Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
- wlasnie jestem po badaniu krwi i jutro mam wizyte Madzia a Ty masz jakieś problemy
- extrA, Cieszę sie razem z Toba:) Melduje pozytywny test! ❤️
No to i ja się zgłaszam na polu bitwy
Melduje pozytywny test!
Gin ostrzegł mnie jednak, że przy takim tsh (3,1)
Hej wszystkim. Byłam wczoraj na monitoringu i okazało się ze kompletnie nic nie ma. Lekarz kazał przyjść za tydzień, czyli w 19-20 dc. ale nie chce mi się wierzyć, że coś z tego będzie... coraz bardziej tracę nadzieję.
Kolejne duże nadzieje i jeszcze większe rozczarowanie. ..
i do tego zagadaj lekarza o metformine - ta pomoże Ci schudnac i ruszy trochę jajniki.
Yoshimura zobacz sobie na wskazania do refundacji, tam jest napisane jak byk PCO. Czasem w ulotce też piszę. Ja owszem schudlam po nim, ale do tego była dieta i ruch, bo bez tego waga stała. Co do spadków cukru to dlatego bierze się go po głównym posiłku. Jedynym znanym mi przykladem jest dziewczyna, która brała 3 tabletki na raz - ginekolog mi opowiadała. I ja go nie kupowalam na pchlim targu, tylko przepisał mi go gikekolog. Zapewne dzięki temu, że bralam go przez 1,5 roku nie przyplatala mi się cukrzyca w ciąży.
--
Pisalas, że nie slyszalas o zastosowaniu jej w ginekologii, a sama bierzesz, bo PCO jest przypadloscia kobiecą i niestety ma się je całe życie.