Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorNera86
    • CommentTimeJan 9th 2013
     permalink
    MAM NADZIEJE ,ZE WSZYSTKIE KOBITKI Z MODLITWY ZASKOCZA -ZE MNIE SIE UDALO NAPRAWDE NIE OZNACZA TO ,ZE WASZE PRAGNIENIE JEST MI OBJETNE WCIAZ BEDE SIE MODLIC ZA WAS - BYLAM ANTY MODLITWIE ALE PO UDANEJ PROSBIE O MOJA FASOLKE WIERZE GLEBOKO I NIE PRZESTANE PROSIC TEGO NA GORZE
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    HAHHA :D Ja już miesiąc temu byłam oglądać :D ale jestem czop :D szleństwo :D

Rano siknę :D a potem pojadę na betę, jej wyniki powinny być gdzieś koło 14, ale o 16.30 kończę studia i pojadę odebrać :)
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthordoti86
     permalink
    Asiula mam nadzieję, że masz dobrego czuja ;-) :boogie:
    Mal ten pasek i modlitwa chyba działa cuda.. i na tym i na innym forum czytałam wieeele przypadków, że po dlugich miesiącach i latach starań pary doczekiwały się upragnionych ciąż i bąbelków właśnie po otrzymaniu paska i dzięki modlitwie Św.Dominika :whorship::smile:
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Dziewczyny, a myślicie, że jak już jest taka słaba kreska to już nie zniknie ? Bo ja się tego tak boję.. że to mój zwid jakiś :(
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthordoti86
     permalink
    Nie bój się slońce i nie stresuj, bo dzidzi denerwujesz ;-)
    spokojnie czekaj do jutra i z rana sikaj dwie krechy :cool::bigsmile::swingin::crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Maryjo, Matko Jezusa!
    Pod swoim sercem nosiłaś Zbawiciela świata.
    Dzięki łasce Ojca naszego w niebiosach poznałaś,
    czym jest radość i ból macierzyństwa.
    Znasz imiona kobiet pragnacych. Znasz ich udrękę i smutek.
    Z ukochanym małżonkiem nie moga doczekać
    się upragnionego dzieciątka.
    Wierzę, że dziecko przychodzi na świat,
    dlatego że tego chce Bóg.
    Dlatego z głęboką wiarą i ufnością
    błagam Cię o wyproszenie u
    Stwórcy łaski macierzyństwa.

Amen. :heartbounce:
    --
    •  
      CommentAuthordoti86
     permalink
    Nera :flowers::heartbounce::rainbow::rainbow::whorship::whorship::winkkiss::winkkiss:
    --
    •  
      CommentAuthorvelvetin
    • CommentTimeJan 9th 2013 zmieniony
     permalink
    kurcze, wściekłam się jak mało kiedy..
    zrobiłam sobie test lh - chcąc sprawdzić czy po 4 dniach kreska będzie słabsza czy mocniejsza po tym choragonie, a tu kreski brak.. więc w piątek pewnie się dowiem, że trzeba znów się postarać i znów poczekać... ech :(
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Asiulka-jesli pojawia sie 2 kreski -nie znikaja tylko w druga strone -one sie pogrubiaja :updown:
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Oby Skarbie <3
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Ja to wiem albo sie Goska nie nazywam :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    A myślicie, ze zrobić jutro betę + progesteron, żeby w razie co po luteinę lecieć ?
    Czy poczekać?
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthormaxiulka
     permalink
    Dziewczyny macie może adres @ do sióstr ? po pasek św. Dominika ?
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Nie chce sie wymadrzac ale jestem anty luteinie :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthormaxiulka
     permalink
    Asiu ja bym zrobiła :)
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Nera-sypnij nam fluidkami na szczescie...:))) ale emocje....czekam na wyniki Asiuli jak na swoje.......ale tak na powage ja nie mam w sumie zadnych objawow poza piekacymi i palacymi sutkami....to chyba niedobrze......:sad:

Treść doklejona: 09.01.13 19:56
    Maxiulka -wyslalam Ci na priv maila do siostr Dominikanek.napisz do nich swoja historie i ze prosisz o ten pasek,podaj adres.wysyaja za darmo lacznie z modlitwami.co wtorek modla sie na rozancu za nas.
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    http://www.dominikanki.republika.pl/pasek_sw_dominika.html
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Ja to nie mam żadnych objawów mówie Ci.. Bola mnie plecy jak zawszze, czasami zakuje brzuch jak zawsze, troche swędzą sutki, ale to czasami i tak mam często zimą.,.
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Pasek św. Dominika nie jest talizmanem i nie jest przedmiotem magicznym! Jest tylko wezwaniem małżonków do usilnej i ufnej modlitwy o upragnione potomstwo za wstawiennictwem tego świętego.

