Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    bonim ojej to gratuluje :) tfu tfu heh zeby nie zapeszyc :) ale chyba zadko sie testy myla:)
  2.  permalink
    ja nadal boje sie zatestowac:(
  3.  permalink
    malina666 mi tez bol promieniowal od jajnika wczoraj prawgo na udo i jakby plecy..
    •  
      CommentAuthorYvonnka
    • CommentTimeJan 24th 2012
     permalink
    Według mnie cień cienia oznacza tylko jedno:clap: Ale dla pewności za kilka dni powtórz test:)
    • CommentAuthormalina666
     permalink
    Paulinko robiłaś test?:)
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    pare mies temu bylam w ciazy,tez cien cienia,a w 8tyg.poronienie , az sie boje
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    Paulinka a czemu nie robisz testu? ja zakupilam kilka na alegro i od wczoraj testuje,wczoraj po kilku godz,cien a dzis odrazu,ale nadal slabiutki, sprawdze jutro bo niecierpliwa jestem :P
    • CommentAuthormalina666
     permalink
    Bonim, musisz teraz bardzo na siebie uważać, będzie dobrze:)
  4.  permalink
    malina666 nie nie robilam bo boje sie ze sie rozczaruje :( eh
    •  
      CommentAuthorYvonnka
     permalink
    Bonim trzeba być dobrej myśli:)
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    wiem wiem,tylko cos mi sie wierzyc nie chce,boje sie ze jutro nawet tego cienia nie bedzie ;/
    • CommentAuthormalina666
     permalink
    Zobaczymy, najważniejsze to się nie denerwowac;/
  5.  permalink
    kurcze co ja bym dala bonim zeby zobaczyc taki cien cienia :) ahh to musi byc przyjemne uczucie ale ja wciaz sie boje nawet testu zadnego nie mam w domu hehe popadam w paranoje chyba :D
  6.  permalink
    No najwazniejsze to byc cierpliwym :)
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    ale ja sie boje czy ten cien cienia bedzie jutro mocniejszy czy nagle nie zniknie,a ten dzisiejszy okaze sie błedny,paranoja
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    cały czas patrze na ten test czy dobrze widze hehe
  7.  permalink
    nie denerwuj sie teraz jak juz wykazal to wykazal:) teraz tylko o siebie dbaj i zero stresu:) hehe tylko mozemy ci pozazdroscic hehe :) ja juz tez bym chciala wiedziec ale chyba jeszcze poczekam z testem moze jutro przyjdzie @ ehh
    •  
      CommentAuthorPeppermill
     permalink
    [quote=malina666],z drugiej strony piersi mnie nie bolą...a powinny przy ciąży,

Niekoniecznie, szczególnie w tak wczesnej ciąży. U mnie dopiero od paru dni bolą i są powiększone. Przed spodziewaną @ nie były nawet napięte.
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
    • CommentTimeJan 25th 2012
     permalink
    cien cienia coraz slabszy,moze minimalnie slabszy ,ale na pewno nie mocniejszy,a jakby to to ,to bylby mocniejszy :( juz moge zapomniec ,ze sie udalo, zreszta łudzilam sie a to nie takie proste, tylko dlaczego nie zachodze :(
  8.  permalink
    no wlasnie i chyba ja dlatego wolalam czekac z testem do terminu @.. ;/ pozniej jest zal i rozczarowanie.. bonim poczekaj do @ jak sie nie pojawi to dopiero wtedy zrob ;) i badz dobrej mysli moze ten test ktory teraz robilas jest mnie czuly ?
    ja nadal nie dostalam @ dzis 2 dzien sie spoznia a test nadal boje sie zrobic i chyba poczekam do week :)
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    no cos TY, juz sie spoznia 2 dni to pewnie ciaza, :) trzymam kciuki! :bigsmile:
    a co do mnie to juz 2 lata staran i poronienie w miedzy czasie,juz trace nadzieje ,ze kiedys mi sie uda, jakos dziwnie czuje ,ze nie zajde. I nie zachodze :(
  9.  permalink
    a ja mam pytanie bo nigdzie nie moge znalesc informacji na temat sluzu i jego kwaśności :shamed: moj sluz przed okresem jest bardzo kwasny eh a jaki powinien byc w ciazy w tym okresie ? sprawdzała to ktoras ?
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    mam dziwny sluz jakby plodny ,ale BIALY ciągnący jak bialko, nie wiesz co to moze byc? czy taki zapowiada @? juztro mam dostac :cry:
    a TY kochana nie czekaj juz z tym testem,daj sie nacieszyc :)
    •  
      CommentAuthorAniaBB
    • CommentTimeJan 25th 2012 zmieniony
     permalink
    2 dni to nic pewnego, ja kilka razy zaliczyłam 18dniowe fazy lutealne - za pierwszym razem było to ogromne rozczarowanie.

Ale po terminie warto już testować, przynajmniej są szanse na pozytywny wynik, bo przed terminem to często wychodzi negatyw a ciąża jest :)

bonim - nie trać nadziei. My staramy się 3 lata, były IUI, stymulacje, leki, a tu nagle zupełnie niespodziewanie był plusik. To naprawdę się zdarza, więc nie tracę już teraz nadziei.

