Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthornataliaa_
    • CommentTimeMar 8th 2013
     permalink
    Hej dziewczyny no i ja w koncu zagladam...
    Moj biznes to chyba lipa - nic zero o! ogloszenia przeglada po 1000osob i dupa;/ 1 telefon umowienie sie i nie przyszla wrrrr
    poczekamy jeszcze troche ehh... porazka...

co do staran to zalamie Was ... nie wiem jak moj M. to zniosl ale TYLKO 3 SERDUCHA BYLY... ale konkretne :) normalnie rzeka plynela haha
    no i zobaczymy czy sie udalo....

Co do pogody to zaczarujcie ja by w przyszla sobote bylo cieplo:) wyprawiamy urodzinki mojego malego skrzata:) bedzie tyle dzieciakow ze nie pomieszczeich na moich 100m2:)
    tym bardziej ze przyjda z rodzicami :)

Moj maz dumny jak paw chodzi z wysoko podniesionym nosem :P ze staramy sie o dziecko:) mowie Wam cos mu sie odmienilo:) chyba dala mu do myslenia znajoma ktora 6msc temu urodzila i mowila ze ona za pol roku chce znowu :)
    --
  1.  permalink
    laski u mnie cos sie pojawilo boje sie ze to tylko sen :/
    --
    •  
      CommentAuthordoti28
     permalink
    GIENIA heh najlepiej starania wychodzą jak się niestarasz :)) tez liczę że w sobotę pogoda będzie ale chyba nie w tą :( co do twojego interesu to niewiem jaki ale może jeszcze coś sie ruszy. trzeba myslec pozytywnie
    --
  2.  permalink
    Dziewczyny Wszystkiego Najpiekniejszego w Dniu KObiet:)))
    Życze Nam wszystkim ukochanej Fasolki :))))
    •  
      CommentAuthorMinia85
     permalink
    Paulina widziałam i trzymam kciuki :thumbup:

A kiedy kolejne testy się szykują? Mam nadzieję, że szybko ktoś się pochwali plusem :rainbow:

Ciekawa jestem co u agrafiki?
    --
  3.  permalink
    Moje temp dziś spadał na łeb i szyje :( 36,5 :( no nic oby jak najszybciej @ przyszła żeby zacząć nowy cykl....

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU KOBIET :)
    •  
      CommentAuthorstokosia87
    • CommentTimeMar 8th 2013 zmieniony
     permalink
    Cześć kobietki :)
    Paulina trzymam kciuki :* JA TO BYM POSZŁA NA BETE na Twoim miejscu ...
    Mróweczko przykro mi, ale moim zdaniem Twój progesteron oznacza faze lutealna i prawdopodobieństwo odbytej owulacji, ja w 24dc progesteron miałam 38,09 i oznaczał on ciąże :)
    Magdzik nie załamuj się niestety czasem to długa droga, aby ujrzeć dwie kreski ale kiedyś nadejdzie ten piękny dzień zobaczysz :)
    Ja też traciłam nadzieje a jednak się udało teraz tylko czekam na usg aby potwierdziło ze jest wszystko ok...

P.S. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NASZYM DNIU :)
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Ahh kochane:) niby dobrze mi z ta niewiedza:) powiem Wam ze kompletnie olalam w tym cyklu wszystko:) ale wiem ze kolachilismy sie w 18dc... oby nie za pozno:P
    no jak nie wyjdzie no to trudno, chyba nie bede nad tym ubolewala:) jakos mi przeszla ''chec'' na kolejne dziecko:)
    --
    •  
      CommentAuthorstokosia87
     permalink
    Gienia u mnie prawdopodobnie w 17-18dc doszło do zapłodnienia :D wiec nigdy nic nie wiadomo ;p Jak długie masz cykle?
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    najkrotszy byl 28 a najdluszy chyba 34 a tak to 30
    --
    •  
      CommentAuthorlija
     permalink
    Wszystkiego najlepszego Kobiety :) przede wszystkim życzę Wam dwóch kresek a później dużo spokoju i cudownych chwil z brzuchem :)
    --
  4.  permalink
    Jak ja się strasznie boję że mimo tych tabletek i tej laparoskopii nadal coś ze mną jest nie tak owulacja była i du*a zbita już nie wiem co mam robić :( w sobotę badanie nasienia jak się okaże że wszystko jest oki to znaczy że nadal to moja wina :( :cry:

A powiedzcie mi jeżeli coś nie tak z nasieniem to ile trwa takie leczenie, poprawa nasienia czy cokolwiek .....??
    •  
      CommentAuthorMinia85
     permalink
    Magdzikk10 a dlaczego piszesz, że coś z Tobą nie tak? Z tego, co zrozumiałam to Wasz pierwszy cykl z owulacją? Ty chciałabym od razu zajść w ciążę? Zdrowe pary starają się miesiącami, więc spokojnie poczekaj :kissing: W każdym cyklu masz jakieś 30% szans na ciążę i to pod warunkiem, że jest wszystko ok.

