Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorbonim
    • CommentTimeJan 25th 2012
     permalink
    livia dzieki :)

paulinka fajnie masz,zycze II

techniczne ja mialam spadek dzien przed lub w tym samym dniu,teraz na przekor jutro mam dostac a spadku nie ma hehe, a moze masz spadek implantacyjny? podobno jest taki
  1.  permalink
    kurcze ja nie bede dziekowac za te II kreseczki :D ajjj zaczynam sie denerwowac bo jutro kupie test od razu moze lepiej dwa co?
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    no kup ze 2 min, hehe
    dziwie sie ze masz nerwy ze stali
  2.  permalink
    wiesz jak ja tu swiruje hehe :) a nie robie bo boje sie ze wyjdzie negatywny i tak mi sie wydaje w zasadzie pewna jestem ze dostane @
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    a ja nie wytrzymalam i zrobilam kolejny test,o 6 pierwszy i cien,a teraz blada kreska :shocked:
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    kijowe testy,
    --
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    Może i ja kupię test dzisiaj i zobaczymy, ja w listopadzie a dokładnie 14 zrobiłam test wyszedł cień z cienie i betha hcg potwierdziła mi ciażę, miałam takie same objawy jak teraz, boję się robić ale zobaczymy,
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    techniczne, i jaka mialas bete? jak sie domyslam ciaza biochemiczna?
    P.S przykro mi
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    nie samoistne poronienie , beta wyszła mi wtedy 95,7 to początki były
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    ja tez mialam poronienie samoistne,
    zastanawiam sie nad beta,do 11 pobieraja,chyba lece
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    idz idz to wynik pewnie tez dzis bedzie
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    wyniki od ok15, lece
    • CommentAuthormalina666
     permalink
    Ja po wczorajszym brązowym plamieniu dziś mam nie wielkie krwawienie,
    Nigdy tak nie miałam, zawsze miałam od razu krwawienie i raczej duże;/
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    zaciskam kciukacy za Was dziewczynki :) Jeszcze ja niedawno miałam takie dylematy - zrobić test, czy nie zrobić :) Pozdrawiam :)
    --
  3.  permalink
    Ja pamiętam, że jak starałam się o 1 dziecko to robiłam przez dokłądnie 5 cykli testy, co cykl.... wkurzałam się i powiedziałam sobie, że olewam, żadnego testu już nie zrobię, jak będę w ciąży to temp się utrzyma itd. I jak obiecałam tak zrobiłam w 6 cyklu starań temp. nie spadała piersi urosly sutki mi sterczały :bigsmile: na kilometr i generalnie w 15 dniu fl wiedziałam już że to ciąża. Testu jak obiecałam sobie tak nie zrobiłam.
    Co do śluzu to ja nie pamiętam konsystencji (w końcu 7 lat lada chwila minie :).... ale pamiętam, że latałam do toalety nie dlatego, że siku mi się chciało ależe czułam, ze coś ze mnie wylatuje i bałam się, że to @... ale jakiej to było konsystencji i czy generalnie było ???
    Teraz się naczytałam i już wiem, że jak w okolicach 9-10 dnia fl mój śluz zaczyna miec przebłyski rozciągliwości to progesteron spada i ciąża wykluczona. Także w ciąży albo dosyc sucho albo ewidentnie BIAŁY LEPKI.
    Boni chyba w Twoim przypadku beta powinna rozwiac wszelkie wątpliwości, czekamy, mam nadzieję, że to Twoja fasolinka :smile:
  4.  permalink
    jakie wy jestescie odwazne to szok hehe :) lece na bete to lec no juz :D hahaha szybka decyzja :) chcialabym tak :) ja mimo wszystko czekam do piatku napisze wam czy cos wyszlo
    • CommentAuthormalina666
     permalink
    Paulinko trzymam kciuki, uda się....
  5.  permalink
    malina666 ja zaczynam watpic ;] podobno sie to czuje a ja nic :(
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    dziewczynki ja mam śluz biały lepki i jest go sporo :) też ciągle latam do toalety wystraszona, że @ przyszła :) obym już conajmniej przez najbliższe 9 miesięcy jej nie zobaczyła :)
    --
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    Również trzymam kciuki
  6.  permalink
    ja tez mam bialy mleczny i taki lepiacy :)
    • CommentAuthorpaulina90100
    • CommentTimeJan 25th 2012 zmieniony
     permalink
    tylko on jest w srodku i nie wyplywa na zewnatrz i jest go bardzo malo prawie bym powiedziala wcale.. w srodku troszke troszke wiecej..
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    no niby lece i juz,ale gorzej jak odbiore wynik i sie rozczaruje
  7.  permalink
    a co Ty juz wrociłas ? :) napewno bedzie dobrze :) a jak nie to przeciez na tym swiat sie nie konczy i trzeba starac sie dalej :)
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    Paulinko ja przed testowaniem i nawet po jakoś przez tydzień też miałam go mniej :) I jest go więcej w środku, to fakt :) Ja codziennie wkładam sobie luteinkę, to obserwuję :) powodzenia :)
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    ja mam labo. pod nosem :)
  8.  permalink
    Kurcze wiecie jak sie nakrecilam ze moze sie udalo za pierwszym razem heh :) rany oby ten czar zaraz nie prysnal :(
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    to dopiero zaczelas starania?
    •  
      CommentAuthorlivvia
     permalink
    bonim im dłużej będziesz zwlekać tym w razie czego większe rozczarowanie (czego Ci oczywiście nie życzę), a z drugiej strony, może faktycznie poczekać jeszcze, żeby w razie czego nie była to biochemiczna czy to poronienie naturalne- wcale Ci się nie dziwie, że nie możesz się zdecydować- sama bym wariowała, bierz przykład z Paulinki, ona dzielnie czeka:-) a taki stres nie jest Ci potrzebny
  9.  permalink
    hehe to jest smieszna sprawa :) w tym cyklu doszlismy do wniosku ze a bedzie to bedzie i poszlismy na calosc nie patrzylam na dni plodne itp:) a kiedy dostalam jakiegos plamienia w 17dniu cyklu to sie troche nakrecilam, bolala mnie glowa mialam starasznie zawroty glowy no i zaczelo sie ze ja juz tego nie odbieram a bedzie to bedzie tylko OBY BYŁO! ;D hehe
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    livia ja juz po badaniu,wynik 15
    paulina- ja tez niby tak mowilam,oczywiscie pare mies,temu a teraz fiksuje :)
  10.  permalink
    bonim czyli udalo sie ?:)
    •  
      CommentAuthorbuba79
     permalink
    Bonim: ja też kupuję testy na Allegro o czułości 10, niestety ani razu nie widziałam jeszcze tam cień cienia. Ostatnio @ spóźniał mi się 2 dni i robiłam sobie większe nadzieje, ale niestety nic z tego. Trzymam kciuki aby badania potwierdziły u Ciebie ciąże.
    Malina: brązowe plamienia przed okresem są normalne, kiedyś też nie miałam tych plamień, a od roku prawie co cykl przez dzień-dwa mam plamienia i dopiero właściwy okres. Pierwszy dzień cyklu liczymy wtedy od dnia tego porządnego krwawienia. Plamienia utrzymujące się dłużej niż dwa dni przed @ mogą świadczyć o niedomodze lutealnej
    Co do śluzu, to przy pierwszej ciąży z synem nie miałam żadnego przed terminem oczekiwanej @ - słyszałam, że tak jest najczęściej, w sumie przez całą ciąże miałam susze. