Hej dziewczyny mam nadzieję ze przymiecie nową do swego grona :0 Staramy się 11 cykli, od 2 cykli mierzę temp. Mam bardzo wysokie FSh( w 4 dc 74) i wysokie LH. Moje wyniki odpowiadaja wynikom kobiet w wieku menopauzy. mam cykle bezowulacyjne. Od następnego cyklu mój gin zaproponował cLO, spróbujemy "oszukać " jajniki, będzie to tylko 1/2 tabl. zaczynami od malutkiej dawki, potem będziemy zwiększać. Mój M. ma raczej dobre wyniki, bierze witaminki zeby poprawić ruchliwośc plemniczków, wybrał też serię antybiotyków na bakterię Gronkowiec biały. Ponownych wyników jeszcze nie robiliśmy. To tyle w skrócie .
Malutka no w koncu tu dotarlas :) trzeba wierzyc ze sie uda, bedziecie oszukiwac jajniki a sami sie przednio bawic i bedzie dobrze, grunt to nie tracic wiary :
babyphat to niezle go tam faszerujesz :) jej to chyba ja tylko tutaj taka zacofana ze mojemu nic nie kupilam jeszcze oprocz magnezu i potasu ktore bierze na skurcze miesni... no ale chyba czas to zmienic :)
babyphat faszerujesz go rozumiem bez zadnych zalecen lekarskich? chodzi mi o to czy mieliscie badanie nasienia robione czy tak po prostu "na wsiakij sluczaj"
Amazonka - ja tez bym chciala np moc wprowadzic daty swoich @ tutaj bo mam spisane z 2 lat i wiem ze jesli zostane to w sieci by wisialy sobie bezpiecznie :)
dlatego ja do tej pory nic mezowi nie podrzucalam, nie widzialam takiej potrzeby, na razie czekamy na badania i z tego co widze moj maz sie tym mocno stresuje, zreszta ja troche tez
babyphat w jakim sensie szyjka macicy jest powyginana? ja skierowanie dla meza mam od mojego ginekologa i wlasnie do niego mam sie zglosic z wynikami, dobrze ze do nikogo nas nie odsyla bo bylby to zbedny stres a tak z nim jestemsy zzyci juz i troche to inaczej, a na ta IUI nie za wczesnie? mowia ze nie wczesniej niz po 18m staran sie ja robi i to ze stwierdzonymi problemami, poza tym slyszalam ze inseminacje mozna robic tylko 3 razy i pozniej juz invitro... moze wiecej cierpliwosci i jeszcze pare miesiecy poprobujcie???
babyphat w takim razie czekam na wiadomosc na priva :) o inmseminacji 3krotnej w poslce to gdzies czytalam na innym forum ale sie o to sobiscie nie pytalam, wiem ze w USA robia tylko 3 i pozniej juz invitro.
a jesli idzie o 'dopalacze' dla meskich maluchow to na innym forum kolezanka pisala ze na godzine przed spolkowaniem lubemu trzeba przed podsunac szklanke coca coli, malo zdrowe ale mysle ze mezowie chentiej to przyjma nizli nie wiadomo ile lekow :)
Mam pytanko: babyphat pisałaś o L-karnitynie. Mój mąż ją łyka od jakiegoś czasu, ponieważ wrócił do treningów. Wcześniej łykał prerparat z witaminami i pierwiastkami. Ale zaciekawiło mnie to z L-karnityną... Czy to taka sama, jak dla sportowców? Nie wiedziałam, że ma wpływ na płodność u faceta.
Mona nie mam pojecia ale ja zawsze przed pojsciem do gina zachowuje przynajmniej dobe abstynencji na wypadek gdyby jakeis cytologie czy czystosci zachcialo mu sie robic :)
magda , @ sobie zaraz pojdzie a ty myk znowu same przyjemnosci wiec sie nie smutaj zbytnio
skarbel witaj w klubie strasznie zujacych sie, od dzisiaj jade na antybiotykach bo tydzien siedzenia w domu nie polepszyl nic a ani a tylko sie pogorszylo no ale przytnajmniej bede miala chwile na forum
Witam Coś czuję, ze i ja do tych chorujących dołączę :( Coś mnie za gardło łapie... Ledwo mówię Narazie gnam do apteki po coś do płukania gardła i coś do ssania. Oby szybko pomogło
Aniu na Allegro kupiłam u jakiegoś andersa. Na moje oko to wszystkie testy to jest to samo, te same przywiezione z USA. Czasem odczuwam ból w podbrzuszu i niedługo potem jest skok tempki, ale nigdy nie jestem pewna czy to akurat owulka. W zasadzie po to kupiłam testy żeby coś więcej się dowiedzieć. Zobaczymy jak u mnie się sprawdzą.
Skarbel a może to TO? Mam nadzieję, że nie żadne choróbsko.
Skarbel objawowo i temperaturowo wyglada bardzo ciekawie, mam nadzieje ze to nie przeziebienie cie bierze....nie wiem jak u was ale u nas taki wirus panuje ze w szkole mowili ze po 5-7osob w kalsie nie ma
babyphat no ja zajrzalam do ciebie i jestem niezle zdziwiona czyzby owu dopiero teraz sie wybierala i babycomp zawiodl?a jak towje odczucia??? czekam na kolejne tempki w takim razie