Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthordoti86
    • CommentTimeFeb 2nd 2013
     permalink
    Właśnie.. niech nie przyłazi :bigsmile::cheer:
    a kysz :shades::shades::updown:
    --
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    oj tempka już mocno spadłą i to plamienie zwiastuje że już dziś powinna przyjść... dość mocny spadek tempki więc nadziei już nie mam... tylko martwi mnie taki długi cykl i tak długie plamienie. Moja gin nic nie powiedziała na to a mi się wydaje że to coś nie tak :/ ehhh...lekki dołek dziś mam :/

Chyba od nowego cyklu zacznę jakieś wspomagacze brać... Czy możecie coś polecić dla mnie i dla mojego m ?
    --
    •  
      CommentAuthordoti86
    • CommentTimeFeb 2nd 2013 zmieniony
     permalink
    mój M. szama salfazin :smile:
    a ja to tylko kwas foliowy, magnaz + B6, pije siemię na śluz no i w tym cyklu wspomagałam się żelem pre-seed..
    i tak tez myślę co by tu jeszcze sobie zaserwować :tongue::smile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    Już zapisuję i dziś robię zakupy w aptece ;)
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    witam dziewczyny w ten brzydki dzień :*
    jak aktualizujemy listę to ja też
    1. Asiula_6_9_91-------- Asia---------- 22----------- 3 miesięce, z czego 2 intensywnych starań :P - Udało się :)
    2. Mal-....................Gosia..........35............16 miesiecy-UDALO SIE
    3. marzycielka7..........Pat.............27............32 miesiecy-34cykle ;]
    4. Asiunia892-------------Asia-----------24-----------8 miesięcy - UDAŁO SIĘ =)
    5. kinia0903--------------Kinga----------28------------6 miesięcy
    6. doti86------------------Dorota---------26-----------17 miesięcy
    7. frezja1983.............Aneta..........29...........5 miesięcy
    8. velvetin................Marta...........28...........13 miesięcy
    9. sucharek83............Ania............29............24 miesiące
    10. Minia85..............Dominika.......28............2 cykl
    11. Sony85...............Bogusia..........27............18 miesięcy
    12. tuskaa82.............Marta............30.............10 miesięcy
    13. wercik................Wera.............27.............11 cykli (rok)
    14. KatMuc................Kasia.............28.............13 miesięcy
    15. Anka80................Anka.............32............16 miesięcy
    16. Maxiulka.............Ola...............26..............10 miesięcy
    17. aslonko25.......... Justyna........... 25.............17 miesięcy
    18. fanta666 .............Natalia............30.............10 miesięcy
    19. Alimama...............Karolina..........27..............40 cykl
    20. Monna00...............Monika...........22..............26 miesięcy
    21. sheam..................Dorota............31..............6 miesięcy (licząc od lipca 2012)
    22. Marysqa................Marysia..........28.............8 cykl
    23. em87..................Emilia...........25.............od lipca 2012
    24. netkadama.............Aneta..............23..............23 miesiące
    25. lija......................Ula.................31...............7miesięcy
    26. Karoolka................Karolina...........24...............1 miesiąc :)
    27. anetaka.................Aneta.............29................8 miesięcy
    28. Bonim.......--------------. Kasia --------31 ....------------3 lata,2 poronienia, plusik w 11 cyklu po poronieniu :)
    29. Aleksandradasilva.........Aleksandra.....34...............9 miesiecy
    30. gienia83.....................Natalia.......23.................4cykl
    31. allanetka1990................Aneta.........23.................od sierpnia 2012
    32. Biedronka 28................Kasia..........24.................5lat.
    33. Loren.......................Marzena........34.................13 cykl
    34. PaulinaMała83............Paulina...........30.................2cykl
    35. Aniaaaaaaaam84 ..........Ania............28..................13 cykl
    36. eliza_de...................Justyna...........24................11 miesięcy
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    co tu tak nudno?
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    ja sprzątam ;) i co chwilę podbiegam do kompa i odświeżam ;)
    --
    •  
      CommentAuthorvelvetin
     permalink
    witajcie Kochane!

Sucharku tak sie ciesze, ze znow jestes :)

u mnie masakra, mąż nawet mnie nie przytula, czuje się samotna i przygnębiona :( ech
    przeczytałam do tego 50 twarzy Greya i zastanawiam się nad tym moim Lubym.. koszmar
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    A czy ja tez moge sie na liste wpisac ?? :cry: czy za kruciutko z Wami bylam ? :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorvelvetin
     permalink
    Nera - oczywiscie ze mozesz sie wpisac, o to tu chodzi ;) musisz ją skopiować, dodać swoje dane i wkleic.. tyle :)
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    velvetin superek:tooth:
    1. Asiula_6_9_91-------- Asia---------- 22----------- 3 miesięce, z czego 2 intensywnych starań :P - Udało się :)
    2. Mal-....................Gosia..........35............16 miesiecy-UDALO SIE
    3. marzycielka7..........Pat.............27............32 miesiecy-34cykle ;]
    4. Asiunia892-------------Asia-----------24-----------8 miesięcy - UDAŁO SIĘ =)
    5. kinia0903--------------Kinga----------28------------6 miesięcy
    6. doti86------------------Dorota---------26-----------17 miesięcy
    7. frezja1983.............Aneta..........29...........5 miesięcy
    8. velvetin................Marta...........28...........13 miesięcy
    9. sucharek83............Ania............29............24 miesiące
    10. Minia85..............Dominika.......28............2 cykl
    11. Sony85...............Bogusia..........27............18 miesięcy
    12. tuskaa82.............Marta............30.............10 miesięcy
    13. wercik................Wera.............27.............11 cykli (rok)
    14. KatMuc................Kasia.............28.............13 miesięcy
    15. Anka80................Anka.............32............16 miesięcy
    16. Maxiulka.............Ola...............26..............10 miesięcy
    17. aslonko25.......... Justyna........... 25.............17 miesięcy
    18. fanta666 .............Natalia............30.............10 miesięcy
    19. Alimama...............Karolina..........27..............40 cykl
    20. Monna00...............Monika...........22..............26 miesięcy
    21. sheam..................Dorota............31..............6 miesięcy (licząc od lipca 2012)
    22. Marysqa................Marysia..........28.............8 cykl
    23. em87..................Emilia...........25.............od lipca 2012
    24. netkadama.............Aneta..............23..............23 miesiące
    25. lija......................Ula.................31...............7miesięcy
    26. Karoolka................Karolina...........24...............1 miesiąc :)
    27. anetaka.................Aneta.............29................8 miesięcy
    28. Bonim.......--------------. Kasia --------31 ....------------3 lata,2 poronienia, plusik w 11 cyklu po poronieniu :)
    29. Aleksandradasilva.........Aleksandra.....34...............9 miesiecy
    30. gienia83.....................Natalia.......23.................4cykl
    31. allanetka1990................Aneta.........23.................od sierpnia 2012
    32. Biedronka 28................Kasia..........24.................5lat.
    33. Loren.......................Marzena........34.................13 cykl
    34. PaulinaMała83............Paulina...........30.................2cykl
    35. Aniaaaaaaaam84 ..........Ania............28..................13 cykl
    36. eliza_de...................Justyna...........24................11 miesięcy
    37. Nera86 ....................Gosia ............27.................6miesiecy,ostatni na luzie -UDALO SIE:)

Treść doklejona: 02.02.13 13:52
    Nie wiecie co z mamcia ? bardzo dlugo nie zagladala :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorvelvetin
     permalink
    dobrze widzieć coraz więcej udanych starań :)
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    pora na obiadek -pozniej kolezanka na kawke wpada ,zajrze do Was wieczorkiem -faaajnie jak bedzie Was duzo :jumping:
    --
    •  
      CommentAuthorHaniutka
     permalink
    Witam Panie wsobotnie szare deszczowe popołudnie.
    Prace obowiązkowe zrobione teraz czas na obiadek. Zrobiłam do obiadu surówkę z selera i brzoskwini z puszki.
    Seler jest afrodyzjakiem a ja mam dziś ogromną ochotę dopaść mojego męża. Taki mały trening :wink:.
    Polecam ją Panią których panowie mają czasem problemy z zaskoczeniem :wink:. Taki mały niewinny wspomagacz. Zresztą jest w czym wybierać w tej kategorii żywnosci.
    --
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    Brzmi pysznie ;) A ja dzisiaj mam zamiar ciacho marchewkowe z orzechami włoskimi zrobić ;)
    --
    •  
      CommentAuthorsheam
     permalink
    No to się wzięłyście za gotowanie dziewczęta:) ja też coś musze upichcić:)) mmmm, a ciasto marchewkowe uwielbiam!! ja generalnie najbardziej lubie ciasta raczej takie"suche", w sensie nie z jakimiś kremami, tylko raczej jakieś drożdżowe lub zebrę lub właśnie marchewkowe:0 ale mi ochoty Tinamar narobiłaś, kurcze, ale musiałabym jeszcze raz do sklepu skoczyć po marchewki. A my może dziś do kina skoczymy wieczorkiem, musze tylko zerknąc na co tu by iśc..
    --
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    ja właśnie mam kupę marchewek i nie wiedziałam co z nimi zrobić ;)

