Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorIzunia
    • CommentTimeOct 10th 2006
     permalink
    Witajcie "Starające się o dzidzię" - jestem nowicjuszką na serwisie 28dni, ale obserwuję siebie już jakiś czas ... Jak tak czytam Wasze wypowiedzi, to jesteście jak jedna, wielka, wspaniała rodzinka wspierająca się wzajemnie - jeśli pozwolicie i ja chciem należeć do niej! Bardzo serdecznie i gorąco Was wsie pozdrawiam i całuję!!! Laseczki razem do przodu! Cmokasy
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    a to foum tez bedzie platne? moze chociaz forum bez oplat
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Jeśli chcesz, wpisz się do tabeli w Wiki albo podaj swoje dane.
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    babyphat jesteś moją imenniczką - jak miło - bratnia duszyczka i na dodatek mieszkasz na Śląsku!!! Lepiej być nie może hahaha - ja pochodzę z Rudy Śląskiej, ale obecnie zamieszkuję Sieradz :crazy:
    •  
      CommentAuthorbladykot
     permalink
    ewaroby forum bedzie bezplatne, tylko 28dni jest platne
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    A widzisz to Sląsk rośnie w siłę imienniczko:bigsmile:Ostatnio we wrześniu mieliśmy dwie ciężarówki ze Śląska.
    Mam nadzieję, że październik będzie równie owocny.:boogie:
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    dzieki kobitki ze jestescie ze mna dla Was wszystkich ode mnie wielkie buziaki :kissing::kiss::kissing:
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Asia no przecież my tu nie tylko dla siebie samych jesteśmy, ale też dla siebie nawzajem:winkkiss:
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Skasowałam mój post o darmowej wersji bo już sama zgłupiałam:shocked: Co chwilę coś innego pisze Damazy.
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Jejuniu babyphat to kolejna dobra wiadomość ... cieszę się bardziooo, ze trafiłam do Was :cheer:
    Obecnie jestem w pracy i tak się nudzę :sad: i cosik mnie kłuje lewy jajniczek hmmm ... zobaczymy :kiss:
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Obym tylko dziś znowu nie łapała doła ... czasem po prostu sobie nie radzę :cry: Moje znajome mnie raczej nie rozumieją ... i nie ma sensu gadać z nimi na temat moich rozmyśleń. Jesio godzinka i spadam do domciu :clap:
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    aaaa dziewczyny zapomniałam Was uprzedzić, że jestem straszną GADUŁĄ - hahaha całuję każdą z osobna moćććććno :grouphug:
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    Izunia a co sie dzieje ze łapiesz doła?
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Asieńko sama nie wiem, czuję się jakoś nijako. Chyba jestem takim niecierpliwcem i chciałabym już i teraz :sad:
    Ale jakoś sobie radzę i brnę do przodu.
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    mnie to złapało dopiero w tym cyklu. w dodatku nie przy @ tylko przy owulacji.Taka się poczułam bezradna:sad:
    Mam dość mocny charakter i jakoś ciężko mi znieść, że nie mam na coś wpływu:confused:
    • CommentAuthorAsia77
    • CommentTimeOct 10th 2006 zmieniony
     permalink
    i tak trzymac; kazda z nas czasem łapie doła, niestety tak to juz jest, ze jednego dnia skaczemy z radości a drugiego płaczemy, tak jak ja wczoraj,ale dzis juz jest lepiej :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Niooooo czasem tracę niepotrzebnie nerwy ... choć staramy się z mężem o ISKIERKĘ od sierpnia br. to naprawdę czasem mam dość!!! Wiem, że niektóre z Was dłużej oczekujecie na ten CUD, i w sumie nie powinnam narzekać i panikować - ale jakoś to siedzi gdzieś głęboko we mnie i trudno z tym walczyć. Ja wierzę, że nastawienie psychine jest tu bardzo ważne i dlatego zgłosiłam się tu do Was chyba w najlepszym dla mnie momencie :bigsmile:
    Buziaczki KOBIETY :kiss::kiss::kiss:
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Dziewczynki spadam do domciu - będe wieczorem cmooookasy gorące i papatki :kiss::hugging::kissing:
