Ja zdałam za 6. razem w najtrudniejszych warunkach, jakie można sobie wyobrazić. Styczeń, mróz, kopny śnieg, a pod nim lód, brrr... Straciłam już nadzieję zupełnie. Dasz sobie radę!
Tadinda , ja tez brałam wiesiołek do owu i cykl mi sie nie zmienił a raczej skrócił niż wydłużył . Więc myśle , ze to nie wina wiesiołka . zrób test jutro rano z pierwszego moczu , a jaeszcze lepiej jakbyś zrobiła beta hcg w laboratorium .
Zrobię rano jeszcze raz mocz, a jak nie wyjdzie to w poniedziałek na beta. A wiecie, że mojej teściowej to nawet badanie krwi nie wykrywało i to ponoć bardzo długo, taki skryty ten mój mąż
Dzięki Rosa mi też "coś" tak mówi, a z drugiej strony to strasznie się boję patrzeć na te testy. Za bardzo się nakręcam. Mama mi dzisiaj powiedziała, że ja histeryczka jestem i się przez nią popłakałam, czym potwierdziłam jej słowa
Ja choć nie mam jeszcze @ to mam złe przeczucia, brzunio boli na @, choc piersi obrzmiałe i bolą, termin na jutro, tempka spadla z 37,2 na 37 buuuuu już nie mam siły. Ostatnio jak byłam u ginka musiałam powiedzieć dokładnie ktory to cykl starań i wiecie co to już 30!
witajcie babeczki!!! ja robiłam test dziś rano i narazie nie jestem mamą. z jednej strony to się nawet ciesze bo lekarz mówił zeby odczekać conajmniej 3 miesiące ( właśnie mija) by starać sie o następne dziecko (pierwsze - synek Kubuś- urodziło się martwe w 37 tygodniu). ale ja tak bardzo chiałabym mieć znowu pod sercem maleństwo
henia- bardzo mi przykro z powodu Waszego syneczka . Wierzę ze nadejdzie czas że będziesz miała pod sercem maleństwo i bedzie to najlepszy czas zarówno dla was jak i dla maluszka .
jak się was słucha kobitki, to z pewnością trzeba powiedzieć, że nie jesteśmy słaba płeć. henia wiem, że nie ma słów na tę sytuację, ale wszystko napewno będzie dobrze
ja mam takie pytanko :)) jak ktos mi napisał komentarz pod wykresem i ukrył go zaraz to moge go jakos odczytac ??:P bo jakis taki bezsens mi sie to wydaje :P wybaczcie za tego offtopa:)
henia - ja od poronienia staram sie już 6 cykl, ale żeby mi było łatwiej to po każdym nieudanym mówiłam, że widocznie organizm nie jest jeszcze gotowy na nowego mieszkańca; zakładam, że teraz już jest wszystko ok i to będzie Ten cykl; owszem, zniechęcam sie co jakiś czas, ale dziewczyny nie dają mi tu dużo czasu na załamywanie się i mam wrażenie, że wierzą bardziej niż ja w powodzenie - dzięki wam wszystkie kochane duszyczki
HENIA jeju brak mi slow :( i bardzo mi przykro tadiana scieskammocno i jak bedziesz po kolejnym tescie wal tu wiadomosciami :) napewno bedasuperowe magg kurcze musi nam sie udac teraz tym bardziej gdyz pogoda nam sprzyja zeby sie ogrzac zycze fantastycznej niedzieli
No niestety wiadomości nie są superowe może ja nie umiem robić tych testów czy jest taka możliwość, że jak dużo piję wciągu dnia to skład moczu jest zbyt rozwodniony? dobra, chyba coś sobie wymyślam, żeby mieć jeszcze nadzieję. No ale @ jeszcze nie przyszła, więc jeszcze się łudzę. Pozdrawiam was wszystkie i ściskam mocno.
witajcie,chciałam dzis testowac bo to 37dc i 3 m-c naszego małżeństwa Myślałam, że dam mężowi piękny prezencik,ale po zmierzeniu tempki zrezygnowałam. tempka spadła z 36,7 na 36,5 i zaczyna bolec mnie brzusio, wiec nie ma co sie łudzić @ przyjdzie napewno
Mnie też dzisiaj spadła tempka z 36,90 wczoraj na 36,70 dzisiaj , ale to dopiero 19 dc , wiec chyba niemożliwe żeby miała @ . W dodatku w nocy co chwilka sdię budziłasm , pobolewało mnie troche podbrzusze , no a teraz boli mnie tylko lewa pierś . Czy to możliwe , żeto moze być implantacja ? ( 4 dni po owu ) Asiu77 zaraz ide zajrzec na Twój wykresik