Do kina? Super;) Jak ja dawno nie byłam:/ a jak się dziś czujesz w ogóle ?
    --
    •  
      CommentAuthorHaniutka
     permalink
    Pyszny obiadek i jeszcze pyszniejsza surówka. Teraz mam ochotę na piwko i małe spanko. A kiedy nauka ja się pytam ?!!!!!
    U Wercika zdjęcie takiego tortu że trzeba język łapać bo ucieka wiecie do kąd :bigsmile:
    Nie mogę się wieczoru doczekać.
    --
    •  
      CommentAuthorsheam
     permalink
    Jak sie czuje? w sumie tak normalnie:) doła nie mam, ale jakiejś szczególnej euforii też nie:) a Ty Tinamarku..ciągle masz doła??
    Tinamar, co do kina, zaciągnij mężyka też do kinka jak wróci z pracy:))
    --
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    zabrałam się za sprzątanie i pozbyłam się na trochę tych złych myśli ;) Nawet okna umyłam !

A do kina nie ma szans - P wraca około 21, kolacyjka i już późno się robi... ale jakiś filmik na pewno będzie w domku ;)
    --
    •  
      CommentAuthorKaroolka
     permalink
    a co do pichcenia ja zrobiłam dziś pycha obiad - łosoś z pesto z suszonych pomidorków w cieście francuskim i krem z zielonego groszku z miętą. Do tego na deser desernik z truskawami :-) miałabyć z tego romantyczna kolacja :dinner: , ale niestety nie wyszło :confused::confused::confused:

:grouphug: mi dziś masakrycznie źle, jak widzę w tv albo na ulicy dzieci, wózki, kobiety w ciąży to płaczę ;(
    --
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    jejku ! jakie to pyszne! Powiedz, jak zrobić tego łososia ??? Bo mam ciasto francuskie i zastanawiałam się właśnie do czego go użyć ...

Dorze że siedzę dziś w domu bo gdybym zobaczyła kobietę z małym dzieciaczkiem to też bym w ryk wpadła:(
    --
    •  
      CommentAuthorKaroolka
     permalink
    http://www.kwestiasmaku.com/ryby_i_owoce_morza/losos/losos_w_ciescie_francuskim/przepis.html

polecam! palce lizać...
    --
    •  
      CommentAuthorczigra
     permalink
    Witam Was dziewczyny! Postanowiłam się w końcu ujawnić. Od 9cykli staramy się z mężem o fasolkę. Niestety bezskutecznie:cry: Psychicznie mnie to wszystko przerasta i już nie daje rady. Moje wyniki hormonalne są dobre, badania męża też. W marcu czeka mnie HSG i strasznie się boje. Nie pojmuję tego dlaczego nawalone dziewczyny wpadają na imprezie w kiblu, a osoby, który tak strasznie tego pragną nie zachodzą. Dobijają mnie pytania "a kiedy w końcu wy się postaracie?" itp. Dzisiaj czeka mnie impreza rodzinna i już jestem przerażona.
    Obecnie czekam na @ i po raz pierwszy nie wiem czy owu w ogóle była, bo przez okres płodnych dni, miałam gorączkę i moje mierzenie nie miało sensu. Testy owulacyjne nigdy mi nic nie pokazały. Opieram się obecnie na badaniach szyjki oraz śluzu. Od dwóch dni jajniki nie dają mi spać, czuję się jak przy cyklu z duphastonem. Z tym wyjątkiem, że obecnie potrafią mnie dwa na raz "bombardować". I to mnie najbardziej przeraża, bo naczytałam się o endometriozie.
    PS. Ja też czytam Greya (obecnie po raz drugi) i nie mogę doczekać się filmu:)
    --
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    Witaj Czigra;)
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    czigra witam cieplutko ,moim zdaniem najwieksza blokade tworzymy my sami dlatego tez organizm inaczej odreagowuje-w zupelnie druga strone.Poczytaj sobie o blokadzie jaka tworzy duze pragnienie dziecka. Stad tez moze odpowiesz sobie na pytanie -czemu takie zachodza-odp prosta,poniewaz o tym nie mysla.Bron Boze nie odbierz mnie zle-pisze to bo udalo mi sie zajsc po wyluzowaniu .mam nadzieje,ze wszelkie wyniki wciaz beda pozytywne i wkoncu doczekasz sie malenstwa.a tak wogole to witam goraco w naszych skromnych progach :wink: dziewczyny sa tu swietne, nie omijaja zadnego problemu,kazda staraja sie podniesc na duchu,doradzic a zatem dobrze trafilas :thumbup:

Treść doklejona: 02.02.13 17:46
    A tak wogole to wiem-latwo sie pisze-nie mysl o tym:sad:
    --
  1.  permalink
    haha a ja grey'a ominelam nawet w charytatywnym sklepie za 50centow:tooth: czytalam juz dawno typowo erotyczne ksiazki i jakos mnie nie ciagnelo do zakupu tego:wink:

Haniutka, mnie sie tak piwa od wczoraj chcialo,ze wczoraj 1 szklaneczke wypilam-dla samego smaku, a dzisiaj 2 pinty:shamed: ale serduszko peklo(piwko tez dobry afordyzjak:devil:) i humorek sie poprawil:bigsmile: teraz leze w lozeczku i wsuwam przysmaki(ze sklepu) ogladajac nastepny mecz rugby:shamed: zaraz wezme sobie poczytac potter'a:heartbounce: i pewnie kimne-skutek uboczny chmielu:cool:
    --
    •  
      CommentAuthorHaniutka
     permalink
    Czigra witaj wśród staraczek. Szybkiego zafasolkowania życzę.

Treść doklejona: 02.02.13 18:52
    Dziewczyny naszła mnie dziś taka myśl: częste mycie skraca życie ale i częste mycie się w miejscach intymnych może spowodować problemy z zafasolkowaniem.
    Kiedyś używałam różnych mydeł w kostce, potem w płynie, potem żele do higieny intymnej aż skończyłam na mydle biały jeleń. Nie używam już tamponów i płynów do kąpieli.
    Odkąd nie przesadzam z czystością (czyli tylko raz dziennie) skończyły się moje problemy z zakażeniami i innymi nieprzyjemnymi sprawami. A było tego trochę.
    Zaobserwowałam że kobiety które nie mają obsesji na punkcie swojej intymnej czystości zachodzą w ciążę dużo łatwiej i szybciej.
    Któraś tu jakiś czas temu napisała o negatywnym wpływie płynów do higieny intymnej na zajście w ciąże.
    Nie namawiam do brudu ale warto się zastanowić nad ilością zużywanych przez nas środków do mycia ciała. W końcu tam w środku to my jesteśmy wyjątkowo delikatne.

Taka chwila refleksji przy piwku. Piwko od męża :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    czeka mnie ciezka noc :sad: zeby coraz bardziej nawalaja :cry: wiedzialam ,ze tak bedzie -teraz nic tylko sie mordowac poki samo nie minie :angry: bo przeciez o tramalu moge sobie pomarzyc :sad: ehh jeszcze czeka mnie robienie tortilli ,nim skladniki sie pojawia to moze do 22 sie wyrobie :neutral: ogolnie to mam smutasny wieczor,chce mi sie plakac tak poprostu bez powodu :shamed: nie moge znalesc sobie miejsca ,dobrej nocuni - dzis mam romantyczny wieczor przy kolacji i filmie "jak urodzic by nie zwariowac" ,cos czuje ,ze zrype caly klimat planowany :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorKaroolka
     permalink
    Nera smutaśny wieczór to pewnie sprawka hormonów :) wyplacz sie, jeśli masz ochotę. Ja dziś wylałam masę łez i mi lepiej. Film "jak urodzić..." Oglądałam, całkiem spoko :) korzystaj z romantic chwil z mężem, wyprzytulaj go :))) i jutro pewnie będzie lepszy humor.

