Dziewczyny, strasznie się cieszę! i czekam na kolejne teściki :) u mnie temperatura spada, więc czekam na @. ale wiedziałam od początku, że to jeszcze nie mój czas. ale za Was się cieszę niesamowicie! :)
witam w sloneczny poniedzialek gratulacje dla plusikowych i tych co będą plusikowac w tym tyg z wynikiem plusikowym .wczoraj widzialam bocki w dwóch gniazdach i jednego wylatujacego przepiekny widok.
kolejna osoba ktora znam zaszla w ciaze po prostu przestajac o niej myslec, jak ci ludzie to robia? czy ktos zna przepis? ja mam matematuczny umusl, potrzebuje logiki i konkretow....
Gaguś, a Ty bierzesz luteinę? Luteina podnosi temperaturę i moim zdaniem @ dopiero dostaje się po odstawieniu luteiny... oczywiście nie chcę sprawić Ci przykrości, zrób test i będziesz wiedziała na czym stoisz :)
lija brałam najpierw clo od 5-9 dc a potem luteine od 15-25 dc czyli od 2-12.04 potem 15.04 w terminie @ miałam plamienia dosłownie beżowe 3 dni i tyle a dziś 35 dc
Ja jutro testuje, próbowałyście testować bobo testem? Bo Pani mi dzisiaj sprzedała, pierwszy raz taki widziałam.. Ja w ogóle mam dobre myśli, nawet to że moja siostra dzisiaj rodzi po pewnych trudnościach, napawa mnie szczęściem i optymizmem niż smutkiem. Oby się zdrowa dziewuszka urodziła :)
Dziewczyny, widzę, że w końcu ruszyło wszystko :) czyżby wiosenna atmosfera? gratulacje! ja po krótkiej przewie powracam od przyszłego cyklu. z ziółkami... :-)
Szpilka :( tak mocno trzymałam za Ciebie kciuki.. W następnym cylku bede trzymac kciuki nawet na stopach! Musi sie udac! No ja zaraz na bede ide w przerwie w pracy akurat pracuje w poradni wiec daleko nie musze isc :) xtrasznie sie boje zeby nie bylo jak poprzednim razem.. Dziekuje wam Kochane! Tylko przyszlam do was i sie udalo ;)
Madllen23 gratuluję!!! Strasznie się cieszę, aż mi gęsia skórka wyszła :)))))) cudowne wieści :* Szpilka, póki nie ma @ jest nadzieja :)))) miłego dnia Kochane!
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 23.04.13 09:21</span> jak jesteście w domu to przelaczcie na TVN bedzie nieplodnosc wtórna i dlaczeko po 1 dziecku trudno zajść w drugą ciążę
zależy od laboratorium! u mnie klasycznie wyniki w formie papierowej byłyby dopiero jutro, ale mam wyrobioną kartę w diagnostyce i wyniki sprawdzam online :)
Z czasem otrzymania wyników to chyba jest kwestia tego czy robi się w przychodni czy bezpośrednio w labolatorium. U mnie jak bezpośrednio to wyniki w ciągu kilku h a jak nawet zlecenie jest przez przychodnię przyszpitalną gdzie jest labo to też na kolejny dzień są. Wystarczy zejść na parter, pobrać bezpośrednio i ma się szybciutko :)
Dziewczyny macie racje ale jakoś moja nadzieja dziś ma wolne....
No u mnie to laboratorium co w nim robilam, obsluguje ponad 16 poradni specjalistycznych i szpital, wiec dlatego mam dopiero jutro :/ subiektywna jak tam wiadomo juz co z Twoimi wynikami??
toż to kobieta, hormony buzują hahhaha....btw dziś mam taki dzień jakiś dziwny co już zauważyłyście pewnie ale pierwszy raz rozryczałam się jak pies mnie ciapnął mimo że miałam już 5 razy mocniejsze pogryzienia i nie płakałam, nawet nie miałam zamiaru a dziś po prostu bek jak mała dzidzia...tak dla ciekawości ciapnął mnie przez kaganiec
Szpilka, ja od tygodnia chodzę i w ryk o byle co :/ a dzisiaj to już w ogóle. męża na mecz musiałam wygonić do kolegi, bo chyba bym go pogryzła. to przesilenie chyba i hormony do tego.
Gratuluję zaplusikowanym i czekam na kolejne dobre wieści :) teraz Wy trzymajcie kciuki za nas :)
to chyba przesilenie wiosenne bo ja sie sfochałam na meża he he he nieodzywam sie do niego bo mnie zwyczajnie strasznie wkurzył.Wziełam dzisiaj luteine i zwyczajnie mnie wszystko boli czuję sie chora