bonim wiem co czujesz, ja tak przez rok miałam i to był stracony rok jeśli chodzi o nasz starania. Dla świętego spokoju robiono mi monitoring i według lekarzy było ok i tylko mówili starajcie się, starajcie. Do obecnego lekarza trafiłam przez przypadek na początku grudnia, skierował mnie na prolaktyne, tarczyce,HSG, a męża na plemniczki. Wszystkie badania (oprócz jutrzejszego HSG) mamy na 5, a nawet na 5+. Jedynie moja bardzo krótka faza lutealna jest bardzo krótka, mam 28 dniowy cykl, a owulacje w 18-19dc, tak potwierdził monitoring. Aktualnie biorę clo i gorąco sie modle o to żeby się udało. Dajemy sobie 3 cykle po HSG, potem startujemy z inseminacją, ja już nie chce dłużej czekać...
Bonim - nie brałam luteiny - może jakoś zagmatwałam. Brałam ją jakiś czas temu a teraz po prostu robię ponownie badania żeby zobaczyć co i jak. Zobaczymy...
Nera - nie opuszczaj nas bo jesteś naszą nadzieją ;)
Moja lekarka też każe mi iść na hsg. Bez hsg nie da mi żadnych więcej leków na stymulowanie owulacji, którą normalnie mam, ale można zwiększyć szansę przez wyprodukowanie większej ilości jaj ;) Ale bez hsg mogę o tym zapomnieć.Także teraz moja decyzja, kiedy już będę na to gotowa. Myślałam o marcu. Roksu, trzymam kciuki żeby nic nie bolało i wyniki były dobre
Naprawde ide kobitki dalej zdychac bo juz 8 dni to zdecydowanie za duzo kurwancka jutro trzeba sily zebrac by dojsc na usg .Jestem taka oslabiona co mam kurcze zrobic z napierdalajacymi zatokami ?
Maxiulka-mam nadzieje,ze gin zrobi usg i powie cos optymistycznego...moze w lab sie pomylili?? jeszcze nie trace nadzieji....jest mi niezmiernie przykro,wcale nie ukrywam.bolesne...jak juz napisalam gdzies indziej-czasem szczescie bywa bardzo kruche.pomodl sie dzis do sw.Dominika czy innego swojego ulubionego patrona...nie mozna tracic nadzieji ani tym bardziej wiary bo w niej jest ogromna sila....tule Cie mocno do serca i bede myslami z Toba.daj znac co po wizycie......
NICK: ----------------- Imię:------- Wiek:------- Staramy się od: 1. Asiula_6_9_91-------- Asia---------- 22----------- 3 miesięcy 2. Mal-....................Gosia..........35............16 miesiecy 3. marzycielka7..........Pat.............27............32 miesiecy-34cykle ;] 4. Asiunia892-------------Asia-----------24-----------7 miesięcy 5. kinia0903--------------Kinga----------28------------6 miesięcy 6. doti86------------------Dorota---------26-----------16 miesięcy 7. frezja1983.............Aneta..........29...........5 miesięcy 8. velvetin................Marta...........28...........13 miesięcy 9. sucharek83............Ania............29............24 miesiące 10. Minia85..............Dominika.......28............2 cykl 11. Sony85...............Bogusia..........27............17 miesięcy 12. tuskaa82.............Marta............30.............10 miesięcy 13. wercik................Wera.............27.............10 cykli 14. KatMuc................Kasia.............28.............13 miesięcy 15. Anka80................Anka.............32............16 miesięcy 16. Maxiulka.............Ola...............26..............10 miesięcy 17. aslonko25.......... Justyna........... 25.............17 miesięcy 18. fanta666 .............Natalia............30.............10 miesięcy 19. Alimama...............Karolina..........27..............40 cykl 20. Monna00...............Monika...........22..............26 miesięcy 21. sheam..................Dorota............31..............6 miesięcy (licząc od lipca 2012) 22. Marysqa................Marysia..........28.............8 cykl 23. em87..................Emilia...........25.............od lipca 2012 24. netkadama.............Aneta..............23..............23 miesiące 25. lija......................Ula.................31...............7miesięcy 26. Karoolka................Karolina...........24...............1 miesiąc :) 27. anetaka.................Aneta.............29................8 miesięcy 28. Bonim.......--------------. Kasia --------31 ....------------3 lata,2 poronienia
Mam już inne leki wredna @ sie skończyła więc już niedługo działamy
Hej dziewczynki, ale cięzko nadążać za wami;) Witam kolejne staraczki!! :) Ja byłąm dzisiaj na tym USG u Dr Zaremby-Mal-Jeszcze raz Ci bardzo dziękuję doktor jest super, facet naprawde zna sie na rzeczy, te wcześniejsze usg jakie miałam to cięko jest nazwać usg, po tym jak dziś byłam u niego!!! Mal-spadłaś mi z nieba z tym lekarzem!!!:) Niestety mam za cienkie endometrium, doktor mówi że przez zaburzenia hormonalne ech, i dupa, pecherzyk dominujący jest, w piątek ide sprawdzić jeszcze raz czy rośnie, ale jeśli dochodzi do owu, to endometrium może byc za cienkie żeby doszlo do zagnieżdzenia, ma ktoś/miał taki problem??co robić? Tinamar, a może nie bedziesz musiała sie juz starać kochana, bo okres nie przyjdzie....zaciskam kciuki! Sucharku, za Ciebie tez trzymam kciukasy!
Sheam - ja tak miałam - ale jak tylko będziesz pić czerwone winko codziennie i jeść orzechy włoskie to endo szybko nadrobi straty ;) Mi kilka dni pomogło ;)
Sheam-ciesze sie,ze moglam pomoc...mi tutaj brakuje bardzo tego doktora i jego usg....dobrze,ze chociaz Ty mozesz korzystac...:) a nie podpowiedzial Ci czym mozesz poprawic ? zapytaj sie Go.moze wymieni chociaz jakis lek to postarasz sie o to u jakiegos gina na normalnej wizycie.
Sentymentalnie, zaglądam do Was staraczki nasze i zostawiam kilka porannych fluidków, łapcie na śniadanko***********************#####################********************#####
Nera na zatoki najlepsze inhalacje. Jeśli masz inhalator to zwykła sól fizjologiczna a jeśli nie masz to zrób nad miską z ciepłą wodą z dodatkiem jakiegoś olejku lub amolu :) Wracaj do zdrowia!
Gienia ,sucharek skopiowal liste ,ale chyba nie tą,gdzies jest z wieksza liczbą dziewczyn, pisze z tableta wiec nie skopiuje bo mnie szlak trafi z tym dotykowcem
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 24.01.13 07:59</span> a ja napisałam z komórki i znów będzie problem z moim postem z góry przepraszam i przy okazji Panie Damazy proszę coś z tym w końcu zrobić gdyż aplikacja na kom ma jakiś błąd :-(:-(
żebyś wiedziała Fanta :P znowu będę czytać Twoje posty po 5 razy :P chyba, że wiem, że sama napiszę z telefonu i Cię wyprę :P a serio to wujowy dzień, niby wszystko ok, a jednak dupa pozdrawiam porannie i mam nadzieję, że chociaż Wy będziecie miały lepszy dzień, bo ja czuję, że do najlepszych nie będzie należał dzisiaj wizyta "zaokrąglonej" koleżanki... a jutro pracuję w przedszkolu na choince.
Treść doklejona: 24.01.13 09:05 buahaha jestem pod spodem jednak :D
NICK: ----------------- Imię:------- Wiek:------- Staramy się od: 1. Asiula_6_9_91-------- Asia---------- 22----------- 3 miesięcy 2. Mal-....................Gosia..........35............16 miesiecy 3. marzycielka7..........Pat.............27............32 miesiecy-34cykle ;] 4. Asiunia892-------------Asia-----------24-----------7 miesięcy 5. kinia0903--------------Kinga----------28------------6 miesięcy 6. doti86------------------Dorota---------26-----------16 miesięcy 7. frezja1983.............Aneta..........29...........5 miesięcy 8. velvetin................Marta...........28...........13 miesięcy 9. sucharek83............Ania............29............24 miesiące 10. Minia85..............Dominika.......28............2 cykl 11. Sony85...............Bogusia..........27............17 miesięcy 12. tuskaa82.............Marta............30.............10 miesięcy 13. wercik................Wera.............27.............10 cykli 14. KatMuc................Kasia.............28.............13 miesięcy 15. Anka80................Anka.............32............16 miesięcy 16. Maxiulka.............Ola...............26..............10 miesięcy 17. aslonko25.......... Justyna........... 25.............17 miesięcy 18. fanta666 .............Natalia............30.............10 miesięcy 19. Alimama...............Karolina..........27..............40 cykl 20. Monna00...............Monika...........22..............26 miesięcy 21. sheam..................Dorota............31..............6 miesięcy (licząc od lipca 2012) 22. Marysqa................Marysia..........28.............8 cykl 23. em87..................Emilia...........25.............od lipca 2012 24. netkadama.............Aneta..............23..............23 miesiące 25. lija......................Ula.................31...............7miesięcy 26. Karoolka................Karolina...........24...............1 miesiąc :) 27. anetaka.................Aneta.............29................8 miesięcy 28. Bonim.......--------------. Kasia --------31 ....------------3 lata,2 poronienia 29. Aleksandradasilva.........Aleksandra.....34...............9 miesiecy 30. gienia83.....................Natalia.......23.................4cykl
Treść doklejona: 24.01.13 09:23 sucharku wkleiłam ostatnią, więc popraw u siebie co tam chciałaś
Treść doklejona: 24.01.13 09:24 Asiunia gratulacje maxiulka u mnie owulacja blisko, więc działamy
Tinamar to z całego serca Ci ich życzę :) ja patrzę bardziej pod kątem, że bym nie dała rady z trojaczkami, zaczynając od tego, że nie wiem jakby się pomieściły, bo po 1 mam macicę dwurożną, po 2 u mnie w rodzinie rodzą się dzieci w okolicy 4kg, więc chyba bym musiała brzuch na taczce wozić :P