Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

,ja chyba odłożę starania o dzidziusia i to na zawsze,chyba już nie nadaję się na mamę,chodzi o mój organizm że on nie podoła,chyba że teraz zaszłam to inna sprawa,ale przy takich przebojach nie wiem czy nawet się utrzyma,jestem załaman,dziś strasznie płakałam,mam strasznego doła

chcę żyć normalnie,czemu ciągle dostaje od życia kopa
ciagle przydarzają mi się złe rzeczy za co?!

195/95 toż to poważna sprawa
gienia natychmiast do lekarza 195/95 toż to poważna sprawa

zmierz koniecznie, bo to byłoby już poważne nadciśnienie. Mam nadzieję, że będzie ok.

ale dzięki emu łatwiej jest wszystko kontrolować. Szyjka jest ciężka w interpretacji, a ze śluzem, będziesz jedynie wiedzieć kiedy dni płodne się zaczęły/skończyły.
Do tego jeszcze zależy, kiedy masz owu, bo może być 3 dni przed skokiem lub 1 dzień po. Dlatego żeby mieć pewność co 2 dni cały cykl i na bank nic nie przegapicie
Obserwując siebie podejrzewam, że u nas plemniki zbyt długo nie wytrzymują i udaje się, gdy
jest bardzo blisko owu, najlepiej codziennie w dni płodne. To tylko teoria dotycząca mnie i nie wiem, czy słuszna
Oczywiście, jeśli mężczyzna ma małą ilość plemników, to ta metoda się nie sprawdzi. Natomiast jeśli chodzi o jakość to jest zdecydowanie lepiej współżyć codziennie.