Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorTinamar
    • CommentTimeFeb 4th 2013
     permalink
    Paella zrobiona i zjedzona;) mąż syty to i humorek lepszy ;)
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
    • CommentTimeFeb 4th 2013 zmieniony
     permalink
    jestem -u stop jutro bo juz z lekka padam po bezsennej nocce
    czigra -to byl drugi miesiac kiedy paskow uzywalam ,poprzedni cykl nie wykazal mi (fakt ze doszly poczta poznawo ) ,zas te drugie mialam jeszcze przed okresem a wiec przez caly cykl ,jak tylko pokazaly sie dwie kresunie to 3dni pod rzad uzylam zelu plus zaaplikowalismy go raz jak tylko przyszedl poczta (czyli dwa dni przed pozytywnym testem ,a dzien przed pozytywnym byla przerwa serduchowa
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Bonim :****
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    A co to jest oooooo? Hihi bo nie wiem
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Bonim no co ty nooo... nie wiesz no.... to jest Ooo ;p nie rob siary;p
    --
    •  
      CommentAuthorTinamar
     permalink
    Dobranoc dziewczynki :****
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    no że się cieszymy że za Nas też się pomodliłaś :) a jak byśmy zrobiły eeee to znaczy że nam się to nie podoba:P kumasz?
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
    • CommentTimeFeb 4th 2013 zmieniony
     permalink
    co ja mam zrobic ze soba :cry:

Treść doklejona: 04.02.13 22:34
    zab mnie tak napierdziela ,ze normalnie :angry::angry::angry::angry: znow zarwana nocka ,,wyczytalam,ze mozna usunac zeba po 12 tygodniu a wiec jeszcze troszke musze wytrzymac :sad:
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Neraaaa nooo psiuknij sobie w dziure perfum powinno pomoc
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    Aa oooo kumam:-)
    Nera a wyleczyc nie mozesz??
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    Nera unika się takich zabiegów w I trymestrze temu po 12 tygodniu można próbować, przy czym idz już teraz do lakarza i pogadaj z nim bo to też jest zależne od niego. a jak Cię boli i który?

Treść doklejona: 04.02.13 22:38
    Gienia niezbyt dobry pomysł z tym perfumem...
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    bonim: Aa oooo kumam:-)

:whorship::whorship:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Bonim-niestety juz nie (blad dentystki) i zab na straty -jest pol martwy ,sam sie zaczal kruszyc bo jakas debilka wypelnila mi dziurke tlenkiem i nie powiedziala mi ze nalezy to wymienic :devil: jakby ryja nie mogla otworzyc zeby powiedziec ,poszlam by zaplombowac a nie:angry:
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    Nera a kiedy zakładała Ci ten tlenek cynku?
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Asiunia892 -kluje boli ziebi cmi :cry: w czwartek usg ,w srode wizyta u ginekologa wiec jak ten mi zezwoli to w czwartek nastepny uderzam na wyrwanie bo juz dluzej nie wytrzymam , niestety ten tydzien musze przezyc jakos :sad:

Treść doklejona: 04.02.13 22:42
    Asiulko- 7 lat temu :devil: bylam pewna przez ten caly czas ze to kuzwancka plomba babsztyl jeden:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    a i spokojnie nie zrobiła Ci tego specjalnie jak założyła tlenek, jeżeli go założyła to po to żeby go uratować, bo musiałaś mieć już głęboką próchnicę. a to działa jak lekarstwo. i może iść w dwie strony albo lepszą albo gorszą, czyli albo będzie można go wypełnić albo jest do leczenia kanałowego...

Treść doklejona: 04.02.13 22:43
    a nasila się przy leżeniu?
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    no to fajnie ma bo ja mialam normalny zabek i nic sie z nim nie dzialo a tu bachhhh ,po malutku uciekac zaczal :boogie:

Treść doklejona: 04.02.13 22:45
    hmmm czy nasila ,nie zauwazylam -ale za to jak dzis wyszlam na dwor tooooo o mamusiu ,myslalam ,ze jajo zniose:shocked:

Treść doklejona: 04.02.13 22:46
    a wogole to sie nie pochwalilam-moja kochana siostra zglubila mi dzis moj dowod osobisty a miala do przejscia tylko kilkanascie metrow ulica :swingin::swingin::swingin:

Treść doklejona: 04.02.13 22:46
    mykam ala lulu :grouphug:
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    Nercia idź do stomatologa, nie czekaj do piątku to chociaż Ci go wyczyści i nie będzie bolało, a jak się nie nasila przy leżeniu to możliwe że nie będzie potrzeba go usuwać :wink:

Treść doklejona: 04.02.13 22:48
    Bo jeżeli pzrez tyle czasu Ci się trzymał tlenek i nic się nie działo to możliwe że się teraz ukruszył i temu daje o sobie znać

