a ja miałam taką wielką ochoteee mniam.... ale już nie będe jadła takiego niezdrowego jedzenia - obiecuje bo sie nie uwleke i będę baaaaaaaaaaaaardzo gruba:P
Staram się jakoś rozkminić tę stronę, ale chyba jednak póki co poprowadzę swoje wykresiki na papierze. Jakoś tak kiepsko ogarniam komputerowe sprawy, choć przyznam, że te różowe wykresy znacznie profesjonalniejsze od mojego zeszytu w kratkę.
zagladam sobie do Was tak troche pozno i widze same dobre wiadomoscisuperbonim gratuluje kochanaMal ciesze sie ze u ciebie wszystko dobrze i bedzie coraz lepiejłapie fluidki od kazdej po trochu,przydadza sie na przyszly miesiac ide lulu...czeka mnie jeszcze 10 ciezkich dni bez dnia przerwy!chyba padne na pysk dobranoc-różowych snow dziewuszki
hej hej. witam z ranka! u mnie od rana dołek ;( pokłóciłam się wczoraj z moim Bee. mam go dość! najbardziej wkurza mnie ta bezradność, moge wpłynąć na siebie, ale nie na niego ;( soryy, że tak od początku dnia narzekam, ale trzeba się wygadać...
juz wrzucilam Karoolka pomijaj niektore tematy nie odpowiednie do watku -pamietajmy ,ze to watek staraczek choc sama mialam z tym problema na poczatku jak udalo mi sie ,zreszta do tej pory cos chlapne jak to ja
Cześć Dziewczyny, ciężko mi było Was nadrobić (101 nowych postów)... Bonim gratuluję i proszę o fluidki :) Mall strasznie się cieszę i nie przestaję się modlić! Dbaj o siebie i Maleństwo :) miłego dnia dla wszystkich :)
Nera jasne, masz rację ;-) Bedę się starać :) Dziewczynki ponawiam pytanie o ten żel preeseed, w jakim celu się go sstosuje? ja jestem chyba uboga w śluz ;( może mi to pomoc?
Ja też mam mega lenia i też mi się nie chce nic robić.Wczoraj byłam u znajomych na urodzinach i troszkę wypiłam.A że praktycznie nie piję to dzisiaj źle się czuję.Do tego ta beznadziejna pogoda bo u mnie też pada że aż nie chce mi się wychodzić z domu.Bonim jak będziesz mieć wyniki to daj znać:)