Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMal77
    • CommentTimeJan 7th 2013 zmieniony
     permalink
    tak,Nera-zagniezdza-na gebie stado syfkow....moge do samego konca wmawiac sobie ze sie udalo lub dzis juz sie pogodzic z faktem....wybiore ten drugi scenariusz,bo w sumie dlaczego po 15 nieudanych probach ten 16 mialby byc szczesliwy....
    ale co sie stalo,ze Twoj zwiazek wali sie..?? Piotrki takie lotry troszke sa...wczoraj katem oka wylapalam takze cos,co mi zmrozilo serce,ale musze byc na 100 % pewna ze mialam racje...chyba moj P znow zaczal wypisywac do swojej eks...a moze to Ona do niego,ale maja takie toksyczne relacje,ze ona robi z nim co chce....schowal tel od razu i nawarczal na mnie,ale widzialam avatar z FB i na tym sie konczy moja wiedza...dzis wszelkie wiadomosci ma skasowane....tzn.te ktore wczoraj smarowal....:confused: a Twoj co odpindolil?
    •  
      CommentAuthorNera86
    • CommentTimeJan 7th 2013
     permalink
    aj Gosiaczku...glupio pisacx o prywatnych rzeczach na forum ale dobrze mi to moze zrobi jak sie wyzale..zaczelo sie od wieczoru -temat standard -bo nie mam ochoty serducha ,powiedzialam ze co ja poradze ze tak mam,ze kazda ciaza inna,ze z julcia tak np nie mialam a ten mi z tekstem ze no taaa bo radziu byl przy mnie :shocked: (znow wraca do przeszlosci mojej i tak kurwa ciagle) ,pozarlismy sie lecac od slowa do slowa i poszlam w kime .Myslalam ze poranek bedzie lepszy...

Treść doklejona: 07.01.13 10:00
    ale sie okazalo inaczej ...

Treść doklejona: 07.01.13 10:04
    jak pisalam -kupilam w sobote plaszczyk (a raczej on kupil bo naklanial mnie na ten plaszczyk) chcialam go dzis zalozyc do mamy i na pobranie krwi zobaczyc czy jest cieply,zalozylam,zaczelam zapinac a ten ...do mamy idziesz ? ja ze tak a on no tak tak do mamy ,na co moja julcia mowi -mamusiu ale pieknie wygladasz jak dama -a ten z tekstem bo przeciez o to chodzi :angry: i sie kurwa zaczelo ,zdjelam plaszczyk,jebnelam nim w niego i wyszlamale reszty lepiej juz nie bede przytaczac bo w slowach nie przebieralismy-skonczylo sie na tym ze jutro przychodze po rzeczy i ze se moge juz kogos poznac

Treść doklejona: 07.01.13 10:07
    wydfaje sie to blache ale uwierzcie ze nie jest bo to tylko namiastka jego chorych jazd .a te teksty dzisiejsze przez sms -poczulam sie jak kurwa ktora poleciala na jego kase (choc przeciez nie jest miliarderem i zarabia jak normalny czlowiek) :cry: to juz nie pierqwszt raz kiedy robi ze mnie panne lekich obyczajow -i ja mam kurwa takiemu dziecko urodzic??? o nie! :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    shit....jaki glupi palant myslacy swoim fiutkiem,sorrki,ale coz,jak ja bylam w ciazy to tazke byly awantury o brak serc..a najgorsze bylo,to ze one zagrazaly mojej ciazy,ale niestety,byl jak napalony samiec i te argumenty malo co docieraly do niego...niektorzy mysle tylko portkami...facetowi trudno zrozumiec ze sie nie ma ochoty....teraz np,jak ja chce,a on nie,to nie musi i jest ok,ale w odwrotnej sytuacji zaczyna rzucac tekstami,jeszcze bedziesz cos chciala,zapamietam to sobie....tyle,ze ja sobie juz to calkowicie zlewam....musisz ochlonac i siasc razem z nim i powaznie porozmawiac,jak mu cisnienie zejdzie i wytlumaczyc mu na spokoj ze jest miedzy innymi sprawca Twojego stanu i na samym poczatku niektorym na prawde trudno serduszkowac.niech bedzie cierpliwy i odczeka a moze jak pyknie Ci srodkowy etap,wtedy nabierzesz ponownie ochoty.....nie denerwuj sie bo dzidzi to szkodzi,chociaz wiem,ze to trudne........

