Jeju Tadindo , jak ja bym zobaczyła dwie tłuste krechy to szalałabym z radości . Dziewczyny , jak test wykazuje jedna kreske , to ufacie , a jak dwie to juz nie . Paranoja . Tadinda , zero stresu , duzo relaksu , odpoczynku dla Waszego maleństwa. A to zwątpienie i zmienne nastroje , to następny objaw ciaży .
Tak, tak. My zrobiliśmy to po kowbojsku i z atrakcjami, za to bez alkoholu. Nasz pierwszy pomysł to 13.01.2006 - piątek. To było jednak za wcześnie. Drugi 13.05.2006, a ostatnia ewentualność to 13.10.2006 - piątek. Parę dni temu. O dziwo wybranek pamiętał o tej dacie.
Tadina i kfiatuszku - ale my tu przez was cierpliwość musimy ćwiczyć... jeśli chodzi o ślub to nasz był ostatniego dnia w "nieunijnej Polsce" a za to już noc poślubna w unii więc łatwo zapamiętać; swoją drogą moglibyśmy dostać jakieś dotacje jako jedno z pierwszych polsko-unijnych małżeństw
mona ja pierwszy raz za mąż wyszłam w 1996 4 pażdziernika a 18.08.1997 urodziłam Kubę, rozwiodłam się 7 lat poźniej, teraz jestem od roku mężatką po raz kolejny
no czas najwyższy tylko troszke sie sama zapedziłam w lekkiego doła, tutaj było chwilke cicho wieć spróbowałam stworzyć sobie wykresik na FF tak dla porównania i co na początku pokazało owu 13 dc a potem 19 i ja juz chyba jestem pewna że @ przyjdzie bo staranka wczesniej były i to na całego a 19 nie tylko 2 dni przed i 2 dni po, dziwniejsze jest jeszcze to ze ja 19 juz miałam wszystkie objawy okresu niepłodności, więc już całkiem zgłupiałam, i po co mi było cudować z innym wykresem
oczekująca niech sie na zapas nie martwi ja i owszem brałam pigułki ale jak w przerwie miałam tylko jakieś plamienia to zrobiłam dla spokoju test i wyszet na minus, potem zaczęły mnie bolec plecy jakby nerki, ból był tak okropny ze trafiłam na izbę przyjęć w szpitalu, tam mnie badało 3 lekarzy tylko jeden spytał czy ja mogę byc w ciąży, powiedziałam że nie wiem, więc poradził żeby za tydzień zrobić test i wtedy ewentualnie dopiero brac te leki co mi przepisali, no i co okazało sie ze byłam w ciąży z totalnego zaskoczenia
Hoga na forum mamo-tato dziewczyny narzekają na ff ze dziwnie im owu wyznacza , więc ja bym sie tym nie kierowała . baby - pewnie że za wcześnie , zaraz tam zajrze do jej wykresiku .
hoga - jeśli liczysz na tempki to nic z tego bo oczekująca zbuła termometr i tempek nie ma od kilku dni , jest tylko sam wynik testu - , pod dzisiejszą datą na wykresiku