Sam pasek, kawek bawełnianej tasiemki z nadrukiem krótkiej modlitwy do św. Dominika, oraz pełen zestaw modlitw w tej intencji można otrzymać od mniszek dominikańskich z Gródka w Krakowie:

Siostry Dominikanki
    ul. Mikołajska 21
    31-027 Kraków
    tel. (012) 422-79-25
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Chociaż zrobie i zobaczę jaki jest stan, żeby się nie stresować :)

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 09.01.13 19:58</span>
    mail : grodek@dominikanie.pl
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    http://www.redemptor.pl/niusy_pliki/modlitwy_do_gerarda-patrona_matek.pdf
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    kurcze już niedługo zostane tu sama:cry::shocked:
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    NICK: ----------------- Imię:------- Wiek:------- Staramy się od:
    Asiula_6_9_91-------- Asia---------- 22----------- 3 miesięcy
    Mal-....................Gosia..........35............16 miesiecy
    marzycielka7..........Pat.............27............32 miesiecy-34cykle ;]
    Asiunia892-------------Asia-----------24-----------7 miesięcy
    kinia0903--------------Kinga----------28------------6 miesięcy
    doti86------------------Dorota---------26-----------16 miesięcy
    frezja1983.............Aneta..........29...........5 miesięcy
    velvetin................Marta...........28...........13 miesięcy
    sucharek83............Ania............29............24 miesiące
    Minia85..............Dominika.......28............1 miesiąc
    Sony85...............Bogusia..........27............17 miesięcy
    tuskaa82.............Marta............30.............10 miesięcy
    wercik................Wera.............27.............10 cykli
    KatMuc................Kasia.............28.............13 miesięcy
    Anka80................Anka.............32............16 miesięcy
    Maxiulka.............Ola...............26..............10 miesięcy
    aslonko25.......... Justyna........... 25.............17 miesięcy
    fanta666 .............Natalia............30.............10 miesięcy
    Alimama...............Karolina..........27..............40 cykl
    Monna00...............Monika...........22..............26 miesięcy

