ja też witam w poniedziałek, dzis wreszcie tempka mi poszła w góre a już myslałam że bede faktycznie musiała zbadać progesteron jak zasugerowała ngL, normalnie aż miło, miłego dnia wszystkim
Cześć dziewczynki z rana! Ta niepewność mnie dobija! Chciałabym wiedzieć na czym stoję a tu dupa ( za przeproszeniem). tempka wysoka a test (-) a może ze mną jest jak z myszorką ...ludzie nie wytrzymam!
Tadinda uszy do góry. Kciuki trzymam, dobrze będzie!
Tak w ogóle to witajcie w zimny poniedziałek.
Ja do dzisiaj jestem na siebie zła, że akurat jak zaciążyłam to przestałam mierzyć tempkę i notować obserwacje bo się poddałam. No i teraz nie wiem jak wyglądałby mój ciążowy wykres. Z drugiej strony ważniejsze jest to, że wiem jak wygląda mój synek.
Magg testy ciążowe z moczu nie są super pewne. Zawsze może się zdarzyć, że wyjdą negatywne, a potem okazuje się że ciąża jest. Pewniejszy jest test z krwi, ale czytam, że i tutaj mogą się różne rzeczy dziać... Nie smutasiaj się! Dopóki nie ma @ jest nadzieja.
No tak tylko nerwy mam jak postronki! Przed wczoraj czułam się jak na @ jakieś bóle, sciskanie mięśni brzuszka, poddenerwowanie, wczoraj tylko takie skurcze noi cały czas piersi bolą! Choć dzisiaj już trochę mniej.... tak bym chciała wiedzieć! Szczególnie że przy pierwszej ciązy jak mi się spoźniał zrobiłam test i od razu było wiadomo a tu...
witajcie :) ja mam pytanko:)znowu;) jestem w 27dc (z 31) i w 13 dpo :) jezeli zrobilabym test a wyszedł by pozytywny to miałabym sie z czego cieszyc?? bo tyle sie naczytałam ze kobity zrobily test przed terminem @ i byl pozytywny a ona (@) i tak przyszła??
Czesc dziewczyny ngL -a mnie lekarz kazał zrobić przed terminem @ , ale dlatego że biorę Luteine , i jak test byłby dodatni to mam brać ją dalej , a jak ujemny to przerwac . Babyphat , musisz pewnie jeszcze raz zapisac , ja też tak miałam zapisałam a za chwilke patrze a mojej tempki nie ma . Zapisz jeszcze raz
bo ja dzisiaj obudziłam sie i cos mi powiedzialo zrob test :) i zrobiłam :P ale sie nie ciesze bo po pierwsze bladziuska a po drugie poczekam do hmmm piatku :))
nie wiem czemu nie widac moze zapisze jeszcze raz :) a co do kreseczku to tak druga bladziutka ale nie wiem czy zrobie jutro :)wydaje mi sie ze dopiero w piatek bo tak mam termin :)
CZESC dziewczyny :) no zaczynamy nowy tydzien :) powodzienia przy testach ;) kfiatuszek 3mam kciuki :) choc twojego wykresu nie ogladalam :) magg zrob test na bete :) bedzie wiarygodny albo poczekaj jeszcze i powtorz test
nie zapisało znowu mojego postu Kfiatuszku - dziewczyny dobrze radzą zrób bete Magg - tak samo , zrób bete Babyphat - ja nie widze Twoich tempek ostatnia jaką widze to z piatku A u mnie dzisiaj znowu skok
mona widziała ładny skoczek :) oby to był ten skoczek :) a co do bety to hmm ze tak powiem wlasnie sie z mezem wprowadzilismy do naszego mieszkanka i nie mamy w nim zadnych mebli i cała kasa idzie na meble wiec jstesmy ze tak powiem na dorobku :) ale mam jeszcze jeden tescik zrobie go w piatek :)a pozatym boje sie rozczarowania co do @ :P bo ona taka wredna jest :P
kto mi odp. ?? wstawalam w nocy 2-3 razu ;) do ubikacji i ostatni raz :( wypadl o godz. prawie 5-50 wiec mierzenie temp. o 7-3 uzalam ze bylaby zaklocona po krotkim snie ?? i przeztawial zegarek na 9 ?? i zmierzylam ...ale teraz niewiem jak potraktowac te temp. jako normalna czy zaklocona ??
Czeeee dziewczyny! Ale się źle czuję bbbuuuu... Kfiatuszku a jak ja mierzyłam zawsze 0 7:45 a w niedzielę i dziś mierzyłam o 6:30 [ze względu na wyjazd musiałam wcześniej wstać] to mam dodać średnio 1,5 ... kurde nie uwzdlędniłam tego - pomóżcie
tak czytałam , że za każde 30 minut spóżnienia odejmuje sie 0,5 stopnia , a jeśli wczesniej to za każde przyspieszenie 30 minut - dodajemy 0,5 stopnia. Mam nadzieje że ngL mnie nie zbije za to co pisze.
Ide sobie kawki zrobic , bo jakis dzisiaj cieżki dzień , wstałam późno , poszłam z Misiaką na spacer , wróciłam zjadłam śniadanko i od razu do Was - wpadłam w uzaleźnienie