Bonim-kochana..:)) wielkie gratulacje..:)))) czekamy na dalszy rozwoj sytaucji...:))))) ale emocje..:))
jestem i ja-Wasz Troll.hahahah..ale niektorych dupy dalej bola ze nie wymieklam po ataku stada wscieklych kobiet.z drugiej strony Damazy jak bedzie dalej przymykal oko to mu nowych Trolli oplacajacych konta przestanie przybywac.takie ma skuteczne strazniczki ladu i skladu.
bylam dzis na usg-widac mojego Okruszka-serduzko bije jak dzwon.klopot polega na tym,ze na obecnym etapie malutek wgryzl sie w miejsce po CC..za 4 tyg bedzie ostateczna opinia.jest nadzieja,ze wraz ze wzrostem macicy on troszeczke sie przesunie.taka mam nadzieje,bo komplikcje moga byc bardzo powazne.na razie nic mnie nie boli,nie strzyka,wiec czekam dalej.pani od usg dala mi bezposredni tel.do siebie i kazala przyjechac jesli zaczne krwawic lub bede odczuwala spory bol.bede teraz walczyc o kazdy tydzien...
a reszta-kiedy testuje????? za kogo teraz trzeba trzymac kciuki..?
to zaczyna sie jak wielki wyscig-w koncu luty juz tuz tuz-a plusiki sie w nim musza posypac...do czerwca ma tutaj nie byc nikogo wg wstepnego zalozenia..:))
zostalam nazwana przez kogos tam Trollem,a inni maja chyba misje do powtarzania bzdur.nudne zycie-co poradzic.caly pikus polega na tym,ze nie odwiedzam juz nawet tamtego watku,bo szkoda mojego cennego czasu,ale inni maja tutaj specjalne zlecenia do wykonania.olej cieplym sikiem.
Nera-sen mara,Bog wiara....mam nadzieje,ze dzis Cie zmora nie dopadnie....pomodl sie,odprez i mam nadzieje,ze jutro mi powiesz,ze noc uplynela spokojnie.
Mal, Nera -dziękuję;) Zaczynam nowy cykl więc jak od początku połapię to może podziałają ;)
Ale durne te baby tam - "Troll" - no po prostu jak jakieś gówniary a nie dorosłe kobitki ;) Ja też nie mam ochoty tam zaglądać i się denerwować. Dobrze że tutaj tak milutko ;)
mal77 okropne tu uczucie i ten ciagly obraz przed oczami ,normalnie jak zmora-demon pod postacia P.Grazynki
Treść doklejona: 31.01.13 20:59 a przeciez ta kobitka do rany przyloz ,i z Julcia na spacerek wyszla jak byla mniejsza bym mogla sobie cos porobic w domu i wogole a tu kurcze ooo
Nera-moze Ona cos chce od Ciebie...zadzw do Jej corki i sie zapytaj czy Ona kiedys nie mowila nic o Tobie,za zycia.moze cos Jej obiecalas? ..moze niech w Twoim imieniu znicz zapali..??? jedna noc,mozna by uznac,ze to przypadek,ale w kolejna noc taka meczarnia to juz przesada....
ciekawa jestem ktora z Was otworzy sezon lutowy...:))
poczytalam sobie co tam sie dzieje w organizmie w 11 tyg ciazy i zaluje ze czytalam haha bo mi normalnie pisza to co czuje Ale mam juz spory brzuszek nawet w plaszczyku juz jest widoczny dla innych
Ale tu pozytywnie tu dzisiaj! Gratulacje dla dziewczyn!Chętnie też podłącze się pod fluidki. Przydadzą się, bo póki co za mną 15 miesięcy bezskutecznych starań:(
gienia83 a to po owulce juz ?? bo wiesz...nie chce nadziei robic ale mnie brzuch na okres napitalal z tydzien przed terminem @ i se kresunie wyskoczyly
Miała może któraś z was badany śluz po stosunku? Bo mnie to w najbliższym czasie czeka. Najpierw jednak obserwacja pęcherzyka i czekanie na owulację i płodny śluz. Jutro 10 dc i wizyta w celu sprawdzenia, co też tam się w środku dzieje.
No nie wiem czy się zgodzę hehe. P.s mój mąż robi deser niespodziankę pytam się go co robi a on na to konserwe otwieram hahaha padne ...teraz smietane ubija