Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorkinia0903
    • CommentTimeJan 24th 2013
     permalink
    Mam tylko nadzieję że wszystko będzie ok z maleństem.
    --
    •  
      CommentAuthortuskaa82
     permalink
    Ja cały czas zastanawiam się co nimi kieruje i wiecie co??? NIE MAM POJĘCIA! I mimo iż bardzo pragnę zostać mamą to po tym co tam dzisiaj przeczytałam nie zamierzam w przyszłości zapisać się do przyszłych mam... Tutaj jestem od dawna, często się nie udzielam ale poczytuję Was codziennie i nigdy nie trafiłam na taki zmasowany atak...
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    Ma ktos kontakt tel. Z mall? :sad:
    •  
      CommentAuthorkinia0903
     permalink
    No chyba nie ja tam do niej pod wykres co trochę zaglądam i sprawdzam czy już coś wiadomo:sad:
    --
    •  
      CommentAuthor_Isia_
     permalink
    co się dzieje z mall? jejku.
    a dłuższe stażem ciężarówki powinny mieć trochę wyrozumiałości dla tych młodszych i nie traktować ich z litościwym pobłażaniem. o złośliwościach już w ogóle nie wspomnę bo to oczywista oczywistość. poza tym czego durne baby stresują świeże ciężaróweczki? :angry:
    •  
      CommentAuthorkinia0903
     permalink
    Mall miała jakieś skurcze i plamienia i pojechała do szpitala:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    Ja tez podgladam mall czy cos wiadomo :( mall dostala plamien
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    omg!!!
    CO SIE DZIEJE!!!!

wercik: Gienia a już myślałam, że mam zazdrościć wygimnastykowania :P

no co ty ja ledwo sie rozkraczam buaha
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
    • CommentTimeJan 24th 2013 zmieniony
     permalink
    mąż ją zawiózł do szpitala, dostała plamień i chyba trochę krwi poszło mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku :sad:
    •  
      CommentAuthor_Isia_
     permalink
    o rany, to żeby wszystko dobrze z nią było.
    a przypomniało mi się, jak dwa lata temu zaczęłam starania (zanim je przerwałam) i była tu, w tym wątku zupełnie inna grupa dziewczyn. i ciężko tu się było włączyć i przebić jak nie było się przyjaciółką choć jednej, bo tylko na siebie zwracały uwagę i zamiast pod swoimi wykresami ględziły tu o swoich sprawach. nowe dziewczyny były raczej olewane. i pamiętam jak kiedyś zaszła chyba jedna a zaraz potem druga. i pojawił się tekst: no to jeszcze tylko musi zajść zdzisia, krysia i marysia i będzie super. zapomniało im się, że w wątku są inne staraczki. i wtedy zrobiło mi się naprawdę przykro bo wiele razy próbowałam się włączyć w rozmowę ale kompletnie mnie nie zauważały. i rzuciłam w cholerę udzielanie się na forum, poszłam sobie na swój wykres a wkrótce w ogóle rzuciłam 28 dni. pewnie taka sama sytuacja jest teraz na przyszłych mamusiach.
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    Moje poczatki na forum byly podobne, w wątku o poronieniach rozpisywalysmy sie o odczuciach i staraniech,dostalysmy atak,pozniej zalozylysmy nowy wątek,znow atak i likwidacja wątku,dlatego do poronien dopisali starajace ,ale i tak zniknelam z forum i wykupilam abonament ,mam wykresy i tam dlugo siedzialam podglądajac forum,od paru dni udzielam sie tu i tam
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    teraz to juz wogole nie zasne
    i nie mam ochoty na staranka dzisiaj a brzuch boli az wchodzi na biodra , zrec mi sie chce :(
    Mell trzymaj sie dzielnie
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
    • CommentTimeJan 24th 2013 zmieniony
     permalink
    Gienia - jeśliś głodna kobieto to wpadnij do mnie, ja mam chińszczyznę własnej produkcji i obwarzanki twarożkowe na deser:):):)
    :hungry::hungry::hungry:

