Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
wiem, ze bycie chudym wcale nie jest lepsze, ale na pewno zdrowsze. Jeżeli chcesz przytyć, to jedyne co Ci zostaję to udać się do dietetyka i zacząć stosować diete + udać ćwiczyć, żeby ten tłuszczyk rozłożył się równomiernie. Mój mąż ma obsesje na punkcie ćwiczeń, diety i zawsze powtarza, że najważniejsza jest dieta!
, teraz nie mam nic rozpulchnionego, a zawsze jest. Moze tez za wcześnie, albo owu znowu nie był i @ trzeba będzie wywoływać

,odliczal 10min a na koniec "badal mi szyjke"
,do glowy mi nie przyszlo ,ze sie udalo,tym bardziej ze 10 dni po owujacji zatestowalam i minus ujrzalam -zreszta dziewczyny wiedza jakie zrzedliwe nastawienie mialam ,jedyne co to troszke daly mi do myslenia nie wchodzace faje ale ze jaralam jak glupia to powiedzialam sobie -goska przesadzilas z paleniem- 18grudnia moj mial urodziny ,,nie mialam dla niego prezentu bo chcialalm podarowac mu test ,17 grudnia rano obudzilam sie strasznie niespokojna,rece mi drzaly,wszystko upuszczalam,usiadlam sbie i mysle ...kurcze juz 17 a 16 okres nienastapil ...czyzby? zostawilam dziewczynki na sekunde same i polecialam do apteki

dwie krechy ...no i pierwsze co zrobilam ? forum28dni
by podzielic sie bladziocha a najgorsze to bylo wyrzymac do 18 grdnia wieczorem i przez ten czas ukryc szczescie

jeszcze tylko luty i wraca moja Pani Dr