Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
tylko że ja na szczęście nie odkładam...
Oczywiście, że jestem świadoma i nie mówię, że jest to metoda niezawodna. Mi się wydaje, że tu większość piszących uznaje to za jedyną skuteczną metodę i nie dopuszczają opcji, że może tak nie być, a co do stosowania tradycyjnej antykoncepcji już z góry zakładają, że jest nieskuteczna i zawodna.W szczególności pisząca tu Amazonka... Decydując się na MRP, jest się chyba świadomym, że nie ma metod o 100%-skuteczności.
Mam zaobserwowanych 17 cykli. Skok najwcześniej miałam 21 dc, zatem według zmodyfikowanego Doring 21-7=13 ostatni dzień niepłodności względnej 12 dc. W środę mój 9dc byłam u lekarza i zrobił mi też usg: pęcherzyk 19 mm, endo 9,5 ,owu prawdopodbnie za ok. 2, max 3 dni zatem 11 dc. Śluz płodny pojawił się dopiero dzień po usg tj. 10dc,do tego mało i krótko. Właśnie wróciłam z usg, pęcherzyk pękł prawdopodobnie w piątek, widoczne ciałko żółte endo 12 mm a to mój 14 dc. Posumowując: gdybym odkładała i do wyznaczenia niepłodności względnej użyła zmodyfikowanego Doringa - stosowanego u Rotzera w tej sytuacji miałabym duże szanse na poczęcie.
możnaby mówić raczej o błędzie użytkowniczki, bo zignorowała objaw płodności, który pojawił się w 10dc.
Co to ma do rzeczy i dlaczego myślisz, że mnie to interesuje? testom owulacyjnym nie wierzę,bo zarówno mi jak i wielu osobom,które znam albo nie wychodziły w ogóle,albo wątpliwe,
Nie jesteś tu po to by mi mówić co powinnam robić! powinnaś wyrobić sobie rutynę
Nie pisałam o jakimkolwiek śluzie tylko o płodnym. siebie jakikolwiek śluz
Był. U mnie cały cykl jet dużo śluzu tylko jego jakość się zmienia. Śluzu gorszej jakości nie było w ogóle?
Nie jesteś tu po to by mi mówić co powinnam robić!
Kogo Ty chcesz oszukać?Twoja wypowiedź od początku była złośliwa, oceniająca i nastawiona na krytykę zatem robienie z siebie pokrzywdzonej jest conajmniej nie na miejscu. nie robię Ci na złość tylko staram się zrozumieć pewne rzeczy i czegoś się przy tym nauczyć. Po trzecie, napisałaś tylko o śluzie płodnym,że pojawił się 10dc i na chwilę,więc zapytałam czy to wszystko? Bo więcej informacji nie umieściłaś.
To jest mówinie co mam robić... powinnaś wyrobić sobie rutynę
I kto tu się obraża... Zresztą nie bawi mnie Twoja niezwykle infantylna forma wypowidzi Z resztą nie będę się produkować skoro za chwilę będzie obraza majestatu i będziesz mnie wykrzyknikami traktować, dziękuję postoję...
Właśnie to ja użyłam a nie Ty i nie potrzebuje Twojej oceny . To nie wątek o testach owu i nie wiem skąd pomysł, że chce znać Twoje zdanie na ich temat? Po pierwsze,po prostu użyłaś testów,więc powiedziałam co o nich myślę tyle ma to do rzeczy.
Program to może za dużo powiedziane.Jest to aplikacja stworzona przez mojego męża. Jakiego programu używasz?
Nie lawirować, tylko stosować regułę ostatniego dnia suchego dla doświadczonych.