Treść doklejona: 04.02.13 22:53
    no i uciekła i mnie nie posłuchała co za małpa.... będzie się męczyła :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
    • CommentTimeFeb 5th 2013
     permalink
    Witam. Noc tragiczna :cry: Asiunia-bol nasila sie przy lezeniu.cala noc przesiedzialam. :sad: dzis pojde do stomatologa bo przy trzeciej takiej nocy jajo bym zniosla.Jestem pol przytomna a zab dalej nawala :angry:
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Współczuję... Ją też nie wyspana...Leze w lozeczku mały szaleje omg
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Mam tyle zalatwiania a moja siostra dowod mi zglubila. Musze dzis to zglosic w Urzedzie,do tego chce wejsc do USC wyznaczyc date slubu,odebrac jakos polecony z poczty,i z zębem o ile mi cokolwiek zrobia:sad:
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Nera bez dowodu nie ustalisz daty przerabialam to... Półtora roku temu... Poszliśmy zapytać kiedy trEba ustalić datę bo słyszeliśmy że miesiąc przed...igdybysmy poszli miesiąc przed to nie wzielibysmy ślubu bo już 6msc przed prawie terminu nie było... A nadodatek ją zgubilam dowód i czekałam na wyrobienie jednak trafiłam na kobietę która poszła na reke zapisała nas mąż podpisał papiery a ją dopiero jak dowód odebralam... Mało tego pyta się czy nikt z rodziny nie przyjdzie z pismem że nie wyraża zgody na nasze małżeństwo... Zasmialismy się... A ona pokazała nam stertę teczek gdzie rodzice piszą takie rzeczy ;/
    --
    •  
      CommentAuthorlija
     permalink
    Hello :)
    Asiunia, nie stresuj się :) myśl pozytywnie i zobaczysz wszystko będzie dobrze!
    Bonim, dziękuję za modlitwę, mam nadzieję, że pomoże :*
    Miłego dnia Kochane!
    --
    •  
      CommentAuthorKaroolka
     permalink
    Witajcie Dziewczyny :-)
    wczoraj nie zaglądałam po południu, mmiałam wizytę u gina... nie wiem czy dam radę nadrobić wpisy, bo szalejecie :-) a praca czeka... :/
    na wizycie dowiedziałam się, że pęcherzyk pękł !:cheer: endo 9 mm :cheer: ślad płynu w zatoce Douglasa :cheer:
    zastanawia mnie tylko, czemu nie miałam skoku tempki... buuuuu
    może być tak, że jest owu a nie ma skoku?
    --
    •  
      CommentAuthorczigra
     permalink
    Karolka gratuluje!!!!!!!!:bigsmile:

Nera, wiem co przechodzisz, koszmar. najgorsze, że nie możesz sie wspomóc ketanolem lub innym mocniejszym środkiem. ja jeszcze stosowałam elmex żel, ale to już bardziej na opuchnięte dziąsła.
    Moja nocka tez była nieprzespana, budziłam się co 2h, dziwny ból lewego jajnika, jakby promieniował do lewej nogi. ale wstałam i jest ok :shocked: mam pytanie, czy wstawanie co 2h i oddawanie moczu, może zaburzyć mierzenie temperatury rano? to nie jest tak, że muszę wstać, ale jak się w nocy przebudzę, to nie zasnę póki się nie załatwię:tongue: dzisiaj temperatura spadła z 37,2 na 37,1. Mierzyłam również godzinę wcześniej niż zwykle, bo zaraz jade do stajni. ma to znaczenie? Podbrzusze napierdzielało w nocy jak na @:confused: dzisiaj 37DC

Jadę pojeździć mojego rumaka i wcale nie mówię o mężu:tongue::shamed: Miłego poranka:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMinia85
     permalink
    witam o poranku
    Karoolka skok do 3 dni po owu powinien być. Może wczoraj pękł, skoro w niedz. miałaś test pozytywny. Niezależnie, czy temp skoczy czy nie zaznaczasz fazę lutealną od owu potwierdzonej przez gina.
    U mnie jedna kreska. Dzisiaj wpadł do mnie roczny sąsiad pod opiekę, więc nie mam czasu na zamartwianie się :wink:

Treść doklejona: 05.02.13 08:19
    czigra to nie jest spadek. U mnie wstawanie zawyża ewentualnie temperaturę.
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    karoolka -super wiadomosc !!

gienia83 -zglosze zagubienie,dostane kwitek potwierdzajacy -moze sie uda no i musze i zapytac musze co mam z dowodem zrobic ..wyrabiac kolejny teraz na 4 miesiace a pozniej znow kolejny :boogie:

Asiunia892-trzymam kciukasy za usg :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Czigra jest taka zasada jak zmierzy się 1h przed to dodaje się 0.01 stopień a jak później to odejmuje

Treść doklejona: 05.02.13 08:22
    Nera kwitek ci nic nie da....
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Gienia -to co ja zrobie teraz :cry: udusze moja siostre :angry:
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Złóż wniosek o nowy dowód... Przy dobrym wietrze po 2tyg odbierzesz jedź do usc dowiedz się może uda wam się tak jak nam...
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    w dodatku nie mam co z malutka zrobic a jeszcze stroj karnawalowy dla starszej na jutrzejszy bal musze kupic :devil: ale mi sie kurcze tydzien pieknie rozpoczyna,jeszcze niech sie na usg nie dostane w tym tygodniu to juz wogole wyjde z siebie i stane obok:angry:
    --
    •  
      CommentAuthorHaniutka
     permalink
    Nera testy które od Ciebie dostałam działają bezbłędnie. W poprzednim cyklu miałam przez dwa dni piekne dwie mocne kreski :-). W tym cyklu też będę badać po południu ok 16.00-17.00.

