Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorTadinda
    • CommentTimeOct 15th 2006
     permalink
    Mona twojej dzisiajszej tempy oczywiście też nie widzę :devil: ,ale myślę, że ten spadek wcale nie jest groźny i może to być implantacja. A skąd wiesz kiedy miałaś owu?:wink:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    Bo miałam monitoring , byłam przez 3 dni w szpitalu i jak w 3 dzień w końcu pęcvherzyk pękł to lekarz wypisał mnie do domu. To był mój 15 dc.
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorTadinda
     permalink
    A to zwracam honor :shamed:
    •  
      CommentAuthormonawmona
    • CommentTimeOct 15th 2006 zmieniony
     permalink
    :wink: nie ma sprawy Tadinda :hugging: Twoja tempka dzisaj tez tylko troszkę spadła .
    Asiu77- a Twój spadek to niestety przypomina mi mój ostatni w 2cyklu :sad:
    Właśnie spojrzałam na szczesliwy ciązowy wykresik Leminki i ona tez miała podobny spadek do mnie w tym samym dniu po owu. Może to dobry znak.
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    Mona życzę Ci tego z całego serca, żeby, to był szczęśliwy wykres :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorTadinda
     permalink
    Moja tempka to chce mnie zabić poprostu. :devil:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    Asiu77- nie dziękuje , ale mam taka straszną nadzieje . Dobrze że w czasie terminu spodziewanej miesiaczki bede na wyjeżdzie , bo jak sie okaże że @ przyjdzie , to mi ten wyjazd troche wynagrodzi smutki. Sprawdźxie dziewczyny czy teraz widac dzisiejszy wpis u mnie na wykresiku.
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    Tadinda , takie spadki są najgorsze , bo są za małe na @ i kuszą nadzieją na dzidzie . doskonale Cie rozumiem.
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Cześć dziwczynki już wrócilam z roboty - cholerne niedziele w hipermarketach i czepiający się klienci-dziś jednej babie się dostało- normalnie tak mnie zirytowała ale może jestem zbyd nerwow przed okresem! Ale nic ti już w dimku mężuś zrobił pyszny obiadek tylko synio mnie zamęcza! Ech ci faceci!:tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    a co do implantacji to musi to sie jakos odznaczyc?? spadkiem temepratury czy nie koniecznie ??
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    szkoda ze nikogo nie ma :(:cry: ja dzis mam malego dola !?
    i wam powiem ze u mnie temp, stoja w jednym i tym samym miejscu !! ale termometr sprawdzilam i dziala :) wiec to nie jego wina !? zastanawiam sie czy istnieje mozliwosc cyklu bezowuacyjnego na co moga wskazywac temp. jesli wystepuje sluz poldny ?? kto zna odp. ??

tadianda glowa do gory ;) jeszcze nie przyszla to jest nadzieja
    magg dobrze cie rozumie :)z tymi niedzielami
    mona :flowers:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    Roska - co sie dzieje?
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    powiem Ci że nie mam pojęcia jak to jest z tą tempką, u mnie skacze jak dzika, przed owulacją i zazwyczaj spada odrobine a potem wzbija się do 37, więc jak teraz jest płasko a skoczy to chyba znaczy że owu było....tak mi się wydaje..:wink:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    ROSKA - rzeczywiscie dziwna ta stała linia w środku cyklu , u mnie etż z reguły skacze , ale nie zamartwiaj sie , poczekamy , musi w końcą drgnać. :kissing:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Jakby co zawsze będziesz mądrzejsza o jeden cykl a może to wina przeziębionka?:kiss:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    mówią ponoć , że jak linia prosta to oznacza że hormony są stabilne .
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    no też mi sie tak wydaje więc Rosa nie zamartwiaj się na zapas zobaczymy co będzie dalej cierpliwości i ćwicz :crush:
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    a ja sie powtorze :)