Treść doklejona: 07.01.13 10:13
    moze on jest chorobliwie zazdrosny i dlatego w ten sposob reaguje..?? zazdrosc to najgorszy towarzysz w zwiazku,szczegolnie ta chorobliwa....musisz sama takze odsapnac,zapanowac nad emocjami i poczekac az i jemu opadna nerwy oraz interesik...i wtedy porozmawiac....wyjasnic sobie wszystko...na neutralnym gruncie,gdzies w kawiarni,restauracji,w parku,na terenie gdzie nie bedzie sie czul jak pan domu.gdzie bedziecie mieli rowne pozycje.niech sie jasno okresli czego oczekuje od Ciebie i czego sie obawia.obwiniajac Cie za Twoja przeszlosc,zamyka Wasza przyszlosc,bo takiej zmienic nie mozesz,ani nie wymazesz.albo sie z tym pogodzi albo niech idzie sie leczyc jesli mu na Tobie zalezy.
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Malu,ale to nie tylko temat serduchowania ,tu wkracza chora zazdrosc,moja uroda i ciagle powracania do przeszlosci mojej ,tyle razy gadalam itd ,niby ok a pozniej jeszcze gorzej :shocked:

Treść doklejona: 07.01.13 10:16
    rozwiazania sa jedynie dwa -albo oszpece se gebe nozami albo sie rozstaniemy bo rozmowy nie pomoga -on taki jest ,myslalam ,ze odpusci jak bede w ciazy a tu kurwa mu sie pogorszylo jeszcze bardziej :angry:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    mam tylko nadzieje,ze nie okaze sie jakims psychopata i nie wyrzadzi Ci krzywdy ani tym bardziej kiedys dziecku.....moze jakas wspolna terapia by Wam pomogla?? ja kiedys ze swoim uczeszczalam.
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    ooooo bym zapomniala -wiecie ze wczoraj mial nawet ale o jedna fote ze wstawiam na forum hahaha bo prywatna :boogie: nawet babskie forum nie pomaga he noooo tak bo przeciez kazda z Was to chlop a wykresy dla picu :sleepout:

Treść doklejona: 07.01.13 10:19
    ze mna jest jak najbardziej wszystko ok -to on jest chory na glowe ,a nasilania tego od 3 lat raczej nie znikna tylko dalej beda szly w ta strone ...
    ehhh jak zwykle zle wybralam :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    gosc ma naprawde spory problem ze soba..jesli wszedzie weszy zdrade to chyba nawet darcie szat tutaj nie pomoze.....pomysl nad wspolna terapia dla par...moze ktos obcy mu cos wyluszczy i uswiadomi mu jego durne zachowanie inaczej te problemy sie beda tylko zapetlac i wyjscia juz pewnego dnia nie bedzie...
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    juz czuje co by bylo jakbysmy na stale do wloch wyjechali :shocked::shocked::shocked::shocked: bo moj typ faceta to ciemnej karnacji brunet a o wlocha blondyna raczej trudno :jumping:

Treść doklejona: 07.01.13 10:22
    dzis bedzie chyba lepiej jak bede spala w domu ...na sam jego widok cisnienie mi sie podnosi ,zadal mi dzis duzy bol smsami

