Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorIzunia
    • CommentTimeOct 18th 2006
     permalink
    witaj duszyczka idę kuknąć na Twój wykresik - będzie Ci dobdzie z nami :bigsmile:
    •  
      CommentAuthoranus
     permalink
    Witajcie dziewczyny :-)
    Nareszcie nadrobiłam zaległości i poczytałam sobie :smile:
    Trochę mnie nie było, miałam dużo zmartwień i załatwiania w urzędach (nikomu nie życzę, tyle biegania).
    Ale na szczęście trochę mi się już sprawy wyprostowały. A po drugie mój gin nie zostawił mi żadnej nadziei na ten cykl :cry: i niestety miał rację, bo dzisiaj już mnie brzusio boli i pewnie jutro przyjdzie ta @ :sad:
    A do tego po drugim badaniu nasienia MM powiedział: ,,pewnie Pani wie, że to z jego winy". Bo faktycznie ma nieciekawe. Chyba tak naturalnie, to nam się nie uda:cry: Za tydzień idę znowu do niego i pomyślimy co dalej, ale się nie poddam, nie wyobrażam sobie nie mieć takiego słodkiego maleństwa.
    Trzymam mocno kciuki za wszystkie testujące :peace:
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Anuś ja za Ciebie też będe trzymała kciukaski, będzie dobrze - najgorzej wytrzymać w pozytywnym myśleniu - ale powodzenia i głowa do góry!!! Mnie dotychczas co nie zabiło to wzmocniło - cmokaski :kiss:
    • CommentAuthorduszyczka
     permalink
    dzieki izuniu mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do waszego grona.Anus faszeruj meza witaminka E i cynkiem a noz sie uda naturalnie
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    Anuś - trzymam kciukasy . Itak jak Izunia mówi : co nas nie zabije to nas wzmocni.
    A ja dziewczyny przed chwilka wróciłam ze spaceru i byłam pewna że dostałam @ , a tu się okazało , ze to śluz mnie tak zalewa , brzuszek cały czas boli jak na zołze .
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthormonawmona
    • CommentTimeOct 18th 2006 zmieniony
     permalink
    duszyczko - obejrzałam Twój wykresik i napisałam komentarz .:wink: Witaj w naszym gronie , zobaczysz , tu jest super . dziewczyny są rewelacyjne . Właśnie przeczuytałam ulotkę z Luteiny i tam piszą , ze moze się pojawić depresja , a ja sie czuje rewelacyjnie , muzyczka gra , sprzatam sobie mieszkanko , pisuje do was , i mam super humorek. :bigsmile:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    mona ja mam dokładnie to samo ... ile razy ja dzisiaj zaglądałam do moich majtuś - o matko - a to śluz a brzucholek od czasu do czasu pobolewa hmmmm ... czas pokaże :bigsmile:

Dobra dziewczyny kończę pracę i spadam do domku - do zobaczenia za jakiś czas :wink:
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    mona a u mnie tak sucho jak na pustyni, nie wiem mam wrażenie że mokro ale to chyba złudzenie, właśnie wcięłam słoiczek kwaśnych grzybków, ostatnio tylko bym kwasne jadła bo w ustach mam taki gorzki posmak, mój mały na swietlicy osiedlowej, za godzinkę po MM jade do pracy i dzionek zleciał, normalnie juz bym chciałą ranek zeby znów sprawdzic tempke. A u mnie objad sie dopiero robi, to dlatego że mi sie przysnęło troszkę:bigsmile:
    --
    • CommentAuthorduszyczka
     permalink
    mona mam nadzieje ze staranka sie udadza,trzymam za ciebie kciuki.ciesze sie ze homorek dopisuje
    •  
      CommentAuthoranus
     permalink
    Duszyczko - dzieki za podpowiedź, ale z tymi wynikami, to raczej witaminki mu nie pomogą - wątpię. Ale nie szkodzi spróbować :-)
    Dziewczyny dzięki, na pewno mnie to wzmocni - jak każde nowe doświadczenie w moim życiu.
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    powiem wam ,że oststnio kumplowi urodziło się dzieciatko, jego żony przyjaciółka poszła do lekarza a on ze jest bezpłodna dziewczyna sie troszke podłamała ale nie na długo bo co sie okazało, jak była u tego lekarzyny to juz była w ciązy, normalnie szok, a i jeszcze jak by było tego mało im tez lekarz powiedział że z jego wynikami to raczej nie ma co marzyc a jednak sie im udało, więc nie wiadomo jak do końca jest z nami, natura płata figle i nie zawsze jest tak jak mówi medycyna, wiec głowy do góry :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    tak jest największe cuda to zdarzają sie chyba u bezpłodnych ( wg. lekarzy par ) , pary czasami leczą sie latami , a w momencie kiedy rezygnuja , w sposób naturalny kobieta zachodzi w ciaże .
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    a ja sobie ogladam na mamo i tato brzuszki z maluszkami w środku, normalnie jak sobie przypomne jaki ja miałam balonik, wrecz mozna powiedzieć ze balon to szok, normalnie aż mi sie ckni, może być znowu taki wielgachny oby tylko był:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    oj hoga , ja też oglądam czesto ten atek na mam-tato te brzuszki takie piękniusie , ile razy mi sie śniło że też takowy mam :bigsmile: , albo te moje marzenia - wyobrazenia , jak bede z takim brzusiakiem wyglądała i jaka będe szczęśliwa , ja i MM . Od samych wyobrażeń , od razu mi sie humorek poprawia.
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    ostatnio byłam u koleżanki na urodzinkach i była jej kumpela w ciązy z bliźnietami, normalnie kazały mi sie złapac brzucha i łapać wiruski hihihihihihi, agentki:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    do mnie wczoraj przyszła sasiadka też z brzuszkiem , ale okazało sie że włozyła sobie poduszeczke żeby ja grzała bo ją brzuszek bolał , więc nie robiłam numerów i nie łapałam jej , jeszcze by mi tez zarazeczki bólowe przekazała :wink:
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    dobra uciekam po MM do pracy a potem może zajżę, jak nie to dopiero jutro, papapapapa
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    kobiety - ale wy tu produkcję postów macie... pewnie zamim wrócę do domu znowu będę musiała nadrabiać zaległości...

stokrotko - rozpisywałam sie o duphastonie na forum o poronieniach a że sporo tego było to nie będę się powtarzać; jak nie znajdziesz to napisz na priva to ci to opiszę raz jeszcze
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    mona u mnie to samo prawa strona bolii...i kupa śluzu....:sad:
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    oczekujaca , a który to dzien po owu u Ciebie?
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    dlaczego nie ma tempek ostatnicj wpisanych w Twoim wykresiku?
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    24 dc a po owu to 7 dzień
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    bo zbiłam termometr i dałam sobie spokój...
  1.  permalink
    Witajcie :bigsmile:
    Nie mam sily nadrabiac zaleglosci wiec moze ktos mi napisze w telegraficznym skrocie co sie wydarzylo??
    U mnie niestety prawdopodobnie cykl bez owu no ale tak juz bywa :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    u mnie też 7 dzien po owu :wink: zobaczymy może taki śluz dobrze wróży , ale powiem szczerze że ja z tym bólem podbrzusza jak na @ i upławami , mam manie zagladania do majtek , bo mi sie cały czas wydaje że ta zołza przylazła .
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    u mnie to samo w pracy w pewnym momencie to byłam pewna że @ przyszła i poleciałam do łazienki a tam śluz a brzunio boli mnie jak na @ i jak na owulkę :sad:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    mnie na owulke nigdy nie bolało , więc mam odczucia że boli jak na @ , ale mam to juz od kilku dni i sie troszke niepokoje :sad: A Ciebie też pobolewa cały czas ?
    pszczółko - dlaczego nie obserwujesz śluzu?
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorTadinda
     permalink
    mona i oczekująca ja mam takie same objawy. i miałam tak przed oczekiwaną @ i teraz po terminie cały czas mnie trzymają i bóle i śluz. raczej nic te objawy wam nie powiedzą niestety. Na dwoje babka wróżyła.
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    od wczorajszego wieczora...:sad:
    Tadinda wiem :cry:
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Nioooo to widzę, że jest nas więcej z "kupą" śluzu i bolącym brzuszkiem :neutral:
    •  
      CommentAuthormonawmona
    • CommentTimeOct 18th 2006 zmieniony
     permalink
    Izunia i Ty też :crazy: a może to przesilenie jesienne tak sie u nas odzywa :wink: I tez tak zaglądasz w majtochy :wink: ?
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    dziewczyny musimy uzbroić się w ciepliwość - jessiuuuuu choć cholernie mi ciężko z każdym dniem :cry:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    Izunia - nie płakusiaj , no no , nie wolno . Główka do góry , razem przez te cieżkie dni przejdziemy.
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    Mona chyba to będzie najbardziej prawdopodobne....:bigsmile:Chociaż jak by w październiku 28 dni zaatakowało oczywiście pozytywnia z 12 fasolek to by było suuuuuuuupeeeeeeeeeeeeer:crazy:
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    mona jakby mnie ktoś obserwował to by pomyślał, że coś zgubiłam w tych majtusiach ...
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    ojejuniu oczekująca jak by było fajniusio!!!

wiem mona i będziemy się wspierać wzajemnie - obiecuję :wink:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    hahahaha - Izunia , :jumping: aleś mnie rozśmieszyła. Dobrze ze mam telewizor właczpny , bo sama w domu siedze i jakby była cisza a sąsiedzi usłyszeli mój śmiech to pomyśleliby ze na głowe dostałam .
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    hihihihhi - mona ale chyba tak to komicznie musi wyglądać wiesz :tooth:
  2.  permalink
    mona obserwuje ale ja mam malo sluzu i dlatego go nie zaznaczam. Tak jak i szyjki nie zaznaczalam :/ ale i tak mniej wiecej pamietam kiedy co i jak. Jesli pytasz o ten wykres to sluz plodny mialam dwa razy raz w 8dc a drugi mialam 3 dni temu :smile: ale jak wiesz moja tempka i tak nie jest owulacyjna wiec i sluz i szyjka nic mi nie powiedza bo zawsze szyjka wedruje w cyklu jak i pojawia sie sluz ale nie musi oznaczac to,ze pecherzyk graffa pekl.
    --
  3.  permalink
    ups ale sie cisza zrobila:shocked:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    no tak , mierzac tempke i prowadząc obserwacje , nigdy nie jestesmy pewne czy pęcherzyk pękł , potwierdza to w 100% tylko monitoring.
    -- gg 6155390
  4.  permalink
    mona dokladnie :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    no i zobaczymy czy mnie ten monitoring pomógł :wink:
    -- gg 6155390
  5.  permalink
    mona to ja trzymam kciuki aby pomogl :bigsmile: przynajmniej masz o jeden stres mniej tzn nie musisz sie martwic czy pekl pecherzyk :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    no to fakt , na szczescie jak u mnie przyjdzie @ to będe z MM na wyjeżdzie i nie będe miała czasu sie smucić . A potem jade do mamy i siostry :rolling:
    -- gg 6155390
  6.  permalink
    mona a moze na wyjezdzie wcale nie bedziesz miala powodu do smutku wrecz odwrotnie powod do radosci ::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    pszczółko - zobaczymy , jesli by tak było , to byłby wyjazd pamietny do konca życia , tylko czy można podróżowac na poczatku ciaży ?
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    dziewczyny - ja tam czttałam (ale nie wiem gdzie), że duża ilość śluzu , właśnie z wrażeniem, że @ przyszła to jeden z objawów ciąży; nie, żebym was nakręcała, bo możliwe, że w nieciążowych cyklach też tak jest, ale tak wypowiadały sie gdzieś przyszłe mamusie więc kto wie czy nam tu zupy fasolowej nie zrobicie :tooth:
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    mona - jeśli nie jest zagrożona to można
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    hahahahahah - zupę fasolową , zeby tylko inne nie miały wzdęć po niej :wink:
    -- gg 6155390
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.