Jeśli chodzi o nasienie, to pewnie zależy co z nim nie tak, ale z tego co słyszę często wystarcza kilka miesięcy
    --
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    Witam.
    Jakis czas nie zaglądałam na forum. To bym mój ostatni cykl z Clo. Lekarka dała mi wybór. Klinika leczenia niepłodności i mocniejsze leki albo hsg i laparoskopia. Byłam pewna że nie było owulacji a tempka skoczyła po 5 dniach od podania Pregnylu i myślałam że to z powodu Luteiny. Miałam juz plany żeby odpuścić starania przynajmniej na jeden miesiąc żeby nabrać sił na dalszą walkę. A tu SĄ DWIE KRESKI ;) Wczoraj na usg jeszcze nic nie było widać ;( W przyszłym tygodniu wizyta u gin i mam nadzieje że będę mogła ciszyć się naprawdę i wszystko będzie jak trzeba.
    --
  5.  permalink
    Sony- trzymam bardzo mocno kciuki:)jaka wspaniała wiadomość w dniu naszego świeta)))
    Super, gęba mi sie sama śmieję:)))
    •  
      CommentAuthorMinia85
     permalink
    Sony serdeczne gratulacje :clap:
    Wczorajsze usg było zdecydowanie za wcześniej, pamiętaj że beta musi być powyżej 1000, żeby był widoczny pęcherzyk, więc od tego uzależniaj termin wizyty. Ja w poprzedniej ciąży poleciałam jak głupia w 5tc i zero na usg ani w macicy ani poza nią nawet cienia pęcherzyka nie było i 2 tyg niepewności czy to nie pozamaciczna. Teraz już odczekałam do 7tc i serduszko ładnie biło :heartsabove: Dlatego nie stresuj się, jeśli nadal nic nie będzie, bo może być za wcześniej :kissing:
    --
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    Nie wiedziałam że to widać dopiero jak beta ma ok 1000. Dobrze wiedzieć będę miała jakieś rozeznanie przynajmniej. Ale chyba narazie rośnie bo dziś kreska była wyrażna a nie słaba jak wczoraj. Oby tylko ten pęcherzyk był w odpowiednim miejscu.
    --
  6.  permalink
    Minia wcześniej przez 6 miesięcy nic nie było... myślałam że jak już ten pęcherzyk jest i pęknie to do mety bardzo blisko a tu jednak nie ...... może po prostu to psycha, za bardzo chciałam za bardzo byłam pewna.... ale teraz jakoś wrzucam powoli na luz bo inaczej to w kaftanie mnie wywiozą hehehe wcześniej to ryczałam w poduchę bo się nie udało a teraz inaczej na spokojnie będzie co ma być.... i ciekawa strasznie jestem tych badań mojego :)
    •  
      CommentAuthorBlanka81
     permalink
    Jestem już po pierwszej wizycie kontrolnej u gina. Wszystko ok, gin powiedział, że najlepiej zachodzi się w ciąże w maju, a jeśli zajdę w kwietniu to też nic się nie stanie. Owulacja była z lewego jajnika, prawy też aktywny, najpewniej będzie owulował w następnym cyklu.
    Co do szyjki powiedział, że można odpowiednio wcześnie założyć pessar, i żeby się nie martwić, nie myśleć o tym co było, zachodzić w ciążę a o resztę ma się martwić lekarz :bigsmile: Endometrium też wygląda ok.
    Bardzo się cieszę!
    -- [*]
    •  
      CommentAuthorKatekMuc
    • CommentTimeMar 8th 2013 zmieniony
     permalink
    dokładnie o to samo chcę zapytać czemu Mal usunęła profil i czy ktoś wie co u niej???
    --
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    Mal dzieciatko niestety odeszło, pisala o tym na przyszlych mamach.:cry:
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Ktoś wie czemu Mall usunęła profil?