przypominam o naszej liście. Mam nadzieje że w najbliższych dniach niektóre z was będą mogły sobie dopisać "udało się" ;)
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    KOLEJNE FLUIDKI ODE MNIE NA PODTRZYMANIE SZCZESLIWYCH TRAFOW :rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::whorship::whorship:
    --
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    Sucharku nie dołuj sie ja też zostaje i jeszcze do tego ten cykl idzie na zmarnowanie a dopiero co sie zaczął.
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    SUCHARKU-TEZ JESTES NA LISCE A JA MODLE SIE O WAS WSZYSTKIE !! :grouphug:
    --
    •  
      CommentAuthorvelvetin
     permalink
    sucharku nie jesteś sama! ja również chyba zostaję - staramy się dalej, nie poddawajcie się, bo mnie również zabraknie nadzieii :.(
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    W związku, że wszystkie kobitki mają zaciążyć, tak żeby urodzić do końca roku, to że jest nas 20, to jeszcze w tym miesiącu muszą się jakieś znaleźć :D
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    chyba ze blizej wiosny wszystkie zafasolkuja ...wiesz wiosna,bociany ,kwiatki :updown:
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    hahah :D no tak :)
    Trzymam za nas wszystkie kciukasy ;*
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    wiecie co ja myslę że jak miałam biopsję to mnie skrobali,czyli miałam tak zwaną skrobankę i gdzieś czytałam o jakiś zrostach,juz sama nie wiem czy nie mogę zajśc przez ten mój brak szyjki,wkurza mnie to :devil:
    jeszcze moi teściowie jadą sobie a rejs statkiem na 14 tyg w ciepłe kraje,normalnie mnie ścisneło,ale co stac ich na to aby wydac 3 tys zł od osoby,takim to dobrze,ja nadal borykam się z dołkiem:cry:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    oj ,Aniu :hugging: nie smutaj ,prosze :flowers:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    velvetin tylko ja już nie mam sił wysiadam psychicznie wszytko mnie męczy,dobrze że mam byłego męża i w każdej chwili jak mam takie stany dziewczynki mogą być u niego bez żadnego ale,choć w tym mi pomaga,nie chcę aby dzieci widziały jak cierpię a nie daj Boże jak jestem w takim stanie
    tak bardzo brakuje mi jakiejś bliskiej osoby,abym mogła się wygadać,umówiłam się z psychiatrą na 23 stycznia,bo muszę się wygadać i chcę zmienić leki na tą nerwice,chce się zniej wyleczyć i żyć jak człowiek,jeśli kolejna lekarz powie mi że mam zostawić T to tak zrobie,one znają całą prawdę i jak gadałam z kazdym lekarzem to przyczyna leży w T
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    dobrze,ze podjelas pewne kroki a nie uzalasz sie nad soba ,jak zem wygadana tak nie wiem co moge Tobie napisac :shocked::sad:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    sama sobie nie mogę sobie poradzić wygralam walkę z rakiem,a nie potrafię pomóc sobie w błahostkach ,czuję sie bezsilna i bezużyteczna,i nie mogę zajśc w ciąże
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    ja chyba tez musze zasiegnac pomocy psychiatry bo nie radze sobie w zwiazku ,miewam juz dosc samej siebie a moja fasolka jeszcze bardziej mnie nakrecila i jestem jednym wielkim chodzacym wulkanem:angry: mam swoj swiat i nie widze nikogo innego poza mna :shocked: stalam sie zosia samosia ,zygac mi sie chce na przytulenie ,rozmowe z partnerem,jeg obecnosc mnie wyprowadza z ronowagi ...a sex-?? o kurwancka ,masakra -dziala na mnie jak plachta na byka :devil: Ciagle dre swoja puche -prawdziwa furiatka :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Sucharku-a myslalas moze nad jakas wspolna terapia z T..?ja ze swoim chodzilam i w sumie z jednej zostal usuniety...ale to go urazilo i zmobilizowalo,ze nie jest dobrze wlasnie tak jak on postepuje i jak mnie traktuje.zawstydzil sie ze obca osoba tak go potraktowala i zaczal nad soba pracowac.moze to mogloby Wam pomoc?wizyta u psychiatry dobra sprawa,szkoda,ze nie masz przyjaciolki z ktora moglabys sie spotkac i powyzalac ,bo to naprawde pomaga.ja tez sobie lubie ponarzekac,pogderac.czasem jak o czyms mowimy glosno to same odkrywamy rozwiazanie...nie zawsze ktos inny musi nam poradzic,czasem po prostu same musimy wysluchac siebie...jak sie milczy i dusi w sobie wiele negatywnych emocji to gorzej potem z podjeciem racjonalnych decyzji....mam nadzieje,ze zycie pouklada Ci sie juz niedlugo i znajdziesz w nim spokoj i radosc.
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    serduchowalam az 19 grudnia (w to wliczam tez stulenia,slowo kocham,buziaki) :shocked:

Treść doklejona: 09.01.13 20:32
    Malu ,a co ja mam ze soba zrobic ?? :sad: anty milosna baba sie ze mnie zrobila
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    ja mialam kiedys chlopaka,z ktorym nawet zamieszkalam na 2 miesiace,ale chociaz byl dla mnie dobry i dla mojego synka to z czasem zaczal na mnie dzialas jak plachta na rozjuszonego byka....wszystko mnie wkurwialo,dostalam juz takiego etapu,ze zaczelam wymiotowac...mdlilo mnie,nie moglam spac...i spakowalam sie pewnego dnia i ucieklam...tej nocy,gdy juz spalam w innym miejscu,daleko od niego,przespalam noc jak dzidzia,bez zadnych torsji i zajawek...weszlam w zwiazek ktory nie byl dla mnie i sie na prawde w nim dusilam...bo tak bardzo balam sie byc sama ...tak bardzo pragnelam byc z kims.
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    wczoraj nawet mi sie chlapnelo na pytanie - czy kochasz mnie jeszcze?? odpowiedzialam mu -nie wiem :shocked::shocked::shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Mój T nigdy w życiu nie pójdzie d tej pory nie poszedl do lekarza rodzinnego aby zabaczył jakie ma wyniki,to psychol,choć czasem jest cudownym facetem

