Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorfanta666
    • CommentTimeJan 5th 2013
     permalink
    Marzy a na Hobbita idziesz ? bo ty chyba lubisz takie klimaty ... ja się jutro wybieram i ciekawa jestem czy warto:bigsmile::bigsmile:
  1.  permalink
    ide w srode:)chyba:) mialam isc z bratem i D miedzy Swietami, a Sylwestrem,ale sie nie udalo,bylo za malo czasu:sad: zachodnie opinie sa rewelacyjne, a polskie,ze do bani... ja tam pojde tylko,zeby miec odhaczone jako fanka fantastyki:cool: niby film ksiazki nie przebije,ale znam filmy,ktore sa lepsze od ksiazek...przynajmniej wg mnie:shades:
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    bywa ale zazwyczaj to jest w odwrotną stronę :bigsmile:
    •  
      CommentAuthormarzycielka7
    • CommentTimeJan 5th 2013 zmieniony
     permalink
    a to tak:) mam tylko doslownie pare wyjatkow:) reszta ksiazki:) ja lubie czytac tylko to co lubie, a reszty nie lubie, w ogole nie lubie czytac oprocz tego co lubie:jumping: zrozumial ktos:tooth: wlasnie zamierzam poczytac,bo dalej mi sie spac nie chce, a jak jeszcze prysznic wezme to morfeusz da noge:rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    a ja mykam w kimono bo jutro z rana znów na basen :swingin::swingin:

jakoś mi pływanie ostatnio pomaga się zdystansować do wszystkiego :jumping:
    żebym tylko na basenie niczego nie złapała ...
  2.  permalink
    ja zlapalam chwilowe zapalenie pecherza...bo sie moczylam bez wychodzenia z wody przez 3 h:clap: ja po prostu kocham wode, nic na to nie poradze:crazy:

tez juz zmykam,czas sie umyc i poczytac i spac,bo bede miec zaklocona jutro:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
    • CommentTimeJan 6th 2013
     permalink
    mnie nie było, a tu taki piękny temat teściowych - w tym samym czasie, miałyśmy ten sam temat z drugą synową mojej teściowej :P temat rzeeeeeka
  3.  permalink
    na to potrzeba osobnego watku:wink:
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Haha :-D
    Witam Was dziewczyny :-)
    U mnie znów spadek... cykl zero szans w tym miesiącu :-(
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Witam się z rana:bigsmile: jest owulka spróbuję podejść mojego T,chyba że mnie zwali z łóżka:shocked::bigsmile:
    •  
      CommentAuthormaxiulka
     permalink
    Witam :)

dziewczyny byłyście na baby blues ? Właśnie się z M. wybieramy ale recenzje nie za bardzo dobre ?

Asia u mnie też spadek ;-)

buziakiiii

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 06.01.13 10:07</span>
    Dziewczynjy to rozumiem, że jak jesteśmy w ciąży to tempka li i jedynie ponad 37 tak?

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 06.01.13 10:09</span>
    ło a u mnie w Bielsku kolejne zachorowania na świńską grypkę ...:angry:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 06.01.13 10:14</span>
    Asiulka zobacz na te wykresy ciążowe które Ci podesłałam .. wyglądają jak fale Dunaju ;)
    --
    •  
      CommentAuthorMinia85
     permalink
    cześć dziewczyny :smile:

maxiulka a mówiłaś ginowi o tym złym samopoczuciu po dupku? Ja tak miałam poprzednio i zmienił mi na luteinę dopochwową, samopoczucie po niej rewelacja w porównaniu do dupka.