Treść doklejona: 07.01.13 10:23
    jak dobrze ze mam Was bo ja jak palec w dupie -zero przyjaciolek -pouciekaly daleko ,do wawy to jeszcze ale do Menchesteru :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Nera-problem zawsze lezy po obu stronach...Twoj pewnie jest taki,ze jestes wybuchowa,nerwowa i zapewne czasem zamiast gasic konflikt to go rozpalasz bo dostajesz szalu czy nerwa.wiem to po sobie.w momencie gdy sama zaczelam wsio olewac a nie latac jak wicher po domu konflikty zmniejszyly skale Richtera..:)) bywaja,ale paro minutowe...z wyjatkiem wczorajszego odkrycia,ale ja nie powiedzialam mu jeszcze co zauwazylam,musze najpierw byc tego pewna.jeszcze rok temu bym zrobila drake,dzika awanture i znow wszystko wisialoby na wlosku....oboje musicie chciec sie odnalezc,bo takie myslenie-ja jestem niewinna a tylko On/Ona niczego nie naprawi.zwiazek to sa dwie osoby i te dwie osoby musza cos zmienic by wypracowac sobie Zloty Srodek.
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Malu-uwierz ze wczoraj sie slowem nie odzywalam,dzis to samo ,jak sie nie odzywam,gryze w jezyk to jeszcze gorzej bo zlewam -jego slynny tekst- no takkk kurwa masz wyjebane! i ooo gadaj z takim :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    :-(:-(:-( Nercia.... nie denerwuj się... będzie dobrze :-)
    Mal na moje oko to implementacja :-) nie to co u mnie...:-(
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    tak,dopoki sie nie uspokoisz to odpocznijcie od siebie,ale pamietaj ze im dluzej nic sie z tym nie zrobi,nie zaproponuje jakiegos rozsadnego rozwiazania to tym gozej.trzeba zlapac byka za rogi.ja bym jutro np zapytala sie go czy udalby sie ze mna na terapie dla par bo mi na prawde na nim zalezy a jak widac,sami sobie nie potrafimy poradzic z wlasnymi emocjami.ze nie wiesz jak mu masz pokazac,ze go kochasz i ze chcesz byc wlasnie tylko z nim.ze przeszlosci nie dasz rady zmienic,ale mialas nadzieje na przyszlosc razem z nim i Waszym nienarodzonym jeszcze dzieckiem.moz eto go troszke otrzezwi.nie znam faceta,ale szarpanina slowami czy unikanie konfrontacji to zadno rozwiazanie....:confused:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    dzis sie jebne na brazowo ,odreaguje troszeczke ,dobrze mi to zrobi
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Asiula-jaaasne..:)0 z nas dwoch Ty za 8 miechow bedziesz pchala wozek..:))
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Jasne jasne Mal :-D:-D 10 razy :-P

Nercia zawsze jakąś zmiana dobrze zrobi :-)
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Asiula-pomnoz to przez 2 lata ..:)) mniej wiecej potem dzieci wola lazic na nozkach..;)chcociaz ja swoja wsadzam jeszcze w wozek i woze,bo inaczej doszlybysmy jutro gdziekolwiek..:)) zobaczysz,ze tam sie cos szykuje..:)) mowa o Twoim brzuszku..:bigsmile:
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Wątpię :-(:-(
    dziwi mnie to że wieczorem mam 37.5 a rano tak nisko :-(
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    haha Mal skad ja znam te zolwie kroczki ,ja z moja Gabi do przedszkola i spowrotem ide dwa przystanki tramwajowe -UWAGA 1,5 h :swingin:
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Haha. :-D:-D nieźle Mamuski :-D
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    fajny kawalek ,znacie ??

http://www.youtube.com/watch?v=pb-I8Uxzmgk
    --
    •  
      CommentAuthormaxiulka
     permalink
    Asiu u mnie jest to samo .... Popatrz na wykres.

Ja też mam takie przeczucie, że tym razem u Ciebie się udało.
    Kiedy testujesz ? :)

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 07.01.13 10:49</span>
    Nerciu ... Przytulam :-*
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    maxiulka :kissing: ja twarda -co mnie nie zabije to mnie wzmocni ,juz sie kurwa za duzo naplakalam ,przysieglam ze juz zaden facet mnie nie zdepcze i tez tak bedzie :thumbup:

Treść doklejona: 07.01.13 10:52
    nie bede beczala po katach o nieeeeeeeeee :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthordoti86
     permalink
    Nercia przykro mi , że musisz narażać siebie i dzieci na takie stresy ze swoim P. :sad:
    może jeszcze się ułoży wszystko.. może dziecko go odmieni??:wink:
    ------
    Asiula a co to za smutna minka hmm???
    głowa do góry.. wykres masz jak malowany.. a uwierz mi , że widziałam ciążowe wykresy z tempką 36,6 ;-)
    jedna z Moich e-przyjaciółek w 10 dfl. w dniu pierwszego pozytywnego testu miała temperaturę 36,69 st. :bigsmile:
    więc spokojnie kochana ;-)
    u mnie będzie lipa, wiem to :sad: i mam dzień do bani :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorvelvetin
     permalink
    Frezja! gratsy :) czekamy na potwierdzenie bety/gina, Asiula głowa do góry - trzeba być pozytywnej myśli