Treść doklejona: 09.01.13 20:38
    idę na spacer z psem i wezmę kąpiel,może mi pomoże
    trzymajcie sie Kochane
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    musisz sobie Nerciu odpowiedziec czy go kochasz i czy chcesz sie z nim zestarzec...czy chcesz mu oddac reszte swojego zycia.....jesli tak nie jest to ja bym wolala zostac sama i czekac na kogos innego.strach przed samotnoscia jest najgorszym doradca.o wiele latwiej jest walczyc o zwiazek jak sie kogos na prawde bardzo kocha,bo o wiele wiecej mozna wybaczyc.ale ja jestem raczej osoba zyjca emocjami.nie potrafie stworzyc zwiazku z wyrachowania....bo sie w nim dusze.

Treść doklejona: 09.01.13 20:43
    Sucharku-a moze Ty zaslugujesz na kogos o wiele lepszego i los dlatego nie chce zeslac fasolki wlasnie teraz? czasem to nie kara ale ochrona...moze to nie ten wlasciwy...z psycholem ciezko zyc,a czasem byc tylko z kims szczesliwym to stanowczo za malo...ale mam nadzieje,ze znajdziesz swoje szczescie i sama wiesz co jest najlepsze dla Ciebie.
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Sucharku -moj byly to totalny psychol ..zastanow sie czy naprawde to odpowiedni mezczyzna dla Ciebie i czy aby napewno to ten wlasciwy do dzielenia maciezynstwa ..tak jak napisala Mal -moze los nie chce zeslac fasolki bo to nie ten odpowiedni dla Ciebie ... pamietaj ,ze jak mama szczesliwa to i dziecko bedzie szczesliwe :hugging:

Treść doklejona: 09.01.13 21:45
    a mnie choroba rozklada :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorvelvetin
     permalink
    sucharku - głowa do góry, jeśli nie jesteś szczęśliwa, to dobrze to przemyśl, ważne by być szczęśliwą, by do tego szczęścia dążyć... wtedy wszystko jest łatwiejsze,
    jestem z Tobą
    psycholog to czasem dobry pomysł - można się wygadać i czasem rzeczywiście dojść do właściwych wniosków

Nera - kuruj się w takim razie! kocyk, herbatka i trochę snu :)
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    herbatka z cytrynka niezly pomysl :wink:

Treść doklejona: 09.01.13 22:23
    moze megapaka lodow by mi pomogla :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorvelvetin
     permalink
    megapaka lodów zawsze pomaga na zły nastrój, ale wątpliwa jego pomoc przy przeziębieniu :P chyba, że chcesz mieć długie l4 ;)
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    np na angine lody wskazane :) nie mam l4 bo nie pracuje ..jestem zarejestrowana w PUP ,teraz na dniach mam wizyte -nie wiem czy mam im powiedziec o ciazy ? przeciez jak mi dadza oferte pracy to ktory pracodawca mnie zatrudni :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorvelvetin
     permalink
    hmm.. z jednej strony dobrze być fair i powiedzieć, z drugiej jednak możliwe, że właśnie tak jak mówisz podejdą do tematu.. to wczesna ciąża, więc może narazie zostaw to dla siebie
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    a jak dadza mi oferte pracy?? jestem zarejestrowana juz od ponad roku .
    --
    •  
      CommentAuthorvelvetin
     permalink
    to będziesz miała pracę :) chyba dobrze, no nie? przecież ciąża to nie choroba, ja bym chciała pracować jak najdłużej w ciąży, oczywiście gdybym tylko w niej była ;)
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.