Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W ogóle dziś miałam ból w podbrzuszu i nie za bardzo wiem jaki to rodzaj bólu (okołoowulacyjny, owulacyjny), był to silny ból, aż zgięłam się w pół i przez ok. min. nie mogłam się wyprostować. Ciężko mi go zinterpretować, bo dopiero zaczęłam obserwować swoje ciało i to jak się ono zachowuje, dlatego chciałabym prosić Was o pomoc ;)
Okres spoznia mi sie od 3 dni ( co mi sie nie zdaza) ale testy sa negatywne,mam bardzo stojace sutki, ale nie bola mnie piersi, strasznie przeszkadzaja mi zapachy, ktore do tej pory lubilam, dodatkowo szyjka macicy jest wysoko, twarda i zamknieta, dwa dni temu byla rozpulchniona i otwarta...Niewiem co tym wszystkim myslec..Nie mam jak zrobic bety bo mieszkam w UK. a i najwazniejsze mam 37 lat....Czy ktoras z Was wie jak mozna interpretowac te objawy?
Dziś (tj.24 dzień cyklu) odczuwam dziwny ból z lewej strony i lekki ból piersi. Dodam może że cykle mam od 33 dni w górę więc bardzo długie i nieregularne,a do następnej @ mam jeszcze sporo czasu. Nie wiem co mam o tym myśleć:-/ Możę któraś z Was też miała podobną sytuację? Staram się nie nakręcać. ale jestem pełna nadziei, że może wreszcie sie udało
gienia83 chciałaś to masz Przecież wiesz, że i tak jesteś szczęściarą. Niech ci maluszek pięknie rośnie.