A i na fluidki ciążowe się załapiesz:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorkinia0903
     permalink
    Ja chyba też czekam na wieści od mall :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorwercik
     permalink
    ja też chciałam poczekać, ale chyba nie dam rady, bo padam na twarz, a jutro nie wstanę, a czeka mnie trochę roboty przy której oczy muszę mieć szeroko otwarte.
    kolorowych dziewczynki
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    a ja pewnie poczekam bo cały dzień przespałam Ale zmykam się wykąpać bo jutro do endo ginka lecę to pewnie będzie mi tak majstrowała :updown::updown:

Treść doklejona: 24.01.13 22:18
    buziolki staraczki Fajnie że tutaj tak fajnie :) choć też różnie bywa :winkkiss::winkkiss:
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    To ja postaram sie poczekąć na Mal... bidulka... fajnie że jesteście ;***
    --
    •  
      CommentAuthorKatekMuc
     permalink
    ja to czasami odnoszę wrażenie ,że ktoś udziela się na tego typu forach tylko po to ,żeby swoje jakieś wewnętrzne frustracje wyładować bezkarnie na innych ...ręce opadają, normalnie jak hieny rzucą się i normalnie zeżrą, ale tylko w stadzie są odważne... ehhh szkoda gadać. biedna Mal.
    --
  1.  permalink
    a moj bol glowy wkoncu sie na chwile zawiesil...chyba mu smakuje moja kanapka z serem zrobiona przez D:cool::shocked:

co do Mal to tez nic nie wiem,ale wiem,ze jak juz sie czlowiek wyczeka w izbie przyjec(co moze trwac tak jak i w pl) to pozniej tez im troszke schodzi z badaniami,itp.:sad: wiec czekam razem z Wami na wiesci:neutral:

co do poniektorych z 28dni to czasem mam wrazenie,ze nie tylko ciaze i obserwacje rzucily im sie na mozg,ale cos wiecej:sleepout: moglyby troche przystopowac:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    Chyba taka już ich natura... szkoda tylko, że nas "wygoniły" a same teraz zaśmiecają forum.... nie dziwię się żeczęśćz Was już kiedyś zrezygnowała z 28dni :/ Dobrze że tutaj jest normalnie , fajnie i "MEGAwspierająco" :grouphug:
    --
    •  
      CommentAuthorKatekMuc
     permalink
    ten wątek jest super!! dziewczyny przyjęły mnie tu bardzo serdecznie!!! i czasami podczytuje inny wątek i tam nie jest fajnie...ignoruje sie niektóre dziewczyny ajj szkoda gadać dobrze ,że tu PANUJE NORMALNA ATMOSFERA:kissing::grouphug:
    --
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    Nom dokładnie ;) Dziewczyny są super ;) Mnie też milutko przyjęły i nawet nie wiecie jak pomogły psychicznie ;) Na reszcie myślę o tym ale nie w odosobnieniu tylko czujęjak duże mam wsparcie i ile osób dobrze mi życzy ;) Dziękuję kochane !:hugging:
    --
    •  
      CommentAuthorkinia0903
     permalink
    No właśnie tutaj jest bardzo miło i przyjaźnie.Ja też codziennie czytam forum ale nie zawsze się udzielam:smile:
    --
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    Chyba idę spać bo jeszcze jutro do pracy...:/ Milutkich snów dziewczynki i jeszcze raz dzięki że tutaj tak fajnie :*
    --
    •  
      CommentAuthorKatekMuc
     permalink
    śpij dobrze Tinamar :):)do juterka:hugging::kissing:
    --
    •  
      CommentAuthorDorit
    • CommentTimeJan 25th 2013
     permalink
    POzdrawiam Was porannie i trzymam nieustajaco kciuki.
    Mal przytulam mocno.
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    hej Dorit,hej wszystkim :grouphug:
    --
    •  
      CommentAuthorlija
     permalink
    witam Was Kochane,
    najważniejsze, że dziś piątek :bigsmile:
    Mall mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok? Wspieram Cię!
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    ja mam problem w opuszczenia Waszego grona,chora jestem jak nosa nie wetkne tutaj chociazby 5razy dziennie :updown: i co ja mam z tym zrobic ??:shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorlija
     permalink
    Nera nie opuszczaj nas,tylko zostawiaj codziennie fluidki :) są nam bardzo potrzebne :)
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    Witam się z samego rana :) na to wchodzi, że ja dziś pierwszy raz legalnie mogę zostawić Wam fluidki :bigsmile::rainbow:
    :rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:
    więc zostawiam :tooth:

