Miałaś potwierdzoną owulacje na usg.? Miałaś skok temperatury? Faza lutealna (liczona od pierwszego dnia skoku temperatury) ma od 10 do 16 dni i potem powinna wystąpić @
Hcg wydziela się chyba po ok 48 godzinach od zagniżdzenia zarodka, a zagnieżdżane może nastąpić od 4 do nawet 12 dnia od owulacji, więc teoretycznie w 14 dniu po owulacji mogłoby być już wykryte.
Treść doklejona: 07.03.16 19:52 Ja jakoś szczególnie nie odczuwałam nic po Clo, a jakie dolegliwości masz na myśli?
praktycznie od 2 dni po owu strasznie bola mnie piersi, i o ile bolaly czasami przed miesiaczka o tyle tym razem pojawily sie grube zyly,nachodzace na brodawki, nigdy takiego czegos nie mialam, odczuwam tez sennosc nie lubie spac w dzien, a teraz owine sie w kocyk i po 5 min spie jak dziecko :)
Treść doklejona: 07.03.16 19:56 nic bede czekac na @ albo zrobie betke, boje sie rozczarowania ...ale jesli to nie to to i tak predzej czy pozniej @ przyjdzie
w 13 dc mialam dominujacy pecherzyk na jednym jajniku 22mm na 2 15mm. endo 12mm w 15 dc byla owu, endo 14,3mm, to chyba dosc dobre wartosci??
Treść doklejona: 07.03.16 20:08 sikany ic nie wykryl wiec sie nie nastawiam zbytnio... rozum podpowiada ze to malo prawdopodobne a serce wrecz przeciwnie, a moze na test sikany jeszcze zbyt wczesnie..??
Treść doklejona: 07.03.16 20:18 endo 14,3mm bylo w 17 dc
Hej dziewczyny musze sie pochwalic po 6 latach walki, staran jestem w ciazy. Mam nadzieje, ze wszystko skonczy sie krzykiem mojej dzidzi na porodowce :-)
sisi nie dziwię się ja też zawsze szybko testowałam i szybko szłam na betę czekanie dobijało mnie dużo bardziej niż beta równa 0 a u mnie obie ciąże wyhaczyłam już w 25-27 dc
zobaczymy to moj pierwszy cykl na tabletkach takie powazniejsze staranie sie bo mam teraz super doktorke ktora chce pomoc. czekanie jest chyba najgorsze czlowiek juz chcialby wiedziec co i jak :)
Treść doklejona: 09.03.16 12:05 rozum mowi ze nic z tego a serducho wrecz przeciwnie jakas nadzieja sie tli
Treść doklejona: 09.03.16 17:01 Jezeli chodzi o testowanie to ja tez narwaniec. W tym cyklu pierwszy test zrobilam na wieczor w 9dpo i wyszedl cien cienia pozniej byly kolejne z moczu i krwi
No cóż wynik bety <0.100 ;/ 40 dzień cyklu, @ nadal brak.. no nie wiem chyba znowu coś nie tak.. dziwne trochę bo odkąd piję inofolic to wszystko się uregulowało. W piątek wizyta może się czegoś dowiem
-- 8tc puste jajo płodowe :( choć nawet Cię nie widziałam, nie usłyszałam bicia serduszka to i tak tęsknię mój Aniołku [*]
W poprzednim cyklu miałam bardzo wyraźne objawy płodności, a w tym to pewności nie mam. Chyba już wychodzę z dni płodnych, ale naprawdę nie wiem. Przed ziołami coś mi się "pokićkało" w hormonach i dlatego eksperymentuję z ziółkami. Od wakacji było coś nie tak w każdym cyklu.
ojjj dziewczyny dzis 10 dc pecherzyki male bo 9,2mm i 8,9mm myslicie ze jeszcze moga "ruszyc"?? bralam clo.znow szereg badan tsh t3 t4 fsh lh estriadol... do tego kolejny raz badanie nasienia i AMH nie wiecie jaki jest koszt tego amh?? pewnie kolo 200zl.... jestem zalamana tymi pecherzykami
Witam. Jeszcze tydzień temu byłam w ciąży. W sobotę miałam zabieg :( kropeczka na etapie 5tc przestała się rozwijać. Nawet serduszko nie zaczęło bić :( Nie mogę tego przeboleć.
Za rok o tej porze albo będę w końcówce ciąży albo już z dzidziusiem przy sobie! Takie moje postanowienie! O!!!
Asieksz trzymam mocno kciuki za Twoje postanowienie! We wrzesniu tamtego roku przechodzilam dokladnie to samo wiec wiem co czujesz. W 8tc dowiedzielismy sie ze dzidzius od 5tc sie nie rozwija. Trzymaj sie mocno!