    •  
      CommentAuthorMycha
     permalink
    Witam serdecznie, ostatnio trochę mało czasu miałam na pogaduchy na forum, ale teraz to sie zmienia więc często będę tu zaglądała :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorbladykot
     permalink
    uważajcie to forum uzależnia :wink:
    --
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    cześć dziewczyny, ja sie staam już ósycykl, mam juz 9-cio letniego syna z poprzedniego małżeństwa, teraz nowym mężem chcemy miec swoje a tu jak nie ma tak nie ma, zaczelam obserwować swój organizm, pic siemię lnian, zawsze miałam rozregulowane cykle więc, gdzieś na którymś forum wyczytałam o aletrze, nie wiem jak u innych ale ja sobią ja chwalę, poaz pierszy od dawna tym cyklu zauważyła sluz płodny, z temperaturka dopiero jest mierzona drugi cykl, zobaczymy , jak nie tym razem to moze za którymś sie uda:-)))
    --
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    sorki za literówki ale chyba klawiaturka odmawia posłuszeństwa:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    i to strasznie!!!!!!!! obok mnie leżą nie poprawione sprawdziany, M co jakiś czas samotnie siedzi przed telewizorem (przypominam, żę rzadko mam go w domu), kurz się gromadzi a ja pierwsze co robię po powrocie z pracy to kompa włączam :wink:
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Hello to znowu ja - i jestem żywym przykładem "uzależnienia od 28 dni" :rolling:
    Ja również mam kupę roboty w domciu ... a cio tam Wy jesteście naj naj naj, bo M obecnie jest na kursie za Warszawą i widzimy się w weekendy :neutral:
    Ale nadrabiamy zaległości hahaha ;-)
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Babyphat, nie mów, że dopadł Cię dół z powodu braku ciąży! Przecież dopiero zaczęłaś starania. I to dół w czasie owulacji... Lepiej działaj, a nie narzekaj. :-)
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Chyba każda z nas ma lepsze i gorsze dni ... ja nie potrafię nie myśleć o tym wszystkim, tym bardziej teraz kiedy każdy dzionek monituję z dokładnością - czyżby to była już moja mała obsesja - Kobiety chyba jestem normalna cio ... :crazy:
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Jak monitujesz?
    --
  1.  permalink
    Witaj Izunia. Ja Tez dzisiaj zlapalam maly dolek ale wiesz ja zaczynalam staranka rok temu w sierpniu. Mam prawo do dolkow.A co do wersji platnej nie wiem czy zostane na 28 dni jezeli bedzie oplata pol roczna tak ale jezeli tylko roczna nie.
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    WITAJ izunia napewno bedzie ci tu dobrze :) razem z nami
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Amazonko miałam na myśli te codzienne obserwacje: tempka; śluz innymi słowy, każdy sygnał mojego organizmu. Staram się to robić rzetelnie i skrupulatnie, choć dni bywają różne.

OK dziewczyny na dziś koniec z czarnymi myślami - przecież staramy się o KRUSZYNKI - a takie podłoże psychiczne by im się nie spodobało :bigsmile: NIE będzie ŁATWO!!! ale wsie damy radę KOBIETY!!!

Rosa już mi jest wyśmienicie :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Cześć dziewczynki!
    Wczoraj coś mi sie popsulo i nie moglam się zalogować aż dzisiaj musiał mi mężuś pomagać no ale udało się !
    Witaj Izunia!
    Magdalenkakol z tymi dołkami to tak czasami bywa. Ja też mówiłam że ten będzie ostatni ale mężuś mnie namówił na wizytę w Invimedzie więc zobaczymy!
    Jakoś jak człowiek dlugo sie stara o dzidzie to po dłuższym czasie zaczyna wątpić!
    Ale nic to przecież trzeba próbować!
    :thumbup:
    --
  2.  permalink
    Magg pewnie ze trzeba probowac.
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Izunia, no ja tak samo robię i zapisuję wszystko, co czuję. Ba, temperaturę mierzę 2 różnymi termometrami, he he i mam 2 wykresy. Kto zajmuje się tym dłużej? Ale nie badam jeszcze szyjki, choć pewnie by się przydała. :-(
    Mam nadzieję, że ten ambaras z samoobserwacją mnie nie zawiedzie.
