Już poprawiłam obe. Dzisiaj kreska jest jaśniejsza niż wczoraj, być może zaczęłam za późno sprawdzać. Zobaczę jeszcze jutro czy coś się zmieni. Może owu już było albo może będzie dopiero.
-- 8tc puste jajo płodowe :( choć nawet Cię nie widziałam, nie usłyszałam bicia serduszka to i tak tęsknię mój Aniołku [*]
Pewnie tak:) W następnym cyklu wybiorę się na monitoring, odpuściłam na jakiś czas wizyty i chciałam spróbować naturalnie sobie pomóc bez spinania się, ale bez monitoringu to nie wiem czy coś rośnie w ogóle;/ Pojawił mi się przed chwilą rozciągliwy śluz, temp. spadła dzisiaj dosyć mocno. Zobaczymy czy skoczy jutro.
-- 8tc puste jajo płodowe :( choć nawet Cię nie widziałam, nie usłyszałam bicia serduszka to i tak tęsknię mój Aniołku [*]
Aguśka twój opis brzmi jakby jutro miałby być skok:) U mnie dziewczyny wielkie oczekiwanie na @, po histeroskopii wyszło zapalenie macicy i polip, jajowody drożne, teraz na dwa miesiące antykoncepcja co mnie trochę dołuje! Ale postanowiłam ten czas przeznaczyć na zrzucenie kilku kilogramów, czyli siłownia i ważenie wszystkiego. Trzymam za Was wszystkie ogromne kciuki. Haniutka liczę, że ta lista szybko się zacznie kurczyć:):)
A ja się znów zdenerwowałam. Już tempka poszła w górę, przez 2 dni ok, a od kolejnych 2 dni znów zjazd w dół.. i co z tym zrobić?... macie jakieś pomysły i rady?...
b_ewa ja też nie wiem co z tym zrobić, tempka u mnie nie skoczyła mimo śluzu płodnego wczoraj i spadku temp. Rośnie i spada kiedy się nie spodziewam..wrr chyba bez stymulacji się nie obejdzie w kolejnym cyklu.
Lekarstwo - endometrium przez dwa miesiące ma się złuszczać by nie przyrastało. Zobaczymy czy w sierpniu jak pójdę na kontrolę to obraz macicy Pani Dr się spodoba:)
Ja po pierwszym usg... widać pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte, ale zarodka kompletnie nie widać, choć sprzęt dobry. To 6tydz/4dz. Mam przyjsc za tydzien. Skoro jest ciałko żółte to zarodek też powinien się pojawić w kolejnym etapie ciąży, prawda? Gdyby pęcherzyk był pusty to i ciałka by nie było (tak sobie tłumaczę).
Ja się jeszcze z listy nie wypisuję ale nieśmiało się pochwalę że w 40 dc BHCG wynosi u mnie 7081 :-)))) 7 lipca mam wizytę u gina i mam nadzieję że wykryty zrost nie przeszkodzi maleństwu w zdrowym rośnięciu.
STARACZKI: 1. jasmina6, 1987, 0 dzieci, staramy się od 07/2014 2. Anixx, 1982, 1 dziecko, staramy się od 8/2014 3. EQA, 1988, 0 dzieci, staramy się od 10/2014 4. haniutka, 1978, 1 dziecko, staramy się od 05/2015 - udało się 5. Zizi31, 1985, 0 dzieci, staramy się od 06/2015 6. Aguśka90, 1990, 0 dzieci, staramy się od 09/2015 7. Anecia84, 1984, 2 dzieci, staramy się od 12/2015 - udało się 8. Sony85, 1985, 1 dziecko, staramy się od 01/2016 9. jagodalg84, 1984, 1 dziecko, staramy się na poważnie od połowy marca 2016
STARACZKI: 1. jasmina6, 1987, 0 dzieci, staramy się od 07/2014 2. Anixx, 1982, 1 dziecko, staramy się od 8/2014 3. EQA, 1988, 0 dzieci, staramy się od 10/2014 4. haniutka, 1978, 1 dziecko, staramy się od 05/2015 5. Zizi31, 1985, 0 dzieci, staramy się od 06/2015 6. Aguśka90, 1990, 0 dzieci, staramy się od 09/2015 7. Anecia84, 1984, 2 dzieci, staramy się od 12/2015 - udało się 8. Sony85, 1985, 1 dziecko, staramy się od 01/2016 9. jagodalg84, 1984, 1 dziecko, staramy się na poważnie od połowy marca 2016 10. asieksz, 1982, 1dziecko, zaczynamy starania od 07.2016 😊
Elyanna no już dwójka urwisow córcia 8l synuś 4 latek zawsze marzyła mi się 3 dzieci i przyszedł czas na ostatnie :) Ale niestety chyba nie w tym cyklu wzięłam w tym cyklu costagnus i prawdopodobnie zablokował mi owulacje i głupia przestałam je brać czekam na @ i od następnego będę tylko na wiesiolku i ziolkach dzięki za kciuki
Treść doklejona: 14.07.16 18:59 Haniutka bardzo mi przykro; (
Dziewczyny dziekuję za wsparcie. Mamy już Zosię i walczymy o rodzeństwo dla niej. Córcia jest całym naszym światem i wypełnia go po brzegi więc nie mam czasu na użalanie się nad sobą. Teraz miesiąc przerwy i do dzieła :-))) Jeszcze nie powiedzieliśmy ostatniego słowa. :-)))))))))
Zrobione. Ja przesunelam starania bo młody przy owu był chory i nie było szans działać (spał z nami z temperatura 39 stopni). Od następnego cyklu zaczynamy.
Gosik też kiedyś piłam zioła o. Sroki ale u mnie nie zadziałały ponieważ problem był inny. Teraz femibion nadal 1, encorton, acard, luteina, duphaston i jak jest plus to dodaję clexane. Trochę tego jest.
Ja już nie mogę się doczekać kiedy tu dołączę :) ale w związku z cc lekarz zalecił że pomiędzy cc a drugim porodem musi minąć co najmniej 1,5 roku, więc cierpliwie czekam :) mam nadzieję, że szybko zleci :)