Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

.
. Taki mały niewinny wspomagacz. Zresztą jest w czym wybierać w tej kategorii żywnosci.

, ale niestety nie wyszło 

mi dziś masakrycznie źle, jak widzę w tv albo na ulicy dzieci, wózki, kobiety w ciąży to płaczę ;(

Psychicznie mnie to wszystko przerasta i już nie daje rady. Moje wyniki hormonalne są dobre, badania męża też. W marcu czeka mnie HSG i strasznie się boje. Nie pojmuję tego dlaczego nawalone dziewczyny wpadają na imprezie w kiblu, a osoby, który tak strasznie tego pragną nie zachodzą. Dobijają mnie pytania "a kiedy w końcu wy się postaracie?" itp. Dzisiaj czeka mnie impreza rodzinna i już jestem przerażona.

dziewczyny sa tu swietne, nie omijaja zadnego problemu,kazda staraja sie podniesc na duchu,doradzic a zatem dobrze trafilas
czytalam juz dawno typowo erotyczne ksiazki i jakos mnie nie ciagnelo do zakupu tego
ale serduszko peklo(piwko tez dobry afordyzjak
) i humorek sie poprawil
teraz leze w lozeczku i wsuwam przysmaki(ze sklepu) ogladajac nastepny mecz rugby
zaraz wezme sobie poczytac potter'a
i pewnie kimne-skutek uboczny chmielu
zeby coraz bardziej nawalaja
wiedzialam ,ze tak bedzie -teraz nic tylko sie mordowac poki samo nie minie
bo przeciez o tramalu moge sobie pomarzyc
ehh jeszcze czeka mnie robienie tortilli ,nim skladniki sie pojawia to moze do 22 sie wyrobie
ogolnie to mam smutasny wieczor,chce mi sie plakac tak poprostu bez powodu
nie moge znalesc sobie miejsca ,dobrej nocuni - dzis mam romantyczny wieczor przy kolacji i filmie "jak urodzic by nie zwariowac" ,cos czuje ,ze zrype caly klimat planowany

mam nadzieję, że szybko dołączysz do listy opis - "UDALO SIĘ" 

ale kazde innego dnia i kazde w innej pozycji, bo podobno niekazda macica jest przodo czy tylo zgieta,jedna taka druga siaka :-) mnie jeden powiedizal ze mam tylo,drugi ze przodo zgiecie.. wiec w tym cyklu zrobilam trzy pozy,nawet ślina na zaszkodzila
zioła ktore pilam mega uregulowaly wszystko + Boza pomoc 

Ten który zwilża wejście i przedsionek, jest produkowany przez gruczoł bartholina i jego brak spowoduje jedynie dyskomfort w czasie stosunku. Ja podmywam się 3 razy dziennie płynem i w ciąży byłam już 3 razy, to że utrzymałam tylko jedną jest winą hormonów, a nie płynu. Sama mam zapalenie gruczołu bartholina i gdyby mi go usunęli, nie miałabym tego śluzu z przedsionka pochwy i warg, musiałabym używać już całe życie lubrykantów. Brak tego gruczołu, a co za tym idzie śluzu, nie ma wpływu na zajście w ciążę, jedynie będzie uczucie suchości, ale śluz szyjkowy będzie nadal produkowany.

ciężko mi się poruszać, bo ciągle go czuje. Już tydzień temu przy stosunku z mężem, zaczął mnie boleć i musieliśmy zmienić pozycje, a podczas jazdy konnej musiałam zrezygnować z galopu ćwiczebnego, bo co wstrząs, to czułam kłucie. Dzisiaj temperatura wzrosła o 2st, z 37,1 na 37.3, ale bardzo możliwe, że to z tego bólu. Wiem, że nie jesteście lekarzami, ale czy któraś z Was miała podobną sytuacje. Nie wiem czy udać się do lekarza czy nie. Mój gin jest obecnie na urlopie szkoleniowym, a więc musiałabym na szybko poszukać kogoś innego. Przez myśl mi przeszła ciąża pozamaciczna

Miała aż 5 cm, ale na szczęście się wchłonęła. Od piątku ten ból przesunął się bardziej na środek podbrzusza, lekko kłuje momentami

i tez nie mam pojęcia od czego ?!