a co do implantacji to musi to sie jakos odznaczyc?? spadkiem temepratury czy nie koniecznie ??
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    słońce tego to nie wiem i myślę że ciężko to ocenić bo moment implantacji u każdej może byż rózny tzn. od 5 dnia nawet to 12 więc ..loteria jak nic :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    no co do stabilizacji hormonow to ja jestem taka pewna :confused: jeju od 2 godzi dodatkowo meczy mnie zgaga !!
    dzieki za podniesienie mnie na duchu ale cos mi mowi ze cos jest nie tak !? u nikogo innego niewidzialam takiej rownej krechy
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Rosa bo Cię walnę!:angry:
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    przestań wreszcie babo jedna i oglądaj taniec z gwiazdami! a jak nie to do lekarza i zrób mu powtorkę z egzaminów magisterskich! Niech się wykaże wiedzą!
    --
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    u mnie tez temp tak mozolnie idzie w góre jak zawsze od połowy cyklu bolały mnie piersi tak teraz na razie cisza do 14 dnia cyklu jajniki dały tak popalić ze hej a teraz tez cisza. Dzisiaj jestem tak rozdrażniona ze bez kija do mnie nie podchodź, chyba zaczynam się zniechęcac, jak tym razem dostanę @ to chyba na 1 miesiąc dam sobie spokuj z temperaturką. Ten cały dół to chyba wina przeziębienia, bo za nic nie daje za wygraną
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    magg ty zlosnico :devil: a wal ile wlezie :shamed: hihihi:wink: lubie takie exstremane podejscie

p.s a tak na serio to mi humor poprawilas tym ze mnie chcesz bic :wink::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    ciesz się że to internet a nie live bo raprymenda bylaby sroga..wariacie jeden i koniec dołka bo nie bedę grzeczną koleżanką!
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    :crazy:a jak ogladam taniec z gwiazdami :boogie::boogie::boogie:
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Roska a tak na serio młoda jesteś napewno śliczna, wszystko przed tobą i wypuść na luz a będzie dobrze zobaczysz!
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    ja też idę oglądać, koniec gadania...:swingin:
    --
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    no ja nie mogę oglądać i mieć właczonego kompa:bigsmile: bo u mnie to jest 2 in 1. Dziewczyny zastanowiło mnie jeszcze jedno szyjkę mam tak twardą jak nigdy wcześniej, cos w tym miesiącu naprawde mi sie przestawia, pozdrowionka
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    hoga - spojrzałam na twój wykresik troszke dziwna ta tempa z wtorku taka wysoka , pasowałoby na owu , ale powinna nadal byc wyżej a nie spaść tak jak masz teraz , a ilu dniowe cykle masz z reguły , jaki był najdłuższy?
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    cykle mam najdłuższe własnie 30 dni nigdy dłuższe, w zeszłym miesiącu miałm inczej, ale może dlatego że zaczęłam łykac aetre dlatego jest spokojniej, no i moje piersi mnie na razie nie męczą.Zobaczymy jak to się rozwinie w najbliższych dniach, ja temp ciała pod pacha mam cały czas 35,6 najwyższą moze dlaego i tam tak spokojnie.
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    a mierzysz oralnie czy waginalnie? stosujesz sie do zasad pomiaru temperatury?
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    mierzę oralnie i zawsze rano zanim wstane termometr mam zasze pod poduszką:bigsmile:, mój wieze to już rano jak termometr brzęczy
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    hahaha - MM już z reguły wychodzi do pracy jak ja zaczynam mierzenie :wink:
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    myslałam ze może termometr zastrajkował ale nie, sprawdzałam temp. na synku i działa normalnie
    --
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    mój mówi ze nawet w niedziele go budzę, my razem wstajemy o tej godzine czyli o 6 rano bo ja go zaworzę do pracy a sama jadę na 8
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    no nic to trzeba poczekac , zobaczymy jak dalej sie sytuacja rozwinie . Jutro zajrzę na Twój wykresik :bigsmile:
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    wpisuje go zawsze rano zaraz po zmierzeniu , a teraz zmykam bo MM chce właczyć tv a ta niestety jest w kompie:bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    hmmm wszytskie jush poszły spac ??:)
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    to znowu ja :) bo tak ogladalam wykres mony jak mowila ze ma taki spadek jak u leminki i potem ogladalam pare jeszcze wykresow to czy spadek teperatury w 3 fazie musi byc jesli sie jest w ciazy?? bo ja mam jakas taka na stałym poziomie i zastanawiam sie czy wogole jakas nadziej ma sens czy musi byc ten spadek czy niekoniecznie ??
    --
    •  
      CommentAuthorngL
     permalink
    Kurka, kfiatuszek, ten brak przecinków i stylistyka.. nie rozumiem o co Ci chodzi. Serio, chciałam pomóc i odpowiedzieć ale strasznie chaotycznie napisałaś, możesz napisać to jeszcze raz? Tak trochę bardziej zrozumiale? Tym razem bez skrutów myślowych proszę..
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    hmmm tylko jakby to napisac ??:) chodzi mi o ten skok temeratury w fazie wyzszych temperatur czyli implantacja... czy ten spadek musi byc ?? bo ja mam jakies rowne temeratury i nie wiem co o tym myslec ... a jak ogladalam wykresy ciazowe innych to wszytskie jakis taki skok miały

