... Justyna........... 25.............17 miesięcy
Treść doklejona: 05.01.13 20:09 Spora ta lista się robi ...
Ja zaraz zasne z nudow,dzis wyjatkowo,boje sie ze przez tego naszego kolege cykl pojdzie na marne bo moj T nadal w szoku,sorki za znaki ale pisze z tel
Treść doklejona: 05.01.13 20:12 Widze ze ja mam dluzszy staz jesli chodzi o staranka
NICK: ----------------- Imię:------- Wiek:------- Staramy się od: Asiula_6_9_91-------- Asia---------- 22----------- 3 miesięcy Mal-....................Gosia..........35............16 miesiecy marzycielka7..........Pat.............27............32 miesące Asiunia892-------------Asia-----------24-----------7 miesięcy kinia0903--------------Kinga----------28------------6 miesięcy doti86------------------Dorota---------26-----------16 miesięcy frezja1983.............Aneta..........29...........5 miesięcy velvetin................Marta...........28...........13 miesięcy sucharek83............Ania............29............24 miesiące Minia85..............Dominika.......28............1 miesiąc Sony85...............Bogusia..........27............17 miesięcy tuskaa82.............Marta............30.............10 miesięcy wercik................Wera.............27.............10 cykli KatMuc................Kasia.............28.............13 miesięcy Anka80................Anka.............32............16 miesięcy Maxiulka.............Ola...............26..............10 miesięcy aslonko25.......... Justyna........... 25.............17 miesięcy fanta666 .............Natalia............30.............10 miesięcy
Treść doklejona: 05.01.13 20:45 Max ... owulka była późno skok poszedł ale ja bym na Twoim miejscu testowała dopiero w poniedziałek, ew, w niedzielę :) bo sikańca strzelasz ??
loooooo,ale zes dala teraz czadu..:)) teraz to nie ma wyjscia tylko wszystkie zalapia..:))
Maxiulka-jak sikaniec to tylko za tydzien najmniej.Ty mialas chyba jakos teraz owulke? patrzylam na wykres i sugerowalam sie testami...Fakt,dziewczyny dobrze pisza,ze przyszly piatek chyba najrozsadniejszy bylby...ja spojrzalam na dni cyklu tylko....