Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

i niestety miał rację, bo dzisiaj już mnie brzusio boli i pewnie jutro przyjdzie ta @
Za tydzień idę znowu do niego i pomyślimy co dalej, ale się nie poddam, nie wyobrażam sobie nie mieć takiego słodkiego maleństwa.
Witaj w naszym gronie , zobaczysz , tu jest super . dziewczyny są rewelacyjne . Właśnie przeczuytałam ulotkę z Luteiny i tam piszą , ze moze się pojawić depresja , a ja sie czuje rewelacyjnie , muzyczka gra , sprzatam sobie mieszkanko , pisuje do was , i mam super humorek. 

, albo te moje marzenia - wyobrazenia , jak bede z takim brzusiakiem wyglądała i jaka będe szczęśliwa , ja i MM . Od samych wyobrażeń , od razu mi sie humorek poprawia.
zobaczymy może taki śluz dobrze wróży , ale powiem szczerze że ja z tym bólem podbrzusza jak na @ i upławami , mam manie zagladania do majtek , bo mi sie cały czas wydaje że ta zołza przylazła .
A Ciebie też pobolewa cały czas ?
a może to przesilenie jesienne tak sie u nas odzywa
I tez tak zaglądasz w majtochy
?
aleś mnie rozśmieszyła. Dobrze ze mam telewizor właczpny , bo sama w domu siedze i jakby była cisza a sąsiedzi usłyszeli mój śmiech to pomyśleliby ze na głowe dostałam .
ale jak wiesz moja tempka i tak nie jest owulacyjna wiec i sluz i szyjka nic mi nie powiedza bo zawsze szyjka wedruje w cyklu jak i pojawia sie sluz ale nie musi oznaczac to,ze pecherzyk graffa pekl.