Treść doklejona: 25.01.13 08:03
    a i ja tak szybko stąd też nie znikne :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorlija
     permalink
    pierwsza łapię fluidki :bigsmile:
    Gratuluję oficjalnie i bardzo się cieszę! Dbaj o siebie i Maleństwo. No i nas nie opuszczaj:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorfrezja1983
     permalink
    cześć dziewczyny!!!
    trzymam kciuki za Malll, mam nadzieję że nic się nie stało
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Tez czekam z wiesciami i ta cisza...:cry: przeraza :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorfrezja1983
     permalink
    jestem dzisiaj mega zestresowana, o 11 wyruszam do gina na pierwsze usg, boje się w zasadzie wszystkiego. Ostatnio tak się czułam przed egzaminem prawo jazdy:)
    •  
      CommentAuthorsheam
     permalink
    Asiunia, ja też łapie!!! jeszcze raz gratulacje!:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    i ja wam sle fluidki moje drogie :rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow: musicie poglaskac jakas kobitke w ciazy po brzuszku-to zarazliwe (ja glaskalam i sie zarazilam,moja Iwonka mnie glaskala i sie zarazila :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorsheam
     permalink
    Ach i też chciałam powiedzieć, że bardzo bardzo lubię to nasze forum, i Was wszystkie dziewczyny i odkąd tu jestem czuję że wreszcie ktoś mnie rozumie, to jest bardzo ważne! Także dziewczynki! dzięki że jesteście!!!! każda co do jednej!:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorfrezja1983
     permalink
    Asiunia892 gratuluję z calego serca!!!
    •  
      CommentAuthorsheam
     permalink
    Aaaaa , ale mam dziś szczęście, już drugie z rana!!! łapię Nera łapię!!:cheer::cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    dziękuję :bigsmile: frezja mam rozumieć że Ty też z plusikiem tak?
    --
    •  
      CommentAuthorfrezja1983
     permalink
    z tym głaskaniem to moze prawda, poglaskalam kolezankę w listopadzie a już w grudniu zmajstrowaliśmy potomka:)
    •  
      CommentAuthorlija
     permalink
    ja też łapię :)
    Dziękuję Wam dziewczyny, że jesteście :)
    Skoro już tak miło się zrobiło to może odpowiecie mi na nurtujące mnie pytanie. Czy temperatura 36,87 w 18 dniu cyklu nie jest za niska. Dopiero mierzę drugi dzień i kompletnie się na tym nie znam :(
    --
    •  
      CommentAuthorfrezja1983
     permalink
    tak:) dzisiaj 6 tydzień zaczynam
    •  
      CommentAuthorlija
     permalink
    No to kogo możemy pogłaskać?
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    lija za niska- nie, ja uznawałam taką za wysoką u mnie mozesz zerknąć na wykres u mnie :)
    --
    •  
      CommentAuthorfrezja1983
     permalink
    ja się często nie udzielam ale czytam codziennie i telepatycznie ślę fluidy:)
    •  
      CommentAuthorsheam
     permalink
    Frezja!! to gratulacje ogromne!
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    frezja to ja też gratulujeeee :D
    --
    •  
      CommentAuthorfrezja1983
     permalink
    u mnie nic nie widac ale mogą wszyscy głaskać:)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.