Szpilka- może faktycznie owu mi się przesuneła, ale na betę jutro z rana pojadę bo chcę być pewna. Ps. dziewczyny faktycznie przydałoby się,aby któraś z Nas plusika zobaczyła. Wiosna w pełni, lato za pasem a u nas jakaś cisza:( Rany jakie to życie musi być niesprawiedliwe!!! ps. dobrze,że mnie Moja Mama rozumię:) I mam nadzieję,że kiedyś babcia zostanie!!
PaulinaMała83: tylko ze ja mam jeszcze z 10 testow o czulosci 10ml ale kupione na allegro wiec i tak testa nie kupie
proponowałam betę, która jest w cenie testu- źle, potem padła propozycja ze strony testującej, że w poniedziałek zrobi bętę- znów zmiana zdania proponowałam odpuszczenie allegrowych testów bo są niewiarygodne- źle. wpisywanie na wykresie dowolnych wyników- usuwanie "-" wpisywanie "?" -
nie ogarniam tego. Paulina powiem wprost- mieszasz, tylko zupełnie nie znam przyczyny dla której to robisz. Zarzekałaś się, że w sobote nie zrobisz test- zrobiłaś, wynik wpisałas po czym usunęłaś, gdy lepiej doinformowane uzytkowniczki zaczęły pomagać w analizie wykresu zaczęłaś stosować własne "widzi mi się" wywaliłaś poprzednie obserwacje, co by wykres wyglądał bardziej interesująco. Wymagasz wręcz uwagi dot. własnego wykresu nakręacając laski tym, że zrobisz kolejny test. Założe się, że zrobiłaś dzisiaj test, ale minus Ci nie podpasował pod wykres więc go w ogóle nie wpisałaś.
Rozumiem, że bardzo chcesz mieć dzidzię i Ci z całego serca tego życzę. Ale wprowadzanie takiego bałaganu i wymaganie pomocy w analizie powoduje, że nie zyskujesz ani poparcia ani sympatii innych użytkowniczek, których "rugasz" gdy wyciągają ku Tobie pomocną dłoń. Traktowanie tego portalu jako kreowanie własnej rzeczywistości mija się z celem, ponieważ portal jest aby pomagać, a nie robić ludziom "wodę z mózgu"
.....tyle tytułem komentarza, więcej w tym temacie się nie będę wypowiadać..
Ps. Dawajcie laski jakiegoś plusa, bo robi się smutno :(((
jesli komus nie pasuje moja osoba no to nie musi wolny kraj nie rozumiem co niektorych dziewczyn a co do analizy pisalam do eksperta i tak jest poprawnie , chyba znikam na jakis czas bo juz mam tego troche dosc ze kazda na mnie najezdza a ze ja jestem niezdecydowana jeju taka jestem i mam prawo zmieniac zdanie kiedy chce to na tyle
ja mam taki plan.....jak @ jutro nie zswita to testuje w środę.....ale znając życie jutro rano przylezie wściekła małpa....wiec zwyczajnie sie nie podniecam bo znajac życie tak będzie choć dziś liczylam juz na duży spadek....a tu góra i sporo....no ale nie ma co gdybac. jeszcze
biorę tylko przez 5 dni od 22dc-26dc wiec tempka powinna juz spadac bo zawsze @ dostaję na 3 dzień po odstawieniu czyli wypada jutro godzinę wczesniej jak biorę lutka
hejka a ja dalej @ nie mam test w 30 dc negatywny dzis jest 40dc no i zapisalam sie do lekarza bo w lipcu mam laparoskopie a przez to ze @ sie spoznia to wszystko mi sie poprzesuwa:(
endzi91 ale co nie żartujesz? bo ja nie łapię ostatniej twojej wypowiedzi... może bete zrób dla pewności bo jednej z forumowiczek sikance nie wychodziły a beta wyszła piękna ciązowa i ma fasolkę ;)
Dzień dobry, podczytuję od jakiegoś miesiaca. :) Mam na imię Agata i na stanie 2 córki (7 i 4), trzecia ciążę poroniłam w lutym. Trwają prace nad kolejną. Chciałam powiedzieć, że mnie 3 razy sikańce wychodziły dopiero po tygodniu od terminu miesiączki.