miłego dnia Dziewczyny!
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Myślę że w środę zrobię sikanca... potem może bete.. zobaczę :-(:-(
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthormaxiulka
     permalink
    Oooooo to już niedługo. Super :) ja miałam dzisiaj 36,3 a godzinke później 37,1 ;-) także nie wiadomo o co chodzi.
    --
    •  
      CommentAuthordoti86
     permalink
    A dla dziewczynek które ujrzały cienie kciuki zaciśnięte aby krechy ciemniały :bigsmile::thumbup::thumbup:
    ---
    Maxiulka może coś nie tak włożyłaś termometr?? :surprised::tongue:

Treść doklejona: 07.01.13 11:11
    Ajj teraz zobaczyłam, że mierzysz oralnie tempkę...
    ja jakos nie mam przekonania do tej metody mierzenia wolę waginalnie :devil::tooth::tooth:
    --
    •  
      CommentAuthormaxiulka
     permalink
    Wiesz możliwe, że byłam zaspana :) serio j rano mało co kontaktuje ;)
    --
    •  
      CommentAuthordoti86
     permalink
    No widzisz ;-))
    na pewno tak było.. jakoś mi nie pasi ta niska tempka u Ciebie :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Doti -ten typ tak ma :boogie:
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Stwierdziłam, że jutro wezmę walnę sikańca, w sumie 8 dpo może coś wyjdzie, jak nie to w czwartek pójdę na betę.
    Chociaż podejrzewam, że niestety oba będą negatywne :(
    No ale jak już mam tego sikanca, a potem zaczynamy staranki dopiero we wrzesniu, to trzeba wykorzystać co by się nie przeterminował :D
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthormaxiulka
     permalink
    Siedzę w pracy i w ogóle nie mogę się skupić .... Moje myśli kręcą się wokol jednego .... Eh, jeszcze godzinka.
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Dziś od 18 nic nie pije i jutro z takiego stężonego powinno coś być wiadomo, jeśli te kropki, to była implementacja, to tym bardziej bo minął od tego koło 60 godzin :)
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthormaxiulka
     permalink
    Asiulka trzymam mocno, mocno kciuki. Wiem jak bardzo chcesz dzidziusia... A z tym wrześniem to decyzja taka 100% . Może udało by się przedluzyc starania o parę miesięcy ?
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Tylko, ze kurde mam test pre-test i on jest o czułości 25, chociaż niby się go chwali.. no nic okazę się :)

Treść doklejona: 07.01.13 12:23
    Niestety.. Bo wiem, że po prostu ciężko byłoby mi pogodzić rodzenie w ciągu roku z nauką..
    Wiem, że jakbym musiała, to bym dała radę, ale chcemy to dziecko sprowadzić świadomie więc chciałabym, żeby miało mamę cały czas ze sobą a nie znerwicowaną, że sesja na głowie a ja z nauką w lesie..
    4 rok to praktycznie ostatni tej nauki takiej na pełnych obrotach, więc dlatego na samym początku 4 roku, zaczniemy sie starać jeśli nie jestem w ciązy, bo na 5 to tylko magisterka i jakieś 2 fakultety i laboratorium sądowe :) to moja koleżanka sobie ustawiła na 1 dzień w tygodniu :) więc wtedy ewentualnie Robert by mógł brać wolne czy byśmy babcie moją poprosili o pomoc :)
    Najgorsze jest to że nic nie czuje :D wywaliło mi cycki, ale to jak zawsze przed okresem, żyły na piersiach miałam juz miesiąc temu, brzuch mnie nie boli czasami tak coś ćmi :D jedyne co to mam cały czas gazy :D albo mi tak jeździ w brzuchu straszne to jest ;p
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorAgnike
     permalink
    Asiula-Ja w cyklu gdy zaciążyłam robiłam pre test w 10dfl i wyszła wtedy ledwo,ledwo,ledwo widoczna druga kreseczka ;).
    -- Zu 10.2010 & Li 11.2015
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Haha :-D a ja szalona chce robić w 8 dfl :-D:-D:-D okaże się :-) jak nic nie wyjdzie to trudno.. tak bywa..
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthordoti86
     permalink
    Asiulka kochanie trzymam kciuki mooocno, aby tym razem to bylo to ;-)
    co do gazów to ja od tygodnia się z nimi męczę hehe:shamed::shocked::tongue:
    ---
    co do testów to niektórym wyjdzie w 8 dfl. a innym dopiero w 14 więc różnie to bywa.. ale próbowac i testować trzeba ;-D
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Asiula-a nie lepiej zaczac od bety? tak to wylapiesz tylko niepotrzebny stres....ja nie testuje bo nie mam po co.moja tempka spadla,jestem rozzalona i w ogole nie mam dzis humoru....moze ta pogoda taka dobijajaca...na dodatek zimno mi okrutnie.
    •  
      CommentAuthoraslonko25
     permalink
    Asiula trochę wcześnie ten test ale trzymam bardzo mocno kciuki i czekam na wyniki....
    A ja mam dzisiaj mega doła i mimo że odstawiliśmy chwilowo staranki to i tak liczę na cud ....
    Miłego dnia !!!
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Niby lepiej :-D ale boję się że za wcZeśnie na bete i trzeba będzie powtarzać a tak to bete zrobię żeby byc pełną na 100% w środę albo czwartek.:-D Ja myślę że u.Ciebie się implementuje kruszynka :-).

