Dii super wiadomość zaciskam kciuki za drugą betę!!!!! czółam w kościach że Ci się uda miałaś bardzo ładny wykresik:):):) a z dupkiem nie wiem ja też brałam i pewnie będę miała przy drugim tez parcie w razie W ale np. moja kuzynka o pierwsze dziecko starała się 2 lata brała jakies laki na owu i miała dupka a teraz jest w całkiem fizjologicznej ciąży i lekarka jej odradziła powiedziała że jak samo super wyszło to nie ma co w razie W lekami się faszerować..... a ty spokojnie to 9-10dfl jeszcze zdążysz się skontaktować z lekarzem co i jak:) a ja zaciskam kciuki
Ja co do piersi to nie wiem, bo karmię Kacpra i wiecznie coś z nimi się dzieje Ale boli mnie brzuch-ciągnie, rozrywa... Do tego czuję mokro, idę do łazienki a tam sucho. A czuję jakiś taki poślizg dziwny...
Mój gin mówił, ze spokojnie mogę karmić, bo ja rzadko karmię (tylko na wieczór i w nocy przeważnie 1 raz). Wychodzi 2 max 3 razy na dobę. A gin mi powiedział, że spokojnie Kacper sam się odzwyczai w połowie, bo mleko zmienia smak i jest go mniej. Powiedział, żeby się tym karmieniem nie martwić i karmić spokojnie. A lekarzem jest super ogólnie, więc mogę mu zaufać Ale jak coś to do Frag się odezwę
Dii gratulacje:) mnie bola piersi od kilku dni, do okresu jeszcze mam troche czasu bo ma byc kolo 18.11 ale oczywiscie zawsze sie spoźnia bo moj organizm lubi mnie robic w balona:) licze na to ze @ sie nie pojawi... ale narazie czekamy jak bedzie to apteka i wspomagacze:)
Trzymam za Was wszystkie kciuki mooocnoo :-) ja dziś idę do ginekologa. Mam nadzieję zobaczyć kruszynke moja :-* to 6 tydzien... Oby było wszystko w porządku...
Karoolka kciuki zaciśnięte. Daj znać co po wizycie Ja tak się nad tym duphastonem zastanawiam. I czytam, że w czasie karmienia piersią nie należy go stosować. No i teraz nie wiem... Zadzwoniłabym do mojego lekarza, ale on ma dyżur w szpitalu i nie odbierze i tak. A i przez telefon mnie nie skojarzy... Dopiero jutro popołudniu mogę zadzwonić... A najgorzej to jest u niego z zapisami! Na za miesiąc z reguł!!! Porażka!
kaiina nigdy nie wolno tracić nadziei :) ja mimo tego, że już podejrzewam, że @ nadejdzie to mam taką cichutką nadzieje, że może jednak nie... może to plamienie implantacyjne?
raczej nie za bardzo... w sumie wiem że od 7 do 10 dni po owulacji może być to plamienie i znaczny spadek lub wzrost temp ale pojedynczy spadek temperatury ciała , który trwa tylko jeden dzień a nie juz drugi...=( więc wątpię że to to choć nie ukrywam bardzo bym chciała...
Każdy organizm jest inny, może u Ciebie jest inaczej? Nasz organizm to jest jedna wielka niespodzianka... Zaciskam kciuki i czekam na informację o dwóch kreseczkach! A na pewno takowe będą :)
Kochane wczoraj byłamm padnieta, dlatego po wizycie nic nie naskrobałam. Nasz Skarb ma 6,1 mm, widziałam serduszko <3 karta ciąży założona:-) data porodu 8 lipca, wg usg jestem dziś w 6tc i 2 dniu. Zgadza się z OM:-)
Karoolka serdeczne gratulacje! :) Od dzisiaj piersi mam strasznie gorące i tak jakby od zewnątrz mnie strasznie bolą i straszne swędzenie sutków i zauważyłam trzy małe białe "krosteczki" koło sutków nigdy tak nie miałam czy może to być jakieś zapalenie?