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 08.03.13 23:04</span>
    Tak wiem, niestety. Pisała pod karta. Tylko wszystkie się martwilysmy o nią jak zabieg poszedł w Polsce, czy z nią wszystko ok....
    •  
      CommentAuthorSony85
    • CommentTimeMar 9th 2013
     permalink
    Dopisałam swojego plusa. Mam nadzieje że to ta najbardziej aktualna.
    1. Asiula_6_9_91------- Asia---------- 22----------- 3 miesięce, z czego 2 intensywnych starań :P - Udało się :)
    2. Mal-...................Gosia..........35............16 miesiecy-UDALO SIE
    3. marzycielka7.........Pat.............27............32 miesiecy-34cykle ;]
    4. Asiunia892------------Asia-----------24----------- 8 miesięcy - UDAŁO SIĘ =)
    5. kinia0903-------------Kinga----------28------------6 miesięcy
    6. doti86-----------------Dorota---------26-----------17 miesięcy
    7. frezja1983............Aneta..........29...........5 miesięcy
    8. velvetin.............. .Marta...........28...........od 11.2011 roku
    9. sucharek83............Ania............29............
    10. Minia85..............Dominika.......28............2 cykl
    11. Sony85...............Bogusia..........28............19 miesięcy JEST PLUSIK
    12. tuskaa82.............Marta............30.............10 miesięcy
    13. wercik................Wera.............27.............11 cykli (rok)
    14. KatMuc................Kasia.............28.............od 11.2011 r.
    15. Anka80................Anka.............32............16 miesięcy
    16. Maxiulka.............Ola...............26..............10 miesięcy
    17. aslonko25.......... Justyna........... 25.............od 07. 2011
    18. fanta666 .............Natalia............30.............10 miesięcy
    19. Alimama...............Karolina..........27..............40 cykl
    20. Monna00...............Monika...........22..............26 miesięcy
    21. sheam..................Dorota............31..............6 miesięcy (licząc od lipca 2012)
    22. Marysqa................Marysia..........28.............8 cykl
    23. em87..................Emilia...........25.............od lipca 2012
    24. netkadama.............Aneta..............23..............24 miesiące
    25. lija......................Ula.................31...............7miesięcy
    26. Karoolka................Karolina...........24...............2 cykl :)
    27. anetaka.................Aneta.............29................8 miesięcy
    28. Bonim.......--------------. Kasia --------31 ....------------3 lata,2 poronienia, plusik w 11 cyklu po poronieniu :)
    29. Aleksandradasilva.........Aleksandra.....34...............9 miesiecy
    30. gienia83.....................Natalia.......23.................5cykl
    31. allanetka1990................Aneta.........23.................od sierpnia 2012
    32. Biedronka 28................Kasia..........24.................5lat.
    33. Loren.......................Marzena........34.................13 cykl
    34. PaulinaMała83............Paulina...........30.................3cykl
    35. Aniaaaaaaaam84 ..........Ania............28..................14 cykl
    36. eliza_de...................Justyna...........24................od stycznia 2012
    37. Nera86 ....................Gosia ............27.................6miesiecy,ostatni na luzie -UDALO SIE:)
    38.chomiczek81..............Sylwia.............32..................15 cykl
    39. agrafka123................Kinga.............27..................5 cykl
    40. Żurawinka.................Ania..............32..................od października 2011
    41.Stokosia87 ------------------ Marta -------------- 26 --------------- 13 cykl (na poważnie) ogólnie ponad 4 lat
    42. czigra ........................Ewa............27.....................10cykl
    43. Haniutka....................Hania............34..................od 5/2010
    44. ab1986----------------------ANka------------27--------------------2 cykl - UDAŁO SIĘ!!!
    45. Sylwinka413................Sylwia...........32....................6 cykli
    46. subiektywna7.............Paulina............28...................13 cykli
    --
    •  
      CommentAuthorMinia85
     permalink
    Magdzikk10 musisz uzbroić się w cierpliwość. Przecież wiele zdrowych par stara się miesiącami, a Ty byś chciała trafić w pierwszym cykl. Wiem, że nie jest łatwo :kissing:

Blanko super wieści :smile:

Co do Mal, to ja zrozumiałam, że usuwa konto bo to było Jej ostatnie podejście :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorvelvetin
     permalink
    Sony!!! serdeczne gratulacje :* !!!
    --
    •  
      CommentAuthoreliza_de
     permalink
    Witam kochane, dziewczynki powiedzcie mi, czy możliwe żeby stan zapalny gardła i dziąsła wydłużył fl?? Czy może ja źle to wszystko oznaczyłam..
    Powiem Wam szczerze że zgłupiałam, nie wiem co sie dzieje.:neutral:
    •  
      CommentAuthorMinia85
     permalink
    Dziewczyny, które zapisały się na te darmowe badania dzisiaj, dajcie znać jak będą wyniki
    --
    • CommentAuthorauril
    • CommentTimeMar 9th 2013 zmieniony
     permalink
    Cześć dziewczyny!
    Pewnie mnie nie pamiętacie:) ale w czasie czekania na jakiekolwiek zmiany na wykresie nie pisałam, bo po pierwsze czasu brak - rok mam okropny, wszystko się nakłębiło, no a po drugie bałam się, że nic nie wyjdzie, nie zmieni się na wykresie...:)

Miniu Ty chyba najbardziej pamiętasz moją sytuację:) jeśli tylko masz ochotę to wpadnij do mnie :)
    •  
      CommentAuthorMinia85
     permalink
    eliza_de: Muszę sie z Wami podzielić.. zobaczyłam dwie krechy! :)))

Eliza 18 dni fazy lutealnej, to było pewne. Gratulacje :cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorvelvetin
     permalink
    eliza!!! GRATULACJE!!! :) Dziewczyny! Sony, Eliza! cieszę się razem z Wami :)
    --
  7.  permalink
    Właśnie przyszła @..

