Cos w tym jest. Ja dziś wróciłam wcześniej z pracy a i tak nie zrobiłam tego co sobie zaplanowałam bo mi sie po prostu nic nie chce. Jakby wynalezli lekarstwo na lenistwo to bym jadła tonami ;)
Ja na początku chodziłam do ginki do szpitala i tam mi robiła USG w wolnej chwili bezpłatnie, ale teraz chodzę do niej prywatnie (powiedziała że w szpitalu nie da rady ;/) i płace 130 za wizytę ;(
lija :) dzięki za radę :) orzechy z miłą chęcią jutro przyjmę garściami, z winem czerwonym mam problem, ale chyba do przełknięcia, jeśli to ma pomóc :) dziękuję Dziewczyny za wsparcie! zobaczymy, co z tego będzie
Velvetin-to super wiesci..:)) teraz czekamy na pozytywne zakonczenie..:))) ale sie tutaj dzieje ostatnio..ja juz nie nadazam komu to gratulowac..:)) mowilam,ze sie sypniecie wszystkie szybciutko...a reszta zapowiada sie na kolejny wyjazd..:)) magiczna lista dziala...:)
witajcie... ja czekam na @....pewnie zawita jutro bo to zasrany 13sty.......wkleilam zdjecia swoich testow...trzeba obejrzec z odelglosci i nastawic ekran,przykro mi,ale mam slabej jakosci tel...te dwa w srodku w realu na na prawde ok,widac te kreski z daleka,nie trzeba oka wysilac,na tel niestety marnie to wyszlo.ten ostatni jednak to tylko cien cienia,nie pozostawiajacy juz zludzen...nigdy,ale to nigdy wiecej nie zatestuje przed terminem @........ chcial nie chcial,zostaje wciaz po tej stronie barykady,ale mysle,ze juz chyba na zawsze.....
Cześć Dziewczyny! chciałabym do Was dołączyć mam nadzieję , że przyjmiecie mnie do swojego zacnego grona staraczek...ja z Męzem staram się o naszą pierwszą dzidzię ok 1,5 roku (ale nie ciągiem- szczegółowiej jest w moim opisie...). W grudniu miałam badanie HSG i miałam cichą nadzieję,że może w m-cu po badaniu się uda, ale niestety...dzisiaj przyszedł okres:(, jednak być może spowodowane to było tym, że okropnie się rozchorowałam w grudniu zaraz po HSG i wszystko mi się poprzesuwało...no nic, mimo ogromnego smutku i kolejnego uczucia zawodu, trzeba się "podnieść" jak co miesiąc i walczyć od nowa...postanowiałam mierzyć temperaturę w tym m-cu, przyznaję się, że nigdy tego wcześniej nie robiłam, i byłabym wdzięczna za wszelką pomoc i komentowanie:) Serdecznie Was pozdrawiam!
Treść doklejona: 12.01.13 17:38 NICK: ----------------- Imię:------- Wiek:------- Staramy się od: Asiula_6_9_91-------- Asia---------- 22----------- 3 miesięcy Mal-....................Gosia..........35............16 miesiecy marzycielka7..........Pat.............27............32 miesiecy-34cykle ;] Asiunia892-------------Asia-----------24-----------7 miesięcy kinia0903--------------Kinga----------28------------6 miesięcy doti86------------------Dorota---------26-----------16 miesięcy frezja1983.............Aneta..........29...........5 miesięcy velvetin................Marta...........28...........13 miesięcy sucharek83............Ania............29............24 miesiące Minia85..............Dominika.......28............2 cykl Sony85...............Bogusia..........27............17 miesięcy tuskaa82.............Marta............30.............10 miesięcy wercik................Wera.............27.............10 cykli KatMuc................Kasia.............28.............13 miesięcy Anka80................Anka.............32............16 miesięcy Maxiulka.............Ola...............26..............10 miesięcy aslonko25.......... Justyna........... 25.............17 miesięcy fanta666 .............Natalia............30.............10 miesięcy Alimama...............Karolina..........27..............40 cykl Monna00...............Monika...........22..............26 miesięcy
Ogromnie dziękuję za ciepłe przyjęcie! A do listy oczywiście się dopisuję: Treść doklejona: 12.01.13 17:38 NICK: ----------------- Imię:------- Wiek:------- Staramy się od: Asiula_6_9_91-------- Asia---------- 22----------- 3 miesięcy Mal-....................Gosia..........35............16 miesiecy marzycielka7..........Pat.............27............32 miesiecy-34cykle ;] Asiunia892-------------Asia-----------24-----------7 miesięcy kinia0903--------------Kinga----------28------------6 miesięcy doti86------------------Dorota---------26-----------16 miesięcy frezja1983.............Aneta..........29...........5 miesięcy velvetin................Marta...........28...........13 miesięcy sucharek83............Ania............29............24 miesiące Minia85..............Dominika.......28............2 cykl Sony85...............Bogusia..........27............17 miesięcy tuskaa82.............Marta............30.............10 miesięcy wercik................Wera.............27.............10 cykli KatMuc................Kasia.............28.............13 miesięcy Anka80................Anka.............32............16 miesięcy Maxiulka.............Ola...............26..............10 miesięcy aslonko25.......... Justyna........... 25.............17 miesięcy fanta666 .............Natalia............30.............10 miesięcy Alimama...............Karolina..........27..............40 cykl Monna00...............Monika...........22..............26 miesięcy sheam..................Dorota............31..............6 miesięcy (licząc od lipca 2012)
Gratulacje frezjo, swietny wynik, miałam podobny w 28 dc, a w 15 chyba dniu fl.:) edometrium 8 mm to wszystko w porzadku!
