Amazonka tu nie chodzi o związek z moją płodnością, tylko o moje mocne skupienie na własnej osobie. Przepraszam używam chyba zbyt dużych skrótów myślowych.
ooooooo Tadinda - jeśli masz na myśli siebie i pragnienie zostać mamą - to to jest jak najbardziej naturalne i potwierdzone przez pschychologa - więc głowa do góry - musi być dobdzie!
mona ale jak nic poza aletrą lecznicza nie biore , wiec pewnie na @ mnie boli, im blizej końca cyklu tym bardziej sie utwierdzam w tym, ze jednak znowu nici
wiem ,ze tak. Tylko zawsze sobie objecuje , że nie bede myslec o tym za wiele, ale jak na poczatku cyklu mi sie to udaje z powodzeniem gdzieś tak do połowy, tak pod koniec normalnie mnie dopada zwatpienie. Z Kuba poza nerkami a moze to jajniki tak dawły popalic i promieniowały w góre, no i bólem piersi to nie mialam zadnych oznak ciąży, nie miałam ani mdłości ani zawrotów głowy, normalnie nic.Moze tak byc ze i tym razem jest cisza na polu bitwy , zresztaa wtedy brałam pigółki więc chyba to też inaczej.
czytałam właśnie, każdy jest z nas inny, wiec i wykresy sa rózne,mona zobaczymy do poniedziałku jak sie u nas rozwinie a jak cos to i tak zatestuje w piątek za tydzień, chyba ze juz @ sie rozgosci
no ja wtedy bede już na wyjeżdzie , więc u mnie najlepszy poniedziałek bedzie do testowanioa , a jak nie wyjdzie to w tygodniu , ale nie bede miała jak wam przekazać wiadomości dopiero w sobote 28 będe miała dostęp do kompa , jak będe u mamy .
no ja niby tez mam ograniczone dojścia do kompa bo to równiez nasze TV ale wieczorem zanim właczymy to mój MM pyta czy chce sobie posprawdzac co tam słychac na 28 a sam czyta ksiązkę w miedzy czasie
no chyba nie zrobisz nam tego, zreszta kazda trzyma za każda i mysle ze to jest dobre zawsze gdy sie nie uda jest z kim o tym pogadać, no i znowa nadzieją zacząc nowy cykl, normalnie skojazyłam sobie u nas to jak na wojnie ale zamiast komendy ręce do góry, pomyslałam sobie"nogi do góry"
i zamiast zastrzelic nas to w nas wstrzelaja, normalnie , hihihihihi, przecież plemniczki nazywamy potocznie zołniezykami, ale ja mam dziś dziwne skojarzenia
Hahahaha - mona i hoga - jesteście fantastyczne ... właśnie miałam przerwę w pracy i poczytałam sobie wasze posty hihihihi nio nio nio z tymi żołnierzykami - kurde to jak mój zawodowy wojskowy to pewnie samam generalicja mnie atakuje a moje jajeczko ucieka przed nimi hahahaha dziewczyny jesteś supereczek - rozbawiłyście mnie do łez hahaha