Pod moim wykresem ostatnim są wyniki mojego D.
    Któraś z Was umie je zinterpretować ??
    •  
      CommentAuthordoti28
     permalink
    gratuluje plusikowych :bigsmile::cheer:
    --
    •  
      CommentAuthoreliza_de
     permalink
    Muszę sie z Wami podzielić.. zobaczyłam dwie krechy! :)))
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Dawno się nie odzywałam w tym wątku.U Nas się pokomplikowało.Niestety nie bedziemy mogli zostać rodzicami ,bynajmniej nie naturalnie i wątpię czy kiedykolwiek .Możecie mnie dziewczyny wykreślić z listy.
    43 cykl i ostatni.
    Trzymam kciuki za Was i wiem ,że wkrótce każda się doczeka maleństwa .Gratuluje tym dziewczyną ,które ujrzały pozytywne teściorki :)
    :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    Gratulacje plusikow! To juz dwa w marcu.:) Obstawiałam ze wiosenna aura bedzie sprzyjac...choc na razie za oknem tego nie widac.

Alimamo, przykro mi, piekne masz motto sw Augustyna i zycze Wam z mezem, byscie sie nie poddwali, ja wiele razy myslalam o adopcji.
    ale my nie mielismy wcale dzieci....znam pary ktore drugie adoptowaly dziecko.
    Sciskam
    --
    •  
      CommentAuthorHaniutka
     permalink
    Sony, Eliza! z całego serca gratuluję Wam plusików.
    Zazieleniło nam się na forum :wink:. Pierwsze bociany w drodze.
    --
    •  
      CommentAuthorkinia0903
     permalink
    Eliza i Sony gratulacje z całego serca:):tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorstokosia87
     permalink
    Elizo gratuluje nie moglo byc inaczej :) Super
    --
  8.  permalink
    Gratulację dla plusików :) spokojnych 9 miesięcy...

Dostaliśmy wyniki mailem, więc postanowiliśmy odpisać z zapytaniem czy wszystko oki.... Pani nam odpisała "tak, wszystko w normie"
    Więc teraz na spokojnie
    •  
      CommentAuthoreliza_de
     permalink
    Dziękuję:-* martwie sie tylko bo od 2 dni znowu mam gorączkę, chciałabym to jakoś zbic a boje sie.
    •  
      CommentAuthorstokosia87
     permalink
    Proponuje zgłosić się do lekarza
    --
    •  
      CommentAuthorSony85
    • CommentTimeMar 9th 2013 zmieniony
     permalink
    Dzieki ;)
    Eliza_de Gratuluje.
    trzymam kciuki za nastepne plusy.
    --
  9.  permalink
    Przesyłajcie dobrą energię dziewczyny :) dużooooooooo dobrej energii :*
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    ale tu pieknie zielono;)
    Gratuluje dziewczyny
    --
    •  
      CommentAuthorlija
    • CommentTimeMar 10th 2013
     permalink
    Gratuluję Kochane :*
    --
  10.  permalink
    gratuluje plusikow u mnie spadek wiec czekam na @
    --
  11.  permalink
    Gratuluje dziewczyny :clap:
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    Alimama przykro mi... jak rozumiem to już potwierdzone. Zastanawialiscie się nad jakimś innym rozwiązaniem ??
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    a u mnie zero boli piersi nic o! nic nie czuje o! i dupa:)
    zobaczymy co urodziny syna przyniosa:) moze prezent w postaci siostrzyczki:)
    --
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    eliza_de: Dziękuję:-* martwie sie tylko bo od 2 dni znowu mam gorączkę, chciałabym to jakoś zbic a boje sie.

Gdy w ciazy miałam podwyzszona temperature to lekarka powiedziala mi ze tak do 38 nie trzeba zbijac lekami, powyzej apap
    1 tabletka ( ja wziełam pare razy polowke), pomagaja tez chlodny prysznic i nie przegrzewanie sie, po rozebraniu z grubej pizamy
    od razu pare kresek bylo w dół
    organizm broni sie stad wysoka temperatura
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.