maxiulka wg mnie za wczesnie na test, sprobuj we wtorek lub srode! Trzymam kciuki Asia- tak sie ciesze Mal- ale stres z córcią....uff dobrze ze sie tak skonczyło, z lekami trzeba ogromnie uwazac.:( Sciskam Was i zyczę owocnych staran.:)
Witam Sheam ;) Ja juz po Clo i teraz czekam na owulacje. Może za parę dni ;) w czwartek mam wizytę (13dc) u gin i mam nadzieje że będą ładne pęcherzyki albo już owulacja.
NICK: ----------------- Imię:------- Wiek:------- Staramy się od: Asiula_6_9_91-------- Asia---------- 22----------- 3 miesięcy Mal-....................Gosia..........35............16 miesiecy marzycielka7..........Pat.............27............32 miesiecy-34cykle ;] Asiunia892-------------Asia-----------24-----------7 miesięcy kinia0903--------------Kinga----------28------------6 miesięcy doti86------------------Dorota---------26-----------16 miesięcy frezja1983.............Aneta..........29...........5 miesięcy velvetin................Marta...........28...........13 miesięcy sucharek83............Ania............29............24 miesiące Minia85..............Dominika.......28............2 cykl Sony85...............Bogusia..........27............17 miesięcy tuskaa82.............Marta............30.............10 miesięcy wercik................Wera.............27.............10 cykli KatMuc................Kasia.............28.............13 miesięcy Anka80................Anka.............32............16 miesięcy Maxiulka.............Ola...............26..............10 miesięcy aslonko25.......... Justyna........... 25.............17 miesięcy fanta666 .............Natalia............30.............10 miesięcy Alimama...............Karolina..........27..............40 cykl Monna00...............Monika...........22..............26 miesięcy sheam..................Dorota............31..............6 miesięcy (licząc od lipca 2012) Marysqa................Marysia..........28.............8 cykl
Maxiulka-bedzie dobrze,Ty wciaz za wczesnie Zloto Ty Moje..:)) testuj we wtorek.podziwiam za optymizm...:))
ja dzis czekam na @,ale pewnie mi sie przeniosla na jutro,bo tempka jeszcze w gorze.dzis moj P ma wolne i znow chinczyka bedziemy miec na obiad.ciekawe kiedy mi sie zrobia skosne oczy..:)) za oknem mamy mroz-minus 4...bialo i fajnie.brakuje tylko sniegu.co tam u Was slychac w niedziele..?
witam nowe starajace sie..nie rozgaszczac sie tutaj tylko tylko wpisywac na liste i odjezdzac zaraz na druga strone barykady..:))wszystkie mamy ambitny plan zafasolkowac do polowy tego roku...:))
Cześć Wszystkim! jeszcze raz dzięki za ciepłe przyjęcie! Mal77-plan ambitny! to fakt, ale kto powiedział że nie do zrealizowania??!! a jaka potem satysfakcja z osiągnięcia celu po TAKIM planie! Dziś niedziela, a ja szczerze mówiąc za niedzielą nie przepadam....jakoś tak zawsze już myślę o czekającym mnie całym tygodniu w pracy...
Jakiś czas temu bardziej się tu udzielałam, teraz raczej obserwuję, no ale jestem - staram się To się dopiszę
NICK: ----------------- Imię:------- Wiek:------- Staramy się od: Asiula_6_9_91-------- Asia---------- 22----------- 3 miesięcy Mal-....................Gosia..........35............16 miesiecy marzycielka7..........Pat.............27............32 miesiecy-34cykle ;] Asiunia892-------------Asia-----------24-----------7 miesięcy kinia0903--------------Kinga----------28------------6 miesięcy doti86------------------Dorota---------26-----------16 miesięcy frezja1983.............Aneta..........29...........5 miesięcy velvetin................Marta...........28...........13 miesięcy sucharek83............Ania............29............24 miesiące Minia85..............Dominika.......28............2 cykl Sony85...............Bogusia..........27............17 miesięcy tuskaa82.............Marta............30.............10 miesięcy wercik................Wera.............27.............10 cykli KatMuc................Kasia.............28.............13 miesięcy Anka80................Anka.............32............16 miesięcy Maxiulka.............Ola...............26..............10 miesięcy aslonko25.......... Justyna........... 25.............17 miesięcy fanta666 .............Natalia............30.............10 miesięcy Alimama...............Karolina..........27..............40 cykl Monna00...............Monika...........22..............26 miesięcy sheam..................Dorota............31..............6 miesięcy (licząc od lipca 2012) Marysqa................Marysia..........28.............8 cykl em87..................Emilia...........25.............od lipca 2012