Nercia-jesli mnie wczesniej nie zatopi...Wkleje nawet specjalnie u Ciebie jesli tylko bedzie co.....na razie mam ssanie w srodku i nie wiem gdzie mam sobie znalezc miejsce.
Treść doklejona: 11.01.13 09:22 wykres prowadze dopiero swoj 2gi cykl,a stres i zajawki sa takie same,czy znam swoja tempke czy jej nie znam...tego juz sie przeskoczyc nie da.
kochane ..dziekuje ze Was mam i Wasze piekne przeczucia..:)) fakt,gdyby to od nas wszystkich zalezalo,to wszystkie bysmy byly w ciazy...ale tak sie nie da.dobra,spadam dalej,aby nie zasmiecac forum bezsensownym biadoleniem..lece dalej ogarniac dzieci do szkoly i kliniki...trzymajcie sie cieplutko..:)
Mal- jestem mega pozytywnej mysli za Ciebie bo mamy podstawy
Treść doklejona: 11.01.13 09:28 tez uciekam bo jeszcze w lozeczku a spodziewam sie psiapsiolki bo ma wpasc na caly dzionek .Pol roku temu biorac slub strasznie sie zmienila ,kontakt sie urwal ,od paru dni wszystko wrocilo do normy i wkoncu jest soba ...chcialabym by tak pozostalo ale zapewne to tylko kwestia czasu..
Frezja, najważniejsze że beta ładnie rośnie. Jak nie rośnie sama na początku to zaczynają się schody a potem płacz. Tak było u mnie. Jak chcesz być spokojniejsza to w poniedziałek zrób kolejną betę. Jak zobaczysz piękny przyrost to odgonisz te resztki złych myśli i zaczniesz w pełni cieszyć się ciążą :-)
Dziś moja bardzo dobra koleżanka która wpadła rok temu powiedziała mi ze dziwi mi się że się zdecydowałam w takim wieku... jezu jak mnie to zabolalo... a sama urodziła w październiku i ma chłopaka z którym się średnio raz w miesiącu rozstaje... i ja ją wtedy tak pocieszałam... zaraz się porycze... widzę że w moim wieku bardziej akceptowana jest wpadka nixon świadome macierzyństwo...
Asiula, być może tak Ci się dziwi bo sama w ojcu swojego dziecka wsparcia nie ma. Ty za to będziesz jej miała a wtedy macierzyństwo ma zupełnie inny wymiar. Nie przejmuj się, nie warto
Asia daj spokój.. nie ma co sie przejmować takimi komentarzami kochana ;-* to Twoje życie.. Ty jesteś szczęśliwą żoną i pragnełaś tego dziecka a teraz będziesz je miała i tylko się cieszyć i szaleć ze szczęścia jej życie potoczyło się inaczej.. a Twoje świadomie i w szczęściu więc może po prostu przemawia przez Nią zazdrość... nie przejmuj się
Mój Robert to już prawie wczoraj lozeczko zamówił :-D:-D on jest szalony cały czas gada jak coś czytam do szkoły.: Antoni Ty się nie słuchaj mamy będziesz piłkarzem :-D:-D
moja ginekolog odkąd do niej chodzę (od 21 roku życia) namawia mnie na ciążę, wiecznie głosi pogląd ze im szybciej tym lepiej więć Asiula świetnie się wstrzeliłaś
asiula, zanim jeszcze zrobiłam test to D. już widział, że jestem w ciąży :) jak się przebierałam to spojrzał na mnie i powiedział "ale masz cycki"... to był pierwszy i właściwie jedyny objaw! Później nic, zero mdłości, nudności, zawrotów głowy :) Boshe, jak chciałabym przeżyć to jeszcze raz...
Treść doklejona: 11.01.13 15:10 najłatwiej zajść, bo hormony jeszcze są (podobno po poronieniu też najlepiej szybko działać) No niestety czasu się nie cofnie
a mnie zawsze mdli jak jestem glodna i moj brat tez tak ma, a wciazy nie jest. Co do kolezanki to nic nowego mnie sie kazdy dziwil czemu chce tak szybko dziecko,a teraz inni maja, a ja nie... los jest cudowny...daje tak po d... zeby sobie przez przypadek nie siasc i nie odpoczac u mnie problemy urzedowe sie kumuluja mimo,ze ja je prostuje to zawsze jakis zakichany urzedas sie znajdzie co mu sie nudzi do tego piesio mi zaczal teraz kulec... po prostu chce,zeby ten tydzien sie juz skonczyl...i nastepny tez.Chce juz @,swoje odcierpiec i wreszcie odpoczac... kiedys eksploduje jak bomba atomowa i tak skonczy sie nasz porypany swiat