    Magg, jest dużo zmian.
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Tylko na jak długo nam sił starczy!
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Amazonko proszę jaśniej bo ja ciężki dzień miałam w pracy i trzeba do mnie łopatologicznie!
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Dziewczyny jesteśmy przecież do tego stworzone!!! Jak nam braknie sił do tego wszystkiego to kto bedzie rodził ISKIERKI :crazy: no chyba nie faceci ...:jumping:
    Ja również zabieram się do badania szyjki ;-) i przyznam się Wam, że tych zapisków co do obserwacji mojego ciała mam mnóstwo - można zbzikować hahaha, ale jestem dumna bo potrafię spojrzeć w głąb siebie i wierzę w to głęboko, że po upojnych szaleństwach z M [widzimy się co weekend ;-(] wypatrzę naszą upragnioną FASOLKĘ :wink::wink::wink:
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Sił starczy aż do końca. Czy starania nie są przyjemne (przynajmniej dla doświadczonych)?
    Widziałaś serwis? Jest dobre wyświetlanie Moich cykli z nazwami, jest notatka, objawy i symptomy, wykres się dopasowuje do danych.
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Życzę Ci tego Izunia, Powiem Ci że po trzech latach starań ten entuzjazm jest coraz mizerniejszy .....
    Ostatnio czytałam o małżeństwie które starało się przez 6 lat i teraz zdecydowali się na adopcję, mają już dziewczynkę i teraz mają chłopca, to też jest wyjście....
    pozdrawiam wszystkie ...
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    AniuM dlaczego nie chcecie się zdecydować na insemę lub in vitro? Wiem że in vitro to koszt 10 tys. ale insema nie jest droga...
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    ocho - widzę dzisiaj jakieś zdołowanie grupowe - dzięki Izunia za rozwiewanie tych czarnych chmur - ktoś tu musi patrzeć pozytywnie, żeby inni mogli się dołować i być z tego doła wyciąganym :wink:
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    taaak ja mogę linę podać a Wy ciągnijcie.....:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Giga, a jak jest u Ciebie?
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Serwis 28 dni mi się bardzo podoba!!! Ale oczywistym jest fakt, że ze względu na Was wsie mi się tak podoba!!!
    Wiem Magg, że czasem już wsio zawodzi, i oczka nie przestają być mokre od łez... zawsze sobie tłumaczę, że NADZIEJA we mnie nigdy nie wygaśnie!!! Tak jak pisałam wcześniej, ja staram się o dzidzię stosunkowo krótko, ale każdy cykl przeżywam indywidualnie... i dla którejś z Was mogłoby się wydawać, że przesadzam, ale naprawdę chęć posiadania potomka jest u mnie najpiękniejszym marzeniem :heartbounce::heartbounce::heartbounce:
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Nie przesadzasz! to dla każdej z nas jest ogromnym i pięknym marzeniem!
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    nie wiem Amazonko czy to dobre pytanie, bo jak zacznę pisać i się wyżalać to tu miejsca zabraknie; generalnie jest mi strasznie ciężko bo już prawie rok jak się staramy; najgorzej będzie ok 10 stycznia bo wtedy miało urodzić się maleństwo, które poroniłam; to będzie meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega dolina chyba, że zaciążę do tego czasu :cry:
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    magg 10 tys in vitro o jeju ja tu nie pytalam ile a insema jest za oplata biletu cena przystepna dla wszystkich no co do dola to maag zgadzam sie po 3 latach prub to juz nie mam dola nauczylam sie z tym zyc prubujemy te 2 lata i adoptujemy ale mamy nadzieje ze zafasolkuje
    •  
      CommentAuthorngL
     permalink
    ewaroby mam małe pytanko - czy mogłabyś używać kropek i przecinków? Ślicznie proszę, bo - nie obraź się, ale Twoich wypowiedzi nie da się czytać - i ciężko cokolwiek zrozumieć.
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    giga ja tez poronilam to jest straszne straszne
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    ewaroby a przeszłaś już przez termin planowanego porodu?
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    przeszlam miesiac temu i jeszcze nie doszlam do siebie tego nie da sie zapomniec tylko trzeba nauczyc sie z tym zyc okropne doswiadczenie
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.