HELLO magda przykro mi z powodu @ !? ja tez ogladam super nianie fajowy program !! a dzieciaki kochaniutkie ?? ale to progam cos na styl " zaklinaczka dzieci " tylko ze w polskiej wersji :) asiu 3mam kciuki za ciebie :) skrabelku za ciebie tez mocno :) dziewczyny do dziela bzyyyyyyyyyyyy bzyyyyyyyyyyyyyyyy wkoncu mamy PAZDZIERNIK a ktos powiedzial ze to najplodniejszy miesiac w roku
a ja mam niedlugo (za 11dni) piata rocznice slubu i niestety moje marzenia sie nie spelnia i nie powiem rodzince ze bedzie nas wiecej, no ale nie jedna rocznica przed nami i nie jeden dzien do swietowania... na razie to sie zastanawiam jak zrobic zeby na zjazd nie jechac i z mezem uczcic te 5 lat razem...
babyphat - na studiach, najgorzej ze akurat wszystkie zajecia na zasadzie obecnosc obowiazkowa w tym 2 spotkania z promotorem... jestem w trakcie pisania pracy mgr i licze sie w lipcu obronic
L4 bym i skombinowala ale u mnie mozna tylko 1 raz byc nieobecnym nawet jak sie L4 ma wiec chyba wole to zostawic na gorsza okazje a poza tym jeszcze mysle czy malej nie sprzedac do babci i meza ze soba nie zabrac ale to juz zalezy od tego ile zajec bede miala
jak mi znowu ustawia zajecia od 8 do 8 to nie ma sensu i po prostu przerzucimy swietowanie na tydzien pozniej bop imprezke mielismy zrobic a tu taki numer o tydzien mi zjazd przesuneli
cale szczescie ze juz tylko ten rok i koniec. w koncu trzeba keidys ta magisterke zrobic a jak mi doplacaja w szkole to az szkoda byloby nie wykorzystac. przynajmniej moge sie chwalic uczniom jaka maja zdolna pania :)
babyphat heheheh obstawianie powiadasz??? dobra ja juz wytypowalam pore
a u mnie zaczyna sie robic slizgawica plus sluz i szyjka sie zmieniaja, od rana spora zmiana wiec tez wszystko lada moment, na dodatek zre jak opetana... co ciekawe jak mam PMS czy @ to w ogole nie mam apetytu a tak ze 2 dni przed owu zaczynam miec ochote na slodki i w ogole pozeram co mi sie nawinie pod reke
juz nie wiem kiedy taki apetyt lepszy.. na wszelki wypadek oddalam corce batoniki zeby sobie schowala a jak ona juz cos zakamufluje to do sprzatania sie nie znajdzie czyli jestem ocalona :)
babyphat - kiedys ten sluz byl moim kompleksem ale od czasow meza juz mi z tym lepiej teraz jak sie o dziecko staramy to ok jak go tak duzo ale jak kiedys bede chciala npr dla niezajscia stosowac to moze byc klopot bo ty sie plodnosc zaczyna jak sie sluz pokaze a u mnie sie pokazuje albo tego dnai co plamienie jest albo zaraz nastepnego
mówiłam ostatnio M o was a on na to: taaaaaaa, a połowa to pewnie faceci; ja na to: taaaaaaa i napewno grzebią się w śluzie i się jeszcze na tym znaja hihi - to tylko taka mała dygresja co do śluzu
Moja mam się dziś znów o wnuka/wnuczkę podmawiała. Ogromnie chce być babcią A wcale nie wie, że się już staramy Więc jak się uda, to będzie miała niespodziankę
cześć dziewczyny - i znów cały dzień przed nami odnośnie wnuków - teść dręczy nas strasznie, jak tylko zobaczy małe dziecko mamy dosłownie przechlapane. nikomu nie mówimy ze się starmy juz jakiś czas i nic z tego nie wychodzi, a takie ciągłe przypominanie o dziecku jest strasznie męczące i przykre nawet.
witam w kolejny dzionek, dla mnie mocno stresujacy ale byc moze tez i szalenie wazny (wyniki meza)
jesli mowicie o naciskaniu moi rodzice nie naciskaja ale przybakuja ze dobrze by bylo, szalenie sporadycznie bo moja rodzinka to bardziej taka wiecie sexik to tabu etc. Ciotka i kuzynka niestety daja popalic bo co rusz pytaja czy ja moze w ciazy nie jestem wiec im wyjasnilam ze sobie takich pytan nie zycze i ze cholernie bola i jak juz zajde to poinformuje (obydwie o staraniach dowiedzialy sie juz 3lata temu) no i w pracy... tam to byl koszmar... i dyrektorka i koledzy z pokoju nauczycielskiego ciagle sie dopytywali, wystarczylo ze ciut przytylam albo by;am blada a juz slyszalam ze to pewnie ciaza... ostatnimi czasy mam spokoj bo pewnego pieknego dnia po takim pytaniu nie wytrzymalam i zaczelam ryczec (bo zaczely sie takze glupie dogadywki) i kolezanka musiala isc za mnie na lekcje. Teraz pytania sa sporadyczne bo ludzie w koncu chyba zrozumieli ze laduja sie z butami w cudze zycie i bardzo intymne przezycia...
Aniu, moi marudzili dopóki pewnego dnia nie powiedziałam, że dzieci wcale nie będzie. Wkurzyli mnie to usłyszeli, co ja myślę o tych głupich komentarzach i od tamtej pory cisza, a my możemy się starać bez stresów
niestety czasami takim niby głupim pytaniem można naprawdę bardzo kogoś skrzywdzić. ludzie (nawet ci najbliżsi) nie zdają sobie sprawy że poszczególe osoby różnie reagują. sama czasami juz nie wytrzymuję
czesc laseczki! u mnie humor do kitu choc @ jeszcze nie dostalam; za to wczoraj dostalam wyniki z cytologii i porazka IIIst z nieprawidlosciami juz dzwonilam do gina i jesli dostane @ to po niej ide na zabieg
dziewczyny chce kupic dokladny termometr na nastepny cykl i jie wie ktory microlife wybrac czy MT 16C2 czy MT 1622, parametry z tego co czytalam na allegro podobne , roznica w cenie 4zl wiec juz zglupialam... ale moze wy poradzicie???
AniuM ja mam MT1622 i jestem z niego zadowolona. W zasadzie chyba niewiele się różnią. Ten MT16C2 też ma ten sam stopień dokładności, chyba to po prostu nowszy model.
HELLO a ja mam dzis nie za fajny dzien jakos dziwnie sie czuje choc moja temp. sie ustabilizowala :) i to dobrze bo juz niedlugo bede miec swoje 5 min.
kurcze powiedzcie mi bo sie pogubilam czy bedzie ta wersja bez platna tez czy jej nie bedzie bo jakas wielka cisza ?? a damazy obiecywal !! ale nie odpowiada na to pytanie ??
Mnie też się to nie podoba, liczyłam na tą bezpłatną wersję, ale jak zwykle się przeliczyłam. Nie ma nic za darmo. Stale to sobie powtarzam, już się chyba nauczyłam, tak myślę, ale stale to do mnie na nowo dociera
kurcze uswiadamiam sobie coraz bardsziej ze ten cholerny swiat kreci sie tylko i wylacznie woklo kasy a damazy obiecywal darmowa ale okrojona - ale ja naiwna jestem
dziewczyny ja sie odmeldowuje ze staran, na dzien dzisiejszy dowiedzialam sie ze nie ma mamy szans na naturalne poczecie. na IUI ani na invitro sie nie zdecydujemy... musze sie jakos z tym pogodzic ale niestety to forum w tym mi nie pomoze. zycze powodzenia wszystkim staraczkom
Aniu witaj ja tu jestem nowa juz raz sie odzywalam wiec was nie znam.Wiem ze to uslyszalas bardzo boli ,znam jednak sytuacje z zycia w ktorych lekarze oglaszali takie wiesci, dobry bog jednak nie pozostawi nas samych.Jestem b.wierzaca i bede sie modlic o ciebie
oczekujaca mam prosbe czy mozesz mnie wypisac ze starajacych sie bo ja niewiem jak to zrobic w tej wiki !? dziekuje z gory :) wiecie co czuje sie oszukana i ze sa tu"na 28" skladane obietnice bez pokrycia damazy odpisal mi ze cytat "Damazy CommentTime49 minut temu Rosa - nie ma w tej chwili żadnych technicznych oraz finansowych możliwości, aby mogła istnieć wersja bezpłatna. Na początku takie założenie istniało, ale zwyczajnie się rozmyło z uwagi na powyższe. "
dlatego mnie nie bedzie od 1 listopada na 28 bede tesknila za wami :) bo w tak krotkim czasie zdarzylam sie przywiazac mam jednak nadzieje ze kontakty utzrymaja sie poprzez inne mozliwosci jak np. gg ,e-mail itp ale oczywiscie bede zagladac do was tu na forum :) jak tylko sie da :) pozdrawiam goraco
aniu ty wiesz calym sercem jestem z toba i wiem ze teraz niemasz ochoty na rozmowe !! ale jakby co to wallll do mnie drzwiami i oknami posylam ci moc pozytywnych zarazkow
amazonko zle poczytalas napisalam ze od 1 listopada wypisuje sie z 28 :) ?? a nie ze przestaje sie starac ?? napisalam wiadomosc do oczaekujacej zeby mnie wypisala z wiki bo nie umiem sama znieniac kolejnych dat @ wiec poco mam sie stresowac :)