Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Chodzi o knkretny przypadek czyli o wylewanie się nasienia "wypychanego"? wrogim śluzem, co jest dla mnie wbrew jakiejkolwiek logice i tak w tej kwestii powiedziano już wszystko. Naprawdę twierdzisz, że w temacie wrogości śluzu powiedziano już wszystko?
Aby o kimś mówić, że jest ekspertem musi on mieć dorobek, bez tego nie można mówić o ekspercie, jedynie o nazwijmy to, osobie nabywającej kwalifikacje. Twój wywód ma sens gdy rozpatrzy się cały dorobek danej osoby.
Chyba fazy księżyca też na to nie wpływają... Chociaż? Księżyc działa na przypływy / odpływy, więc może na "odpływ" nasienia też?
--
jejku... masakra... dziewczyny, chyba naprawdę szkoda czasu i energii na odpowiedzi na takie pytania. tym bardziej na kolejne dogadywanki takiej osoby...:/
Dziewczyny mam wrażenie, że Wasze obserwacje ograniczają się do tego co inni już powiedzieli.
KARKO ma taki cytat na swojej stronie:
„Żaden ptak nie wleci do domu, dopóki wszystkie okna będą zamknięte. Może najwyżej rozbić się o szybę.”
Rozbijajcie się dalej :)
A do czego mają się ograniczać? Obserwację opiera się o zaobserwowane i opisane zmiany w organiźmie. Wiesz czego masz "szukać" na co zwracać uwagę i odnosisz to do swoich objawów. Dzięki obserwacjom wiesz kiedy jesteś płodna a kiedy już nie, kiedy będziesz miała @ itd...Co chcesz jeszcze wiedziec i tworzyć? Zmiana wagi? Spowodowana jest zatrzymaniem wody w organiżmieni i jeśli to zaobserwujesz to nie ma w tym nic czego, inni wcześniej nie odkryli. Wogóle nie rozumiem o co Ci chodzi. Dziewczyny mam wrażenie, że Wasze obserwacje ograniczają się do tego co inni już powiedzieli.
Esteban chce nam powiedzieć, że jesteśmy ograniczone przez wiedzę npr-ową ;-)
Co konkretnie? Obserwacja wydzieliny w czasie miesiączki jednak coś mi daje
Jakich zależności i jak one mają wpłynąć na rozpoznawanie płodności bo przypominam Ci, że to właśnie tej tematyki dotyczy to forum? Wy opieracie się na czystych zasadach NPR'u a ja szukam innych zależności