Asiula u mnie również spadek, wczoraj niby miałam cień cienia- dosłownie, więc równie dobrze mogło to być przebarwienie. Jutro może powtórzę
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    Witam dziewczyny w tą ponurą deszczową niedziele =* też mamy w planach z Piterem iść na ten film więc jak któraś będzie to pisać jakie opinie :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Ja tak samo idę na baby blues :D Ale to we wtorek :D
    W ogóle mam dziwny ten cykl.. Śluz mam biały grudkowaty, wodnisty mam mokro.. I wczoraj miałam 2 kropeczki świeżej krwi.. dziwne..
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Jednak mnie nie wyrzucił z łóżka:bigsmile:nogi w górze były trzymane:tooth:jak się tym razem nie uda kończymy starania,tak żeśmy zdecydowali:thumbup:
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    fanta znów Twoje posty warjują:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    sucharku 3mam mocno kciuki!!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    To nie tak max. Temperatura w ciąży rzeczywiście utrzymuje się na wyższym poziomie ale wcale nie muszą to być temperatury powyżej 37. Niska temp w ciąży zdarza się rzadko- ale zdarza się. Z tego.co czytałam u.kobiet które z reguły miały b. niska temp na początkach cyklow. Także chodzi raczej o utrzymująca się wyższą temp. dla jednych kobiet będzie to 37.3 dla innych 36.7 z wahaniami... ;-)
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    a na film się wybieram też. Jeszcze nie słyszałam żadnych opinii o nim więc jak będziesz pierwsza to koniecznie daj znać czy warto.iść ;-)
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    OOOo Fantuniu -znow krolujesz na forum :bigsmile: Twoje posty idnieja jako ostatnie :thumbup:
    Ja dzis wybieralam sie do centrum handlowego ale zadzwonila moja mama i powiedzialam,ze dzis 3 kroli i wszystko pozamykane:shocked: .normalnie sie zalamalam:cry: bo chcialam isc na zakupy i kupic sobie m.in farbe do wlosow :sad: i sie dzis farbnac ehhh :angry:

ja chce sie wybrac do kina w nastepny weekend na film "Zycie Pi" ,zwiastun zachęcający :boogie:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
    • CommentTimeJan 6th 2013 zmieniony
     permalink
    witajcie..:))

Asiula-a-moze to byla implantacja?? w niej jest spadek i czasem wlasnie lekkie niteczki krwi,kropki,a czasem nawet 2 dniowe podkrwawianie...:)) trzymam kciuki..:))

Sucharku-gratki za udane polowanie..:)) aby lewitowanie nozkami do gory dalo pozytywne rezultaty...

z ta tempka to mit ze musi byc powyzej 37.ona musi byc wyzsza od nasze wyjsciowej ,czyli jeli ktos ma 36.5 a bedzie mial 36.8-36.7 to juz chyba jest dobry objaw.tak sobie wydedukowalam.a sa na prawde takie kobietki ktore nie zauwazaja w ogole wyzszych temperatur.pisalam o tym ostatnio.kobietka miala 4 dzieci i 3 razy prowadzac wykresy nie zarejestrowala podwyzszenia a okazalo sie ze jest w ciazy.tempka dopiero jej podskoczyla w jednej ciazy w 9 tyg w drugiej w 11 tyg,trzeciej nie napisala.czasem natura rzadzi sie swoimi prawami.

u mnie z rana bylo polowanie na konie.przed oknem w sypialni,za ogrodem mam wielka lake.taki niezabudowany teren.zawsze tam bylo ok 30 koni.trzymaly je Iryskowe cygany,tak zwani travelersi.niestety nie dbaja o te konie i zaczely padac lub im uciekac .ostatnio byly przed moim domem,zagladaly do mojego salonu przez okno....na osiedlu obok znaleziona zdychajacego kucyka.w tym roku wprowadzili prawo,ktore zobowiazuje wlasciciela do posiadania licencji inaczej kon jest odbierany.i tak sie dzis stalo.przyjechala Garda z ludzmi od ochrony zwierzat w 5 aut z przyczepami do koni,takimi duzymi i wylapali je wszystkie....mam nadzieje,ze nie pojada do rzezni....

rano obudzil mnie bol sutek...takie wielki pieczenie jakby mi ktos zapalal w nich zapalniczke....i tylko sutki,bo same piersi nie sa jakos szczegolnie bolesne..i mam jakies dziwne swedzenie ciala...laze i sie czochram jak malpa...:wink:jeszcze tydzien czasu zanim sie dowiem czy to wszystko w tym miesiacu mialo jakis sens.......:shocked:
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Nera -odloz to farbowanie wlosow jak juz urodzisz...pisalam ostatnio,ze koloryzacja wlosow moze wywolywac u dziecka neuroblastomie.nie zawsze,ale jest czynnikiem sprzyjajacym.wiec nie szalej .i tak wygladasz pieknie..:) zobacz jaka nasza Marzycielka jest urocza ze swoimi naturalnymi wlosami..:))
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Minia-cien cienia na ciazowym..??? dobrze czytam..? czyzby jakies pozytywne wiesci nam sie tutaj szykuja..?..:)))
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    Och Fanta zazdroszczę spaceru nad morzem :) chociaż ja nie mam ochoty nigdzie się ruszać dziś. Zła jestem jak nie wiem ;/ dopadł mnie smutek i bezsilność, mój przeziębiony, ja też chychram, a pojutrze miał iść na badania nasienia. Ryczeć mi się chce jak sobie pomyślę o bezmyślnej teściowej, która nas zaraziła, bo przecież musiała nas obcałować na powitanie, a dopiero potem powiedziała, że jest chora. A ja tak dbałam o siebie i mojego - wit. C podawałam, ciepło ubierałam, unikałam ludzi chorych i masz głupia piz** grrr aż się we mnie gotuje.
    No i teraz nie wiem co robić? pomyśleliśmy, żeby poszedł jednak zbadać to nasienie, bo jeśli będzie miał obniżoną ruchliwość czy coś tam to wiemy, że to wina przeziębienia, a czekać 70-80dni na poprawę to masakra... poza tym nie miał gorączki, ani nie ma. Tylko kaszelek i uczucie w gardle - jak to nazwał jakby połknął piłkę pingpongową. Co myślicie?
  4.  permalink
    a ja wyslalam mojego na spacer z psami i mam spokoj na jakies 45min:wink: pozniej albo pojdzie sam po przedluzacz do sklepu albo sie z nim wybiore, nie wiem jeszcze:confused:

Mal brrrr wiem o co chodzi... u nas czesciej sa to kuce:sad:

na film o tygrysku sie nie wybiore,bo od razu kojarzy mi sie z ta biedna hinduska:cry: chcialam skoczyc dzsiaj na Hobbita,ale D nie chce,wiec pojde albo pojdziemy w srode na seans do poludnia(przy okazji o boots zahacze i zaopatrze sie w korki i pampersy:wink:)
    --
  5.  permalink
    ja bym zrobila na jego miejscu, a jak mu przejdzie to najwyzej powtorzyla:smile: dla pewnosci...bedziecie musieli jakos wytrzymac;)
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Wercik-mysle,ze musisz sie zapytac lekarza,bo jesli bedzie mialo to wplyw to tylko niepotrzebny stres wylapiecie i Twoj moze sie tym podlamac,ze ma klopty z armia.a jesli nie ma wplywu to idz,bo takie czekanie 70-80 dni to kuupa czasu,a pomiedzy tymi dnaimi to na dobra sprawe mozna byc 4 razy chorym.mysle,ze chyba tylko goraczka moze miec negatywne nastepstwa ale ekspertem nie jestem.a tesciowa to franca,ze pcha sie z wirusami do calowania ludzi....:angry:
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    ja dzis w sumie mam w planach wyprawe do Tesco...musze kupic sobie odzywke do wlosow.uwielbiam Herbal Esence.oraz jakies przekaski dla dzieci bo jutro juz wracaja do szkoly..:)) huraaaa...:))cisza do nas znow powroci na pare h..:))
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    no właśnie też tak myślę, że tak zrobimy, dzisiaj nosa nie wystawiamy za chałupę i się kurujemy -rosołki i te sprawę, żadnych chemii :) Mąż zdaje sobie sprawę, że mogą wyjść słabe wyniki i nie będzie się podłamywał, a faktycznie w przeciągu 3 miesięcy to można załapać coś co drugi tydzień lekko i tak będziemy w nieskończoność. Też czytałam, że to gorączka ma wpływ, a on gorączki raczej nie miał. Mówił, że czuje się nawet dobrze (i czuł), tylko właśnie to gardło i kaszel.
  6.  permalink
    aaaa bo z goraczka to chodzi o to,ze cieplo zabija kijanki:devil:przypomnialo mi sie:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Wercik,mleko z miodem oraz czosnkiem i oklady z mlodego ciala i wyzdrowieje..:)):bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Marzycielko-dlatego nasi panowie nie powinni nosic za ciasnych gaci oraz tel komorkowych w kieszeni.ci,co pracuja jako kierowcy tez maja z tym klopot,bo siedza i jajca grzeja.chociaz moj takze jest kierowca zawodowym i 3 dzieci juz ma....ale nie wiadomo,czy mu sie z wiekiem nie ugotowaly na twardo..:))
  7.  permalink
    haha Mal, D jakos ich nie przegrzewa(ja mu bokserki wybieram w sklepie,bo on ma tendencje do polyestru), to ja jestem zmarzluchem,ale nigdy nie wiadomo jak te kijanki plywaja:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    sucharek trzymam kciuki!! dawaj nietoperza ! wiem właśnie zawsze tak jest jak pisze z komórki... także uciekam baby. Miłego dnia. Idę na spacer nad morze :-*:-*
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    I ja się podzieliłam naszymi zdjęciami pod wykresikiem :D
    -- [/url]
  8.  permalink
    ide z D do sklepu poki nie leje;) moze uda nam sie ta natene ustawiuac dzisiaj;)
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Werciku ja bym poszla,,, dopóki on nie ma gorączki to chyba wyniki powinny wyść ok ewentualnie skonsultuj z lekarzem. A tak czekać znów tyle na następne badanie....
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    no więc tak chyba zrobimy :)
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    tyłek mnie juz boli od tego leżenia :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorvelvetin
     permalink
    sucharek te dwie kropki to mogla byc implantacja, ale bylo by super..
    tak patrze na to nasze zyczenie - 3 miesiace i hurtowo w ciazy, bylabym w niebo wzieta, jestem za!:bigsmile:

u Was tez snieg za oknem? pruszy i pruszy i nie chce przestac... idzie zima
    --
    •  
      CommentAuthormaxiulka
     permalink
    hej :) wróciliśmy z kina
    ogólnie film jest w takim samym stylu jak Sala Samobójców, Galerianki czy Jestem Bogiem. Wg mnie autorka dobrze wybrała problem społeczny ale sama scenariusz czy też ujęcia tego w filmu w takich klimatach oldschoolowych mocno przerysowane. O ile Galerianki były życiowe ... to baby blues jest strasznie mdły. Zabrakło prawdziwego ukazania problemów nastoletnich matek.
    Szkoda kasy, lepiej poczekać i oglądnąć w domku... le to tylko moja opinia ;-)

co do Duphastonu to raczej nie miałam takich dolegliwości jak teraz ... ale to może też dlatego, że rzadko miałam owulkę, a teraz była i ciałko żółty produkuje progesteron i ja dodaję do tego dodatkową dawkę w postaci Duphka... kosmos.
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    u mnie deszczowato
    Sucharku sprawa warta poświęcenia :D
    •  
      CommentAuthormaxiulka
     permalink
    Fanta a co do info o temperaturze to bardzo fajnie chociaz ja sie w ogole nie nastawiam w tym cyklu.
    --
    •  
      CommentAuthorAnka80
     permalink
    Nera - dzięki za wczorajsze fluidki, nałapałam mam nadzieję "ile trzeba!" :-)
    Sucharku - trzymam kciuki naprawdę mocno!!!

Witam pozostałe staraczki i te zaciążone, które cały czas z nami są...
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Max a wiesz, tak myślałam po zwiastunach że ten film może być trochę nierzeczywisty... może sobie jednak daruję i poczekam za 3 miesiące będzie wersja na DVD pewnie...
    u mnie sypie ale z deszczem...:angry:
    •  
      CommentAuthormaxiulka
     permalink
    Naprawdę nie warto :) sam film nie jest zły...
    Teraz czekamy na życie Pi w 3D, zapowiedzi całkiem, całkiem :)
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Baby Blues jest juz chyba na Kinolive..wiec mozna looknac za tym.oglada sie za darmo...:)) jeny,a ja zaszalalam...wypilam 3 kieliszki wina...nie pilam wina od 7 lat,ale tak mnie naszlo,ze myslalam,ze zafisiuje...chcialam otworzyc szampana z naszego przespanego Sylwestra,ale nie dalabym rady tyle wchlonac...pijak ze mnie kiepski,bo mam juz wibracje wyzszego szczebla...dzis moge pogadac z ufokami przyslanymi od Fanty..:)):bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthordoti86
     permalink
    dzieńdoberek :smile:
    u mnie za to tempka jakaś taka harmonijna.. :cool:
    może jutro walne sikańca.. ale wątpie by było się czym pochwalić .. :sad:
    jakieś negatywne mam przeczucia..:angry:
    --
    •  
      CommentAuthorMonna00
     permalink
    Witajcie dziewczyny.
    U mnie dzisiaj spadek tempki i dziwne bóle w podbrzuszu od wczoraj. Pogoda paskudna, nic się nie chce :( Wczoraj wieczorem zachciało mi sie upiec sernik i mój D musiał jeździć po sklepach póóźnym wieczorem :bigsmile:
    maxiulka ja biorę Luteine, teraz tak jak Ty mam pierwszy cykl z Clo, luteine biore od 3 dni i czuje się dobrze, więc może warto pomyśleć o spróbowaniu Luteiny zamiast Duphastonu :)
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Malu-trudno byloby fryzjerce wysiedziec 9 miechow w odrostach :updown:
    ja juz zapomnialam jak wyglada moj naturalny :boogie: mialam od zieolnych po rozowe :rasta: zboczenie zawodowe :beard:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.