Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Nie zawsze lek ,czy suplement działa na każdego i tak jakbyśmy chcieli.Wnioskuję ,że to było przyczyną,skoro po odstawieniu się unormowało.
Przecież ładnie się uśmiecham do Ciebie
Z resztą to mało ważne.U mnie upośledza ten śluz ,więc odstawiłam .Teraz niczego nie łykam ,żeby znów nie namieszać.Każdy ma inny organizm i inaczej reaguje prawda? Stosowałam żele ,tabletki i inne wynalazki i ani nie pomogły,ale zaburzyły też obserwację np żel wspomagający.

Nawet ciężko wyjść na zakupy ,a My odzwyczajeni od mrozów.Nawet kot lenia dostał i się grzeje.

tylko drogie to ... 35 zł za 1 taletkę, którą brałam 1/2 raz na tydzień... i trwało to nie powiem jakieś 3 miesiące...

trzym się będę zaglądać jak beta
Fanta ja mialam dluzej brac dostinex....do zajscia,ale sie nie udalo,bo nie mialam za co wykupic... mam nadzieje,ze teraz jest w normie,bo 1 raz mnie cycuchy nie bola
co do magnezu,ja musialam brac na serce dzien w dzien-ze sluzem nic nie mieszal,a teraz zabieram sie(z marnym skutkiem
)za niego od nowa,bo moze pomoc w likwidowaniu plamien...gdzies tutaj na forum czytalam o tym
ogolnie sobie lykne witaminki dzisiaj i wywiesze wlasnorecznie zrobiony plakat w kuchni(najpierw go zrobie) przypominajacy o zazywaniu witamin i piciu ziol-kiedy i co

pomocy