mam nadzieje ze teraz jest dobze i przepraszam za te wszytskie błedy stylistyczne to nawyki z czata i z gg :) jakos tak :P
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    kfiatuszku ja myślę, że to sprawa indywidualna; niektóre dziewszyny mówiły, że ten ciążowy wykresik miały inny niż zawsze ale u ciebie to trudno określić bo nie masz wcześniejszych; gdyby wszystkie ciążowe wykresy miały spadek, to byłoby bardzo łatwe w wykryciu (zaciążenie) a przecież w wielu książkach piszą, że wykresy ciążowe nie różnią się zazwyczaj od normalnych - więc płatki i listki do góry :tooth: co ma być to będzie a ja tam ci i tak mówię, że juz puściłaś korzonki :thumbup:
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    hehehe dziekuje gigus za podniesienie mnie na duchu bo jush zwątpiłam w nadzieje:) i moze jeszcze wytrzymam te pare dni zeby sie dowiedziec co sie dzieje ze mna :):kissing:dla ciebie :)
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    kfiatuszku masz bardzo ładny wykresik , tempki cały czas ślicznie w górze :bigsmile:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    kfiatuszku a to dla ciebie:hugging::flowers: - jakoś podły mam dzisiaj dzień a twój buziak w sam raz na dobry sen; dobrej nocy
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    i wzajemnie :):hugging:wyspij siem a jutro wstanie nowy dzionek i moze słonko i odrazu bedzie lepiej :) a jak nie to zawsze mozna sobie wyobrazic słonko :)
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    słowa pewnej piosenki ..."Teraz jest ten czas ,właśnie czas zakwitnąć..." zeby tak zakwitały nasze fasolki:) bo teraz jest ten czas :)
    --
    •  
      CommentAuthorngL
     permalink
    Ten spadek obserwowany jest zarówno w wykresach ciążowych, jak i w owulacyjnych, gdzie kobiety się nie starają. Nie ma naukowo potwierdzonego czegoś takiego jak "spadek implantacyjny". To mit.

Mówiąc o skoku masz pewnie na myśli wykres trójstopniowy (tempka, potem spadek a następnie jeszcze większy wzrost) - zapraszam na moje wykresy, mam tak co drugi cykl a w ciąży nie jestem :) Wyres trójstopniowy tak samo może jak i nie musi wskazywać na ciążę. 50 na 50 %
    Natomiast - Wykres trójstopniowy (nie spadek implantacyjny!) MOŻE wskazywać na ciążę u kobiety, u której nigdy trójstopniowe wykresy nie występowały (zakładam tu, że kobieta posiada około roczną obserwację cyklu, minimum). Co nie znaczy, że gdy taki wykres zostanie zaobserwowany - to kobieta jest w ciążu.
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    aha oki :) dziekuje :):kissing:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.