uwielbiam takie dobre wieści z samego rana do tego sloneczko za oknem ( niby zapowiadali pogorszenie pogody) czego można chcieć wiecej zapowiada sie super dzień!!
kurcze ja to mam intuicję :) chociaż myślałam że inna Panna zafalsokuje ale to się jeszcze okaże :) nie zdradzę swojego "faworyta" ..wczoraj tak siedziałam i patrzyłam na wasze wypowiedzi i cykle i miałam przeczucie że będzie 2 kreska u kogoś :) Subiektywna gratuluje i życzę by wszystko się udało :)
Witam Jeszczę nie gratuluję ale trzymam mocno kciukasy :*
Ja dziś zobaczyłam piękne dwa boćki, i pierwszy raz chyba od roku przeczytala jakoś tak przez przypadek horoskop "nie wierzę w nie" i ostatnie zdanie brzmiało : "niewykluczone że niedługo zostaniesz matką" wow..... chyba już chce być w tym szpitalu niech mnie przebadają na wylot...
Ja się z męża chodzę i śmieję bo chodzi za mną od wczoraj i wmawia mi że piersi mi urosły...chyba musze się zwarzyć bo jeśli to prawda to pewnie mam jakiś kilogramek do przodu
hej dziewczyny :) u mnie dziś 32 dc i @ jak nie było tak nie ma...tylko piersi nie swoje-ciężkie...modle się żeby to było to... trzymajcie kciukasy. Subiektywna..trzymam kciuki za ciebie też
Treść doklejona: 20.04.13 20:19 iwus32 ja mam nie regularne cykle... od 23-24-27-28 dni.. a dziś u mnie 32 dc,jestem po pierwszym cyklu z CLO i od 15-25 dc luteina.. a okresu dalej nie ma ? miałam tylko jakieś 5-6 dni temu beżowe brudzenie na wkładce a teraz mam upławy jak siusiam... nurtuje mnie jeszcze jedno pytanie..czy mogła być późna owulacja po CLO ? bo czytałam na różnych forach że różnie to bywa
zuzanka79 pewnie nie ma co sie nastawiac ze napewno sie uda bo naprawde sie nastawi ze sie napewno uda a pozniej mamy doła , ja juz kazdy cykl biore na luzie
za Was wszystkie trzymam kciuki i za siebie przecież, bo u mnie to nic pewnego. Chciałam sobie jutro zrobić betę, ale nigdzie w niedzielę u mnie nie robią :(((
cześć dziewczyny :) ja dziś w pracy..wy pewnie jeszcze śpicie smacznie wczoraj pisałam że mam 32 dc ale źle obliczyłam.. dziś mój 34 dc i okresu nie ma chciałam się poddać pod koniec cyklu bo mi spadła temperatura i myślałam że okres nadchodzi i przestałam mierzyć ale jak @ nie przyszła to zaczełam znów mierzyć i... tak to wygląda 36,7-36,9-36,8(dziś) więc jest wyższa nie chce narazie się nakręcać ale się nie da...hihihih...
jejku...boję się robić test ...ale w końcu będe musiała
Treść doklejona: 21.04.13 08:07 doti28 głowa do góry...każdej z nas w końcu się uda..
Treść doklejona: 21.04.13 08:17 nie wiedziałam że tu konto darmowe jest tylko przez 30 dni..muszę opłacić i przenieść moje notatki na wykres bo narazie to kalendarzyk w torebce..
Dziewczyny - mnie było mnie jeden dzień a tu tyle wiadomości:)) Trzymam bardzo mocno kciuki za testy:)oby wyszły same plusiki. U mnie od kilku dni tempa na tym samym wysokim poziomie:)Brzuch mnie boli zupełnie inaczej jak zwykle i mam dziwny biały wodnisty śluz. Nie nakręcam się i czekam cierpliwie na to, co los przyniesie.
Oj to ja się przyłączam do zołzowatości, jakoś samej aż mi głupio wystarczy 2 min by doprowadzić mnie do złości, aż sama się na tym łapię....Madlen ja też sie będę jak coś testować w środę bo do pt nie wytrzymam pewnie
Szpilka czemu dopiero powinnaś w piątek? no ja potrafię być bardzo nie miła jak ze mną zacznie.. chociaż co mc mu powtarzam że tak może być ale mów do słupa.. ;)
W pt ja sama sobie założyłam bo chciałabym mieć większą pewność ale lekarz powiedział że w środę już moge się testować no i jak pozowlił mi w środę to już pewnie do pt nie dotrwam ze swoim postanowieniem hahaha
Treść doklejona: 21.04.13 10:34 Madlenn23 poczekaj do jutra rana..będzie pewniejszy z porannego moczu :) wytrzymaj jeszcze...hihihi wiem że łatwo się mówi..
wiem ale do okresu mam 3 dni więc taki powód by nie iść po test jest dobry ;) nie bedzie kolejnego rozczarowania.. W ogóle przy prysznicu zauważyłam na piersiach żyłki, a sutki mam strasznie ciemne prawie sine... i jeszcze jak przy pierwszej ciąży mam lewą pierś dużo wiekszą niż prawą.. wiem że to dziwne ale tak miałąm ;) Idę zająć się ogródkiem bo znowu sobie coś wkręcam.. miłej niedzieli życzę :)
ja poleciałam do Tesco. Jedyne co znalazłam to pepino (10tki paskowe) zrobiłam i w końcu widzę róż :DDDD powolutku, bardzo powolutku zaczynam się cieszyć :) jesli okaże się prawdą- HSG jest BOSKIE!!!! a ta ciąża byłaby cudem :D
Subiektywna- widziałam twój ost.test pod twoim wykresem i II krechy jak nic:))Kochana, Gratulacje, super,że się udało:)))))))) Bardzo się cieszę, pomału plusikowo się robi na naszym forum i oby więcej takich szczęśliwych cykli:))))))