Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale też jakoś mało biorę pod uwagę że dostanę , własnie na tym się złapałam i pewnie rozczaruję się z wielkim hukiem :/
). moj problem chyba jest glownie w mojej glowie, tak jak niektore z was wszedzie widze zadowolonych rodzicow male dzieci no i mnostwo moich kolezanek jest w ciazy wlasnie rodzi albo tez planuje rodzine. w tym wszystkim mozna sie zatracic i ja mam wrazenie ze juz siegam dna psychicznego dlatego najwyzsza pora odkopac sie na powierzchnie.

bo przyłazi z taką precyzją, i pewnością, że szok... No ale czasem ciekawośc nas po prostu przerasta. Ja myślę, że wynika to poniekąd z takiej niepewności czy własnie te objawy to ciąża czy @??? Tym bardziej chyba jesli się w ciąży nie było... chociaż też ponoc kolejne ciąże zupełnie "inaczej" się zapowiadają - mówię tu o wczesnych objawach... no ale wiadomo. Co kobitka to inne objawy itd.

. tak jak Zurawinka zaczynam wlasnie kolejny nowy cykl i bardzo chce przestac siebie zameczac. odstawilam wszystkie wykresy i paski owulacyjne, powiedzielismy sobie z mezem ze nic nie liczymy tylko bzykamy sie kiedy ile i jak chcemy
Mysle ze nasz glowny problem to wieczne oczekiwanie od siebie wiecej i wiecej. Jestesmy dla siebie najwiekszymi wrogami i krytykami a powinnysmy byc dla siebie troskliwe i napewno nie tak wymagajace. Ja za wszystko siebie winilam zreszta wciaz tak robie tylko ze teraz wiem ze wten sposob sama siebie wystawiam na stres co jak wszystkie wiemy nie jest dobre. w tym miesiacu chce zdjac to ciagle obciazenie z moich plecow. Glowa do gory damy rade jak nie drzwiami to oknem