Izunia, pisałaś, że jesteśmy majowe cielaczki. Ja jestem już bliźnięta, nie byczek
Oj nabiegałam się dziś po urzędach i naużerałam z paniami urzędniczkami ... Aż musiałam na spacerek iść. Dobrze, że pogoda piękna. I bardzo ciepło dziś było
mała mi mnie to się akurat skojarzyło ze "stowarzyszeniem umarłych poetów"(film) ale takie czasy nasta ły, że za partię też możemy uchodzić - tyle oszołomów się pcha a mu przecież lepsze jesteśmy
mnie też te wpisy denerwują , juz pytałam Damazego dlaczego tak . Ale On jeszczze chyba spi. No i jak dziewczynki zaczyna sie dzionek ? magdalenkokol- ja widzę cały Twój wykresik , wtym cyklu maz dopiero 4dc , ale wrześniowy też cały widze.
Czeee wszystkim, no właśnie u mnie wpisy też są na dole ... a moja tempka znowu płata mi figle i czuję, że znowu wsio będziemy z M zaczynać od nowa buuuuuuuuuu
Mona a ja widze tylko twoj wykres .Widzial na watku aktualizaxcja co ja widz ezrobila screena. I tak widze wiekszosc wykresow.Wrzesniowy widze caly piekny nawet te wszytskie zmiany
Ja też zauważyłam zmiany w wykresie bo trudno ich nie zauważyć, ale widzę cały i tempki jakoś po ludzku wyglądać zaczeły, a nie jak Himalaje. Z komentarzami coś się pozmieniało. Ja mam na przykład komentarze podzielone na 3 strony i nie widzę wszystkich na raz.
ja brałam bo mi się strasznie przedłużały cykle i dzięki Luteinie dostawałam @! Ale Luteina działa jednocześnie na podtrzymanie ciąży gdybyś zaszła w danym cyklu! Żadnych skutków ubocznych! Nie martw się!
jak masz skierowanie z przychodni rejonowej to cytologia jest bezpłatna . Nie wiem jak ze skierowaniem od prywatnego lekarza. Ale czasami w cenie wizyty w prywatnym gabinecie jest już liczona cytologia. Dziękuje IWA za informacje .
Mona ja luteine bralam w tamtym roku tez podjezykowo. No niestety mnie tez nie smakowala. A co do samopoczucia to bylo ok chciaz lekarz p[owiedzila ze moge sie po niej czuc kijowo- to jego slowa.
ja na razie jestem dopiero po 2 tabletce . Szczerze mówiac to myslałam że mi przepiszą duphaston a nie chciałam sie juz wykłócac bo widziała że mają juz mnie dość w tym szpitalu , tak sie wymądrzałam i spierałam o swoje Ale Luteina to też progesteron jak Duphaston , więc chyba nie ma wielkiej różnicy. Tylko że Luteine z reguły przepisuja na wywołanie @ i dlatego troszkę jestem zdezorientowana .
Nie nie luteine tez bardzo czesto przpisuja na podtrzymanie ciazy tylko czesciej ta dopochwowa. Jednak roznica w cenie miedzy jedna a druga jest kolosalna . Moze nie chcieli cie naciagac na nic drozszego . Bierz ta tajk jak ci kazali a bedzie dobrze .
Luteine podjezykowa można także stosować dopochwowo, dlatego taką mi cały czas przepisują i ode mnie zalezy jak ją będę brąć. Biorę podjęzykowo aby mi śluzu nie zakłocała.
ale tu dzis spokój... mało zaległości czytelniczych hihi
wywiało was? pewnie z ładnej pogody korzystacie i macie całkowitą rację! możliwe też, że się własnie bzykacie albo padacie ze zmęczenia po tym albo po pracy; dopuszczam też wersję gotowania obiadu albo jedzenia go generalnie to możecie jeszcze oglądać tv, spać, byc w trasie do domu ale......................................normalnie też to wszystko robicie i jest full do czytania więc GDZIE JESTEŚCIE???
witaj hoga - dodałaś się już do tabelki starających się? ja nie to wejdz na forum starających sie po obejrzeniu tabelki z Wiki 28 dni i podaj swoje dane to cię specjalistki od tego wpiszą
cieszę się, że jest nas coraz więcej ale niestety wiem, że wiele kobitek się wykruszy jak im sie skończy bezpłatna wersja
jeju dziewczyny jak mi zimno siedze w domu z polarze ,mam właczony piecyk obok a i tak mnie trzesie . Chyba zlap[ałam przeziebienie w tym zimnym szpitalu
czesc dziewczyny, chyba taka pora roku bo tak wszystkie łapiemy przeziebienie, mnie cały czas trzyma, jeżdżąc w pracy samochodem cały czas mam nagrzane, wczesniejsz klima mi tak dała popalić, ale na staranka starcza mi sił, tylko te czekanie w niepewności do @ bedzie nieznośne