Haniutka, ja czytalam, że płyny do higieny intymnej zakłócają obraz śluzu, wiec są nieprzydatne przy obserwacjach...

czigra witaj :)
    --
    •  
      CommentAuthordoti86
     permalink
    Nercia ten film jest boski ;-)
    mam nadzieję, że humorek Ci wróci i będziesz miała miły wieczór.. :bigsmile::dinner:
    ahh te hormony ciążowe :crazy::crazy::crazy::peace::peace:
    ---------------
    Czigra witamy w naszych skromnych progach :flowers::flowers::flowers::whorship::whorship: mam nadzieję, że szybko dołączysz do listy opis - "UDALO SIĘ" :cheer::cheer:
    ----------------
    a swoją drogą to tak od góry bardziej się rozkręca zaciążanie :crazy::jumping::jumping::swingin::swingin:
    cieszy mnie to bo jestem 6-ta na liście :cheer::cheer::crazy::crazy::jumping::jumping::swingin:
    --
    •  
      CommentAuthoreliza_de
     permalink
    czigra witamy w klubie;)

a Ty Doti nawet sobie nie żartuj, o ile pamiętam jestem ostatnia :neutral::cry:
  2.  permalink
    taaa od gory to ja jestem otoczona przez ciezarne:neutral: i narazie tak zostanie...ech tylko staz rosnie...:sad:
    --
    •  
      CommentAuthordoti86
     permalink
    Nie martwcie się od środka i od końca też idzie :bigsmile::thumbup::thumbup:
    ----
    Eliza u Ciebie widzę już lada chwila się rozstrzygnie.. ;-) będziesz następna, trzymam kciuki :swingin::clap::peace:
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Hejo my już po koncercie. Haniutka mycie pip plynami do higieny intymnej jest nie wskazane przy staraniach :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthoreliza_de
     permalink
    Oby oby;)
    A co do plynow do higieny intymnej i w ogole przesadnie częstej higieny to racja, ja sie w ten sposob wlasnie pozbyłam nieprzyjemnych problemów TAM;) a poza tym rutinoscorbin dobrze działa na naturalną florę bakteryjna podobno też
    •  
      CommentAuthorbonim
    • CommentTimeFeb 3rd 2013
     permalink
    Czigra witaj
    Dziewczyny co do plynu do intymnej to ja stosuje od zawsze , myje sie min. Dwa razy, wiec to nie tak do konca prawda jak widac,w cyklu ciazowym w okolicach owulki mialam trzy :heartbounce::heart::heart: ale kazde innego dnia i kazde w innej pozycji, bo podobno niekazda macica jest przodo czy tylo zgieta,jedna taka druga siaka :-) mnie jeden powiedizal ze mam tylo,drugi ze przodo zgiecie.. wiec w tym cyklu zrobilam trzy pozy,nawet ślina na zaszkodzila :crazy: zioła ktore pilam mega uregulowaly wszystko + Boza pomoc :swingin::clap::cheer:
    •  
      CommentAuthorMinia85
     permalink
    hej dziewczyny :bigsmile:
    jeśli chodzi o sluz, możecie być spokojne. Mamy dwa rodzaje, Was powinien interesować ten szyjkowy, a szyjki chyba nie podmywacie :wink: Ten który zwilża wejście i przedsionek, jest produkowany przez gruczoł bartholina i jego brak spowoduje jedynie dyskomfort w czasie stosunku. Ja podmywam się 3 razy dziennie płynem i w ciąży byłam już 3 razy, to że utrzymałam tylko jedną jest winą hormonów, a nie płynu. Sama mam zapalenie gruczołu bartholina i gdyby mi go usunęli, nie miałabym tego śluzu z przedsionka pochwy i warg, musiałabym używać już całe życie lubrykantów. Brak tego gruczołu, a co za tym idzie śluzu, nie ma wpływu na zajście w ciążę, jedynie będzie uczucie suchości, ale śluz szyjkowy będzie nadal produkowany.
    Oczywiście, jeśli ktoś po czestym podmywaniu na problem z florą bakteryjną, powinien z tego zrezygnować. Ja mam odwrotnie, jak nie stosowałam żeli, non stop miałam infekcje
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Hejo... U mnie beznadziejna temperatura chce mi się ryczec
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Witam z rana:wink:
    •  
      CommentAuthorMinia85
     permalink
    gienia spadła? W którym dc jesteś?
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Minia ją jestem nisko temperarurowa moja najwyzsza temp to 36.4 jakoś tak... Dziś lekko spadła jest 22dc.... Przestalam się łudzić
    --
    •  
      CommentAuthorczigra
     permalink
    Witam Was!
    Dziękuje za miłe przyjęcie:bigsmile:
    wiem, że jestem nowa, ale już mam do Was pytanie. W nocy nie spałam, bo mój lewy jajnik strasznie bolał. Ja jestem ogólnie odporna na ból, ale to było ledwo do wytrzymania. Gdyby nie fakt, że unikam lekarzy ogólnych, to pojechałabym na ostry dyżur, chociaż i tak pewnie nic by to nie dało. Ból trwał ok2h,nie pulsujący tylko stały, jakby ktoś mi jajnik rozrywał, do tej pory trzyma mnie tak jakby skurcz:confused: ciężko mi się poruszać, bo ciągle go czuje. Już tydzień temu przy stosunku z mężem, zaczął mnie boleć i musieliśmy zmienić pozycje, a podczas jazdy konnej musiałam zrezygnować z galopu ćwiczebnego, bo co wstrząs, to czułam kłucie. Dzisiaj temperatura wzrosła o 2st, z 37,1 na 37.3, ale bardzo możliwe, że to z tego bólu. Wiem, że nie jesteście lekarzami, ale czy któraś z Was miała podobną sytuacje. Nie wiem czy udać się do lekarza czy nie. Mój gin jest obecnie na urlopie szkoleniowym, a więc musiałabym na szybko poszukać kogoś innego. Przez myśl mi przeszła ciąża pozamaciczna:cry:

