Mona twojej dzisiajszej tempy oczywiście też nie widzę ,ale myślę, że ten spadek wcale nie jest groźny i może to być implantacja. A skąd wiesz kiedy miałaś owu?
nie ma sprawy Tadinda Twoja tempka dzisaj tez tylko troszkę spadła . Asiu77- a Twój spadek to niestety przypomina mi mój ostatni w 2cyklu Właśnie spojrzałam na szczesliwy ciązowy wykresik Leminki i ona tez miała podobny spadek do mnie w tym samym dniu po owu. Może to dobry znak.
Asiu77- nie dziękuje , ale mam taka straszną nadzieje . Dobrze że w czasie terminu spodziewanej miesiaczki bede na wyjeżdzie , bo jak sie okaże że @ przyjdzie , to mi ten wyjazd troche wynagrodzi smutki. Sprawdźxie dziewczyny czy teraz widac dzisiejszy wpis u mnie na wykresiku.
Cześć dziwczynki już wrócilam z roboty - cholerne niedziele w hipermarketach i czepiający się klienci-dziś jednej babie się dostało- normalnie tak mnie zirytowała ale może jestem zbyd nerwow przed okresem! Ale nic ti już w dimku mężuś zrobił pyszny obiadek tylko synio mnie zamęcza! Ech ci faceci!
szkoda ze nikogo nie ma :( ja dzis mam malego dola !? i wam powiem ze u mnie temp, stoja w jednym i tym samym miejscu !! ale termometr sprawdzilam i dziala :) wiec to nie jego wina !? zastanawiam sie czy istnieje mozliwosc cyklu bezowuacyjnego na co moga wskazywac temp. jesli wystepuje sluz poldny ?? kto zna odp. ??
tadianda glowa do gory ;) jeszcze nie przyszla to jest nadzieja magg dobrze cie rozumie :)z tymi niedzielami mona
powiem Ci że nie mam pojęcia jak to jest z tą tempką, u mnie skacze jak dzika, przed owulacją i zazwyczaj spada odrobine a potem wzbija się do 37, więc jak teraz jest płasko a skoczy to chyba znaczy że owu było....tak mi się wydaje..
no co do stabilizacji hormonow to ja jestem taka pewna jeju od 2 godzi dodatkowo meczy mnie zgaga !! dzieki za podniesienie mnie na duchu ale cos mi mowi ze cos jest nie tak !? u nikogo innego niewidzialam takiej rownej krechy
przestań wreszcie babo jedna i oglądaj taniec z gwiazdami! a jak nie to do lekarza i zrób mu powtorkę z egzaminów magisterskich! Niech się wykaże wiedzą!
u mnie tez temp tak mozolnie idzie w góre jak zawsze od połowy cyklu bolały mnie piersi tak teraz na razie cisza do 14 dnia cyklu jajniki dały tak popalić ze hej a teraz tez cisza. Dzisiaj jestem tak rozdrażniona ze bez kija do mnie nie podchodź, chyba zaczynam się zniechęcac, jak tym razem dostanę @ to chyba na 1 miesiąc dam sobie spokuj z temperaturką. Ten cały dół to chyba wina przeziębienia, bo za nic nie daje za wygraną
no ja nie mogę oglądać i mieć właczonego kompa bo u mnie to jest 2 in 1. Dziewczyny zastanowiło mnie jeszcze jedno szyjkę mam tak twardą jak nigdy wcześniej, cos w tym miesiącu naprawde mi sie przestawia, pozdrowionka
hoga - spojrzałam na twój wykresik troszke dziwna ta tempa z wtorku taka wysoka , pasowałoby na owu , ale powinna nadal byc wyżej a nie spaść tak jak masz teraz , a ilu dniowe cykle masz z reguły , jaki był najdłuższy?
cykle mam najdłuższe własnie 30 dni nigdy dłuższe, w zeszłym miesiącu miałm inczej, ale może dlatego że zaczęłam łykac aetre dlatego jest spokojniej, no i moje piersi mnie na razie nie męczą.Zobaczymy jak to się rozwinie w najbliższych dniach, ja temp ciała pod pacha mam cały czas 35,6 najwyższą moze dlaego i tam tak spokojnie.
to znowu ja :) bo tak ogladalam wykres mony jak mowila ze ma taki spadek jak u leminki i potem ogladalam pare jeszcze wykresow to czy spadek teperatury w 3 fazie musi byc jesli sie jest w ciazy?? bo ja mam jakas taka na stałym poziomie i zastanawiam sie czy wogole jakas nadziej ma sens czy musi byc ten spadek czy niekoniecznie ??
Kurka, kfiatuszek, ten brak przecinków i stylistyka.. nie rozumiem o co Ci chodzi. Serio, chciałam pomóc i odpowiedzieć ale strasznie chaotycznie napisałaś, możesz napisać to jeszcze raz? Tak trochę bardziej zrozumiale? Tym razem bez skrutów myślowych proszę..
hmmm tylko jakby to napisac ??:) chodzi mi o ten skok temeratury w fazie wyzszych temperatur czyli implantacja... czy ten spadek musi byc ?? bo ja mam jakies rowne temeratury i nie wiem co o tym myslec ... a jak ogladalam wykresy ciazowe innych to wszytskie jakis taki skok miały
mam nadzieje ze teraz jest dobze i przepraszam za te wszytskie błedy stylistyczne to nawyki z czata i z gg :) jakos tak :P
kfiatuszku ja myślę, że to sprawa indywidualna; niektóre dziewszyny mówiły, że ten ciążowy wykresik miały inny niż zawsze ale u ciebie to trudno określić bo nie masz wcześniejszych; gdyby wszystkie ciążowe wykresy miały spadek, to byłoby bardzo łatwe w wykryciu (zaciążenie) a przecież w wielu książkach piszą, że wykresy ciążowe nie różnią się zazwyczaj od normalnych - więc płatki i listki do góry co ma być to będzie a ja tam ci i tak mówię, że juz puściłaś korzonki
hehehe dziekuje gigus za podniesienie mnie na duchu bo jush zwątpiłam w nadzieje:) i moze jeszcze wytrzymam te pare dni zeby sie dowiedziec co sie dzieje ze mna :)dla ciebie :)
Ten spadek obserwowany jest zarówno w wykresach ciążowych, jak i w owulacyjnych, gdzie kobiety się nie starają. Nie ma naukowo potwierdzonego czegoś takiego jak "spadek implantacyjny". To mit.
Mówiąc o skoku masz pewnie na myśli wykres trójstopniowy (tempka, potem spadek a następnie jeszcze większy wzrost) - zapraszam na moje wykresy, mam tak co drugi cykl a w ciąży nie jestem :) Wyres trójstopniowy tak samo może jak i nie musi wskazywać na ciążę. 50 na 50 % Natomiast - Wykres trójstopniowy (nie spadek implantacyjny!) MOŻE wskazywać na ciążę u kobiety, u której nigdy trójstopniowe wykresy nie występowały (zakładam tu, że kobieta posiada około roczną obserwację cyklu, minimum). Co nie znaczy, że gdy taki wykres zostanie zaobserwowany - to kobieta jest w ciążu.