no ja jeszcze testu nie robie choc pokusa wielka była ..............ale wczoraj był neg wiec czekam dalej pamietam że z pierwsza ciażą robiłam chyba tez pare dni po spodziewanej i wyszedł bladzioch
a no to zobacze dzisiaj zrobie ale watpie bo czuje sie calkiem normalnie...zreszta mialam bardzo niski progesteron w 20dc wiec watpie zeby cos z tego mogło wyjsc....a luteine mialam dostac od przyszlego cyklu dopiero
zuzanka współczuje, bo ja ciągle walczę i zasmarkana jestem , oczy załazawione, zakichana i tj nic nie było lepiej...
Wróciłam z usg tarczycy, jak to pan doktor powiedział : typowy obraz dla choroby autoimmunologicznej tarczycy czyli diagnoza już potwierdzona na pewno.
doti no nie wiem kurcze bo biorę własnie tabletki na katar min. alergiczny i tez nie bardzo, pomaga mi otrivin od kataru.Katar niby jak alergiczny ale leki od alergii nie bardzo działają, nie wiem o co chodzi bo taki typowy przeziębieniowy też nie jest bo wysmarkać nie mam co....
SZPILKAja sobie do kąpieli dodawalam olejek eukaliptusowy
hmm..... testu jeszcze nie robię poczekam do piątku bo zwyczajnie nie kusi mnie już aby zrobić nawet do gin ide we wtorek wiec mam czas aby dostac malpe albo 2 krechy
witajcie laskie @ dotarla :/ wypisuje sie narazie ze staranek moze od przyszlego roku zaczniemy staranka ale jak narazie bede odkladac takze zycze wam sukcesow w zaciazaniu :D
Nie no muszę wymienić go na prawdę bo mnie dobija, ja nie lubię strasznie inhalacji od dziecka bo ciagle mi je robili ale olejek do kąpieli to dobry pomysł bo zawsze mam gorącą wodę aże mamy kabino-wannę to robi się tam parówka właśnie tylko ile mam wlać tych kropli?
Paulina, przykro mi :( najważniejsze, że Ty jesteś optymistką i za to Cię podziwiam :) zaglądaj do nas! mam nadzieję, że jak wrócisz za rok to nikogo tu nie będzie ;)
Dziewczynki - czy którać z was się orientuje czy bromergon może powodować że cykl się strasznie skrócił (23 dni) mimo że owulka raczej była koło 16dc :/ Przykro i bo już nei wiem wogóle co się dzieje bo zwykle miałam cykle 29-33 dni a tu taka niespodzianka...
Tinuś, bromergon chyba nie ma wpływu na długość cyklu bezpośrednio... chyba, że obniżył prolaktynę, przez co doszło u Ciebie do owulacji (kojarzę, że miałaś luf?) i dlatego cykl jest krótszy :)
Hmmm... faktycznie luf miałąm ale miałam nadzieję że plameinai zniknął po bromergonie ale neistety nie :/ A owulka jeśli była to mam wrażenie żę koło 16 dc bo 17 dc był skok już więc w takim razie strasznie krótka faza lutealna :/ ehhh...
:) no włąsnie chyba zaraz pojadę odebrać wyniki progesteronu - ale robiłam wczoraj więc teoretycznie mógł już spaść przed @... ale i tak zobaczę. Ale przy lufie miałąm bardzo wysoko progesteron więc nie było sensu luteiny brac ale w sumie nie wiem jak teraz... że też nei może to być prostrze ;) Żałuję że jednak nie jestem ginekologiem ale teraz to już troszkę za późno ;)
Treść doklejona: 29.05.13 15:50 wyniki progsteronu odebrane i wczoraj było 11,67 nmol/l (3,66 ng/ml) więc jak w fazie lutealnej więc chyba nie mogę zakwalifikowac tego jako już nowy cykl, nie ? No ale i tak nie jest za wysoki w porównaniu z tym który badałam ostatnio… ale czy lutkę się bierze jak jest w normie ? ehhh… help…
Szpilka możesz kupić np rumianek czy szałwie w torebkach i tak zaparzyć ;) nie jest już tak aromatyczne ale też pomaga :D można spróbować z zieloną herbatą :)