ao i tak muszę tego sikanca zuzyc a jak pójdę na bete to nie będzie potrzebne bo i tak wyjdzie negatywna pewnie..
    póki co mam nadzieję ale nie chce się nakręcić...
    będzie co ma być :-)

Treść doklejona: 07.01.13 13:36
    Doti a Ty masz tak idealny wykres że ja to bym już dawno z takim na becie była :-D

Treść doklejona: 07.01.13 13:38
    Aslonko a co się stało.?
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthordoti86
     permalink
    Ahh co mi po tej temperaturze jak test negatywny ;-)
    zresztą pewnie już jutro mi zjedzie jak na zjeżdżalni ;-P
    ja wolę sikańce.. mam ich dużo w domu więc trzeba z nich korzystać... :surprised::wink:
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Haha sama wiesz jak jest z sikancami:-P jak napisalas może wyjść w 8 albo w 14 dfl...

dziewulski w ciąży a jaki mialyscie śluz jak można spytać ?
    ja mam od paru dni taki biały albo.przezroczysty wodnisty.i nie wiem czy to.dobrze czy źle...
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorAgnike
     permalink
    W ciąży miałam biały jak twarozek :cool: przed okresem mam zawsze przezroczysty i rozciągliwy,ale to już jest indywidualna sprawa :wink: a co do testów to mi blade kreski pokazywał już od 7dfl:devil:
    -- Zu 10.2010 & Li 11.2015
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    No czyli.można spróbować...
    ja mam wodnisty i czasami w n takie gęste grudki :-D
    -- [/url]
  1.  permalink
    ja mam przezroczysty albo taki od czasu do czasu białawy jak twarożek. Ostatnio pojawił się także żółto-przezroczysty, taki galaretowaty...ten ostatni pojawił się kilka razy. Pod koniec miesiąca będę na wizycie to zapytam, może to od Rovamycyny którą biorę na toksoplazmozę....

pojawianie się go zależy od dnia.A jestem w 13 tygodniu ciąży.
    -- [/url[/url]
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Anairda, a konsystencja tego przezroczystego jaka jest ? taka stała bardziej czy wodnista ?
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    Witam.
    Powodzenia Asiula. Trzymam kciuki za testowanie.
    Nera życzę żeby się między wami ułożyło.
    Tak to w życiu jest że jak sie coś udaje to już tak nie może zostać tylko coś innego sie musi spieprzyć jakby nie mogło być dobrze.
    Ja dziś zaczynam Clo.
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Sony to trzymam kciuki za ten cykl !!
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    umieram z zimna...normalnie czuje sie jak na Syberii...trzese sie jak krowie cycki...chyba znow mnie cos zacznie pobierac....kaloryfery wlaczone a ja dygocze jak glupia...kupilam sobie dzis termometr do mierzenia tempki w pipce...rteciowy wynalazek zostal popsuty przeze mnie.mysle,ze ten ktory nabylam dzisiaj bedzie dokladniejszy..jak mi dzis tak zimno to jutro mi pewnie pokaze 35 stopni...:shocked:
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.