Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a teraz juz rok mija a ja juz o niczym innym nie umiem myslec. Staram sie bardzo znalezc znowu radosc z zycia ale nie zawsze mi sie udaje. musimy sie wspierac cieszyc ze szczescia innych a i nam sie wkoncu uda
ja tez w tym cyklu nic nie sprawdzam, w glowie i tak wiem mniej wiecej kiedy owoluje nie potrzebuje juz wykresow do tego. Glowa do gory dla wciaz oczekujacych i wielkie gratulacje dla podwojnych kresek
mieszkam w angli (jeszcze tylko pare miesiecy) wiec ginekologa w mojej krotkiej ciazy rok temu nie widzialam na oczy. mialam pobrana krew ale jesli jest wszystko w porzadku to nikt nawet nie dzwoni do ciebie. w kazdym razie rozmumiem ze to jest b.dobry wynik i tylko nalezy gratulowac.
ja nie zaluje ze nie zaczelam staran wczesnej, razem z M mielismy wiele planow i chcielismy je zrealzowac najpierw, wciaz jest duzo do zrobienie tylko teraz to juz by bylo fajnie byc we troje
jeszcze raz nie mozemy tracic nadzieji. Planuje po kolejnym cyklu dostac sie do specjalisty i juz czytalam ze u mnie w klinice pierwsze co zrobia to test droznosci jajowodow. wielu dziewczynom to pomoglo tzw. przetkalo rury
wiec zawsze jest cos jeszcze do zrobienia:)

[/quote]
to tak jak ja :( ide 7 do gina dowiem się co ona na to.
..[quote=Szpilka27]