a dziekuje za kciuki, wiesz co jak bylam na becie w ciazy to poszlam z samego rana... to o 14 juz moglam po wyniki przyjsc, tylko wtedy mieszkalam 5min od tego szpitala/laboratorium, a teraz musze z 20min jechac autobusem;p
Karoolka ja tlusty czwartek rozpoczelam w srode dzis od 7 rano juz wcinam faworki ,jak tlusty czwartek przedluzy mi sie o miesiac to cos czuje ,ze oddanie mi Waszych kilogramkow bedzie zbedne -chcialabym,zeby kazdej z Was sie udalo
Treść doklejona: 07.02.13 08:31 uciekam dziewczynki ,zycze milego dzionka ,dzis nie poslalam mojej starszej corki do przedszkola by zabrac ja ze soba na badanie ,ciekawe jaka bedzie reakcja -mam nadzieje ,ze zadrosc nie przewazy
Zrobiłam test, i znowu pytanie po co!!!! Głupia jestem jak but, tylko kasę do kosza wyrzucam!!! Oczywiście jedna kreska, bez cienia cienia tego bólu nie da się opisać
Lijka, jest mi strasznie przykro. Wiem jakie to uczucie. Ja mimo jednej kreski, dalej mam nadzieje, nie wiem po co, jedynie się zadręczam. Jakim testem robiłaś?
Oj kochane - ja jestem za tym okrutnym dniem kilka dni do przodu więc już mi trochę lepiej ale wiem co czujecie... Nie żałujcie sobie dzisiaj niczego -należy Wam się :****
Nera, ale fajnie, pierwsze USG, wyobrażam sobie jakie to musi być niesamowite przeżycie, ja z pewnością bym się popłakała jak bym zobaczyła nawet kropkę świadczącą o bobasku na tym USG...ech, kiedy ja coś takiego przeżyję...
Nie bylo mnie 2 dni i tyle postow do nadrobienia Dziewczyny - przykro mi z powodu I krechy wiem co czujecie bo sama nie raz to przechodzilam Ja od rana wcinam paczusie i jest mi z tym cudownie ! A niech dupa rośnie raz w roku można
U mnie nuda, dalej marne 36.2 więc chyba skoku już sie nie doczekamy wrrrrr
Witam lija strasznie mi przykro :(( miało być nas coraz mniej.. a tym czasem co się dzieje.. ciekawe co Gienia ze sobą przywiezie dziś, oby dobre wieści bo taka fala niepowodzeń rzutuje chyba na samopoczucie nas wszystkich :(
Ja odwalilam właśnie pół metra śniegu sprzed domu , na domiar złego w sklepie zabrakło pączków..
Tinamar info o lekach znajdziesz u mnie pod wykresem. Ponieważ mam stałe cykle i już wcześniej mierzyłam temperaturę to gin wyznaczył mi 18 dc na początek brania wspomagaczy. Nera Ty szczęściaro! To będzie dopiero widok
Treść doklejona: 07.02.13 15:27 Dziewczęta plan jest prosty: 1. Najpierw się wyryczeć aby emocje opadły. 2. Pozbierać się i zacząć opracowywać plan działania na następny cykl który czai się już za rogiem. 3. Jak już plan zostanie opracowany to zaczniecie go realizować . Wiem, wiem, łatwo pisać a łzy same płyną. Na mnie to działa to może podziała też na Was.
Genia a który to dzien fl. Ja mialam podobnie. Beta wyszla ponizej 0,2 chyba pani w lab stwierdzila ze cos zaczyna sie dziac - za dwa dni powtorzylam i juz ladnie wzrosl😊a i dzis mam Adrianka