Dii' Karolka - gratulujt Wam dziewczyny bardzo serdecznie :* duzo zdrowka i spokoju :-) jdziewczyny powiedzcie mi'czy po tym wiesiolku to moze bolec podbrzusze? Bo mnie tak pobolewa chociaz dzis 6 dc... znow kolejne nadzieje i czekanie.... :(
Patrycka, sucharku - trzymam za was kciuki No i za resztę również! Ja jestem po wizycie u gina, ale nic mi nie powiedział ciekawego. Nawet usg nie zrobił, tylko powiedział, że nie może nic potwierdzić i do kontroli za 2 tygodnie!
No mam... Tak jak poprzednio... Ciągnie mnie w podbrzuszu, z prawej strony czasem tak jakby kolka szczególnie jak się rozciągam, wyginam... czuję mokro a tam sucho czasem jest mi tak dziwnie/niedobrze no i jestem strasznie senna i ciągle zmęczona
Mam male pytanko . A wiec po raz pierwszy staramy sie o dzidize i kilka dni po okresie ktrory zaczal sie 29.10 i trwal 4 dni zaczelismy sie bardziej starac.Kilka dni przed dniami plodnymi, kilka razy w czasie dni plodnych i teraz mam problem 14.11 nad ranem mialam zabarwienie sluzu rozowego male ale bylo tam z niteczkami jakich nigdy wczesniej nie widzialam.W ciagu dnia ok wczoraj znowu i dzis rozowawe ze sluzem.Zauwazylam tez iz czesciej chodze do lazienki ale nie wiem czy to jest spowodoowane moze piciem wody? Czy ktoras z Was przechodzila cos takiego?
Luna, czasami w okresie okoloowulacyjnym wystepuja plamienia. Nie napisalas nic wiecej co mogloby nam pomoc cos podpowiedziec. Ile przewaznie trwaja Twoje cykle, jak z temperatura, mierzysz? Czy bylas przed czy po skoku. To wszystko razem moze naprowadzic na jakas sensowna porade... Choc nie zawsze. A jak nie prowadzisz obserwacji, to bedzie bardzo ciezko odpowiedziec. Jak nie jestes pewna co sie dzieje, mozesz isc do lekarza.
ja powiedziałam sobie że testować nie będę bo ja sie nakręcam a potem wielkie rozczarowanie dziś piękna tempka 37,1 jestem taka ciekawa co z tego wyniknie tak bardzo chciałabym dać prezent teściowi który walczy z rakiem i 5 grudnia będzie miał operację to jego życzenie
Olenka01 moje cykle trwaja 27- 28 dni przewaznie Dodam iz nigdy wczesniej nie mialam takich plamien w czasie owulacyjnym dlatego mnie to zastanowilo. Nie nie mierze temperatury. A do lekarza nie moge isc gdyz nie mieszkam w Polsce a tutaj system wyglada calkiem inaczej tzn musisz sie zapisac do lekarza rodzinnego (czeka sie na wizyte ok. 7 dni albo i dluzej i to zalezy od twojego szczescia) i to ten lekarz Cie oglada a dopiero potem moze ale wcale nie musi dac Ci skierowanie do ginekologa :( Inaczej sie nie dostaniesz chyba ze chcesz prywatnie a wizyta jest dosc droga
Treść doklejona: 16.11.13 13:54 P.S. Ogolnie bylam u lekarza rodzinnego z kilka tygodni temu i zbadal mnie i porobil badania i wszystko bylo ok.Teraz czekam na cytologie
Rozumiem, bo mieszkam w Anglii. Na szczescie moja przychodnia jest normalna i przewaznie tego samego dnia jest sie w stanie dostac do GP:) Polecam Ci zapoznanie sie z 28dni. Warto zaczac sie obserwowac, zaloz wykres i prowadz obserwacje. Czasmi moze sie zdazyc ze cykl sie wydluzy i owu moze przyjsc pozniej. Po prostu poczekaj jeszcze pare dni i jak plamienia nie ustapia zglos sie do lekarza, wiem jak oni tu potrafia zlewke odwalic, ja o dzidzie staram sie prawie 3 lata i duzo sie tu nalazilam...