baby a wiesz masz racje, moi znajomi tez narzekali na bol głowy. Tylko, ze mi to jeszcze sie kreciło w głowie, ale to po narkozie, okropne uczucie. dobrze,że dzis czuje sie ok.
Cześc we wtorek! właśnie wstałam ..... i nie wiem czy mam ochotę na kawę czy nie? Izunia oczywiście że dbam...tylko czuję się normalnie(wykluczając cysie) nawet lekarz do mnie zadzwonił wczoraj z pytaniem czy wymioty są? a u mnie nic.... Ale przy pierwszym też nie było więc się nie martwię
Magg chciałam wczoraj testować - bo wczoraj nasza rocznica ślubu była - ale M spojrzał na mnie i powiedział: poczekajmy KOCHANIE co ma być niech będzie - niech dzidzia zadomowi się i cio będziemy ją stresować ... normalnie gada z moim brzuszkiem hihihhi - a ja powiedziałam, a jak tam nikogo nie ma? a M jak nie teraz to później napewno nie ma co się zamartwiać [ale wariat cioo... taki jak ja hihihi] i już wczoraj pojechał hmmmm a ja tęsknię
Cieszę się Magg, że ci się podoba mój "nowy image" hahaha! Ja chyba bym chciała nynkę, ale jak by był syn też byłoby ok. Właśnie byle by było zdrowe i wogóle było!!!
Magg woli ścisłości to masz dwa siusiaki hihihhi - więc życzę nynki z całego serducha, a tak wogóle to chyba sezon na "dziurawce" bo gdzie idę do świeżych mam to tam same nynki się rodzą!!!
ksylia ja też chciałam wyjściowo pierwszego chłopca, ale dziewczynkę trudniej " zrobić" wiec pomysleliśmy jak się nie uda za pierwszym razem i będzie chłpiec pierwszy , to zostaje jeszcze jedna szansa na dziewczynkę
a nie ksylia własnie łatwiej, na dziewczynkę trzeba 2-3 przed owulacją, a na chłopca jak najbliżej owulacji , i chyba łatwiej przewidzimy dzień owulacji, niż spróbubujemy trafiać z wyprzedzeniem, bo owulacja zawsze może się przesunąć 2-3 dni i wtedy d....
HIHI a to u mnie jest remis 2- 2 dwa siusiaki ;) ja i niunia nasz pies ale jakbym zaszla to powiem wam ze bylo by mi to obojetne czy chlopiec czy dziewczynka :) wiadomo ze dziewczynke mozna bajeranco ubrac i fajnie niec parke :) ale jakby mi sie trafil drugi syn tez bylo by fajnie bo to bylby kolejny facet na tym swiecie ktory by mnie kochal ;) to taka moja teoria :) oj ale sie rozmarzylam :) a tak ogolnie to u mnie bez zmian :(
Teraz jest po równo: ja i suka oraz mój PM i pies. Chciałabym mieć pierwszego synka, dla mojego PM, mówi że mu obojętne ale już ogląda auta i motory na akumulator. Szaleje jak widzi dzieci i wózki, ciągnie mnie do cudzych wózków i pierwszy zachwycony wsadza głowę w wózek. Drugą chciałabym córeczkę i znowu będzie równowaga płci w domu Trzeci dzieciaczek może być losowo. To takie marzenia a tak naprawdę, to obojętna nam płeć, byle w końcu się pojawiło nasze małe szczęście.
czesc dziewczyny przypominam ze czakam na info o waszych sprawdzonych zaufanych i godnych polecenia ginekologach, wszelkie wiadomosci prosze slac na priva zebysmy forum nie zasmiecaly a ja juz to w wiki umieszczala bede systematycznie. Do tej pory mam tylko namiary na 2 lekarzy od 2 osob... jest nas tyle a udziela sie tak malo... no do roboty i slac mi wiesci poczta 28dniowa :)
witam, no u mnie pogada ducha bo na dworze to raczej niezbyt, macie pozdrowionka od Mony, zajechała ale tempki nie mierzyła bo byli na miejscu o 4 rano, raczej padnieta była, jutro test bedzie robic,poznam osobiscie nasza Monie i jutro na wieczór powiem wam jaki jest wynik testu, buziaczki, teraz zmykam po MM do pracki