PS. Jak urodzić i nie zwariować bardzo mi się podobało, tak jako jak Plan B z Jenifer Lopez, również o ciąży:wink:
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Mnie jak kiedyś bolał jajnik to najpierw miałam cialko żółte krwotoczne ... A jeszcze później zapalenie przydatkow... Oczywiście u ciebie to nie musi oznaczać czegoś złego
    --
    •  
      CommentAuthorMinia85
     permalink
    czigra nie mam pojęcia. W tym cyklu mam podobny problem. W piątek 5 dni po owu tak mnie strasznie bolał lewy jajnik, aż musiałam się położyć. Podobny ból miałam 3 lata temu, gdy zrobiła mi się torbiel :sad: Miała aż 5 cm, ale na szczęście się wchłonęła. Od piątku ten ból przesunął się bardziej na środek podbrzusza, lekko kłuje momentami

gienia83 z tego, co pamiętam Mall miała wykres niziutki i się udało :smile:
    --
  3.  permalink
    Czigra ja tez tak mam czasem, ze nagle zacznie mnie boleć jajnik ( prawy) bez powodu :neutral:
    Nawet ostatnio jak byliśmy z mężem na nartach to nagle przy kolacji ok 20 jak mnie zaczął boleć to dopiero koło 2 mnie puscilo :confused: i tez nie mam pojęcia od czego ?!
    Podczas sexu tak samo zawsze ten prawy ! Mówiłam mojej gin,ale ona nic nie widzi żeby sie coś działo ! Więc widocznie taka moja natura :wink:
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Ją po owulce też miałam straszny ból chyba jajnika... Myślałam że to przez to że nie mogłam się załatwić i naciska w tych okolicach poszłam spać i przeszło no i od tamtej pory mam bóle jak na @
    --
    •  
      CommentAuthorczigra
     permalink
    Dzięki dziewczyny. Mnie od 5cykli jajniki ciągle pobolewają przed i po owu, ale ten ból z nocy zapamiętam na długo. Dzisiaj 35DC, jutro przewidziana@, ale wg moich obserwacji owu, była później, a więc jeszcze się nie cieszę:neutral:
    gienia, trzymam kciuki, żeby niska temperatura nie oznaczała@, wiem ze nie musi. Po paru dniach może nagle wzrosnąć, czego Ci życzę:smile:
    --
  4.  permalink
    Mnie tez pobolewa zawsze w okolicy owu, ale ktoś mi kiedyś powiedział, ze ten ból może wcale nie oznaczać owu ?! :neutral:
    A tak w ogóle to narzekałam na oeparol a tu proszę pomogło w tym cyklu !:tongue:
    --
    •  
      CommentAuthoreliza_de
     permalink
    Mnie też tak bolą, pewnego pięknego dnia popełnie harakiri i wyrrzne te cholerstwa, przynajmniej umre szczęśliwa. :cry::cry::cry:

Dzień dobry.
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.