Owocnego dnia dziewczęta.
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    80 wpisów do nadrobienia :shocked::shocked:no szok
    Nercia do dentysty i to już:devil:
    •  
      CommentAuthorlija
     permalink
    Witaj sucharku :)
    Nera posłuchaj Dziewczyn i uciekaj do dentysty, może chociaż oczyści Ci ten ząb i przestanie boleć.
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Haniutka -superek ,mi one pierwszy raz wskazaly owulacje
    sucharki -wiem wiem -pojde bo juz nie wyrabiam ,mam nadzieje tylko ,ze mi pomoga :cry:
    lija -ide ide tylko moge dopiero po 12 bo z malutka do dentysty to tak nie bardzo,gabinet by rozniosla:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    jasne że Ci pomogą ja jak byłam z Magdą w ciąży leczyłam zęby kanałowo,bez żadnego problemu tylko poinformuj dentystę o swoim stanie ciążowym:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    mam nadzieje ,ze pomoga-oby mnie dzis przyjeli bo do jutra to normalnie :angry:

Treść doklejona: 05.02.13 09:26
    sprobuje kimnac na siedzaco ,moze sie uda :sad:
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    dziewczyny pytanie mam na CITO...
    jestem w 24dc 8dfl
    czy beta cos wykarze jesli mialaby wykazac...?
    bo jade do miasta i przy okazji bym zrobila by nie jechac we czwartek
    --
    •  
      CommentAuthorvelvetin
     permalink
    Nercia! do dentysty natychmiast, bo nie mogę patrzeć, jak cierpisz!

Karolka, gratulacje - to teraz czekamy :)
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    Nera się mnie słuchaj i dziewczyn też!! my normalnie też przyjmujemy ciężarne więc migusiem do dentysty, a i dam Ci radę jak idziesz na NFZ do swojego dentysty i nie będzie chciał Cię przyjąć to pamiętaj że on ma obowiązek Cię przyjąć z bólem i że ewentualnie może Ci kazać poczekać, ale to jest Twoje prawo i jak by mieli obiekcje to powiedz że zgłosisz do NFZ :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Bonim dziękujeemy ;**
    Nera do dentysty maszeruj Gwiazdo :)
    A co do Gienii to nie powiem na 100%... mi wyszła w 10 dfl beta, wcześniej może nie wyjść..:(
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    Gienia ja robiłam w 11dfl więc może być troszkę za wcześnie
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    spoko, nie pojechalam... maz mnie nie zabral:(
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    co za cholera :P
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    hehe no wkurzylam sie:)
    no ale trudno...
    pojade we czwartek 10dfl mam cykle 28-34d
    zapraszam pod cykl ciekawe rzeczy sie dzieja;p
    --
    •  
      CommentAuthorTinamar
    • CommentTimeFeb 5th 2013 zmieniony
     permalink
    Dzień dobry ;)

Ja tak na chwilkę bo kurcze multum rzeczy do pozałatwiania ale bez przeczytania wpisów żyć bym nie mogła więc nadrobiłam ;)

Karoolka-super wieści ;)

Gienia- może jednak poczekać chwilkę jeszcze?

Nercia - popieram Asiulkę - muszą Cię przyjąć i już. Trzymam kciuki ! Jejku jak ja nie lubię dentysty...

Dzisiaj zrobię kolejne podejście do namówienia mojego na badania :( Woli poczekać jeszcze aż wszystko się u nas poukłada i na spokojnie iść ale ja już nie chcę czekać :/

Treść doklejona: 05.02.13 11:00
    No i znowu przepraszam Natalko ;) Zapędziłam się i odruchowo napisałam ;) wybaczysz ? :shamed:
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Tinamar: No i znowu przepraszam Natalko ;) Zapędziłam się i odruchowo napisałam ;) wybaczysz ?

przemysle hehe:devil:
    Tinamar: może jednak poczekać chwilkę jeszcze?

czekam bo jakie mam wyjscie;p
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    no nie masz innego :P
    --
    • CommentAuthorann222425
     permalink
    hejka laski a ja wczoraj byłam na monitoringu end 9,5 ciałko zółte dosc duze płyn w zatoce i pozostałości pecherzyka czyli co owulacja chyba była:)a na wykresie cisza
    --
    •  
      CommentAuthorkinia0903
     permalink
    Witam wszystkie staraczki w ten ponury dzień.Nera maszeruj do dentysty.Natalko wstrzymaj się jeszcze.Karolka teraz tylko czekać:wink:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.