I nie chcę Cię martwić, ale taki niby płodny śluz to miewam przed @. Może taki objaw powodować spadek progesteronu, ujawniają się wtedy estrogeny.
    -- serce przestało bić.
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    a my prawie w tym samym czasie o sluzie :) a jaki powinien byc to nie wiem
  10.  permalink
    bonim no nie bylabym tego pewna ze u mnie jest ciaza.. zero objawow zero sluzu piersi nie bola kompletnie nic.. i chce wlasnie sie dowiedziec czy na poczatku ciazy ten sluz jak jest to czy on jest kwasny czy nie..
  11.  permalink
    ja slyszalam ze nie jest kwasny bo przechodzi na zasadowe pH :( i teraz nie wiem.. jak to prawda to znaczy ze @ idzie wielkimi krokami
  12.  permalink
    a moj sluz ale w srodku jest lepki bialy i nie rozciagliwy ale konsustencja sluzu to chyba indywidualna sprawa ktoras z dziewczyn napisala ze nie miala wcale sluzu w ciazy i ze lekarz jej powiedzial ze to ksiazkowo i bardzo dobrze
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    wlasnie czytalam,ze podobno jest mokro,ale w ostatnim cyklu tez mialam mokro, piersi to mnie bola od owulacji,ale te cienie cienia powinny byc mocniejsze
    A jak poznaje sie kwasnosc? męzczyzna jest testerem?:crush:
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    chryste, co wy śluz jecie??
    śluzu dużo białego mialam przed ciążą ale przed @ też... więc pozostało czekać.
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    bonim: ale te cienie cienia powinny byc mocniejsze

robilas test ciazowy? i wyszedl cien cienia? jaki to test?
    --
  13.  permalink
    tak mezczyzna jest testerem :)
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    gienia, dokladnie,my sluzu nie jemy,skad ten pomysł, moj M tez nieraz mowi ze kwasno jest :)

a co do testu to z allegro mam,zastanawiam sie czy cien cienia to ich wada fabryczna
  14.  permalink
    i ja zawsze jestem kwasna przed okresem.. wiec kiedy zaczyna byc kwasne to wiemy ze idzie @ dlatego pytam czy w ciazy to sie zmienia ?
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    ja tego nie powiem,ostatnio nie mielismy okazji sprawdzic:wink:
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    bonim: gienia, dokladnie,my sluzu nie jemy,skad ten pomysł, moj M tez nieraz mowi ze kwasno jest :)

a co do testu to z allegro mam,zastanawiam sie czy cien cienia to ich wada fabryczna

hyhy :) może któraś lubi sobie podjeść śluzu hyhy

te paskowe myślę że mają jakąś wadę, często sprzedają je przeterminowane...
    --
  15.  permalink
    eh i nie dowiem sie :) no trudno bede dalej czekac na @
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    testy maja dobra date,wiec nie wiem,zobaczy jutro jak przyjdzie @, a TY paulinka to moze jednak zatestuj,chyba ,ze Ci sie zawsze spoznia? ja mam regular wiec jakby sie spoznial to juz bym testowala,ja z tych niecierpliwych jestem,a teraz mam test czuly 10, wiec powinien wyjsc
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    data datą ale mogą być wadliwe, kup taki w aptece
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    no chyba tak zrobie,albo zaczekam na @
    • CommentAuthorpaulina90100
     permalink
    kiedys mi sie spoznił 3 dni ale wtedy chyba dlatego ze myslalam ze jestem w ciazy a bardzo w niej byc nie chcialam :( teraz zaluje he no trudno.. ja kurcze boje sie rozczarowania wydaje mi sie ze mnie te testy nie lubia :(
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    Dziewczyny mi dzisiaj temp spadła od piątku mam lekkie kłucia jajników i podbrzusza oraz zauważyłam ze mam wilgotno, piersi urosły takie twarde,
  16.  permalink
    techniczne jak temp spada to chyba @ idzie tak ?
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    no tempka niby mowi sama za siebie,niestety
    •  
      CommentAuthorlivvia
     permalink
    bonim i paulinko trzymam za Was kciuki, wiem jak to jest z testem. Ja sobie zawsze obiecuje pod koniec cyklu, że zrobię jutro, potem to jutro się przedłuża, bo fajnie jest się cieszyć, że może...no mi się jeszcze nie udało widzieć nawet cień cienia cienia, nawet przez różowe okulary:-) Dziewczyny juz nie śluzujcie tylko dajcie szybko znać co wyjdzie:-)!
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    zawsze dostawałam rano w dniu spadku temperatury, a termin mam dopiero na sobotę
  17.  permalink
    Ja ostatecznie jezeli do piatku nie dostane @ rano w piatek testuje i dam wam znac :) jade w te gory i chce wiedziec czy na deche moge wskoczyc :)
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    Ale Tobie fajnie, ja w lutym do Karpacza się wybieram dopiero
  18.  permalink
    Aaaa ja tez jade w lutym do Karpacza he :)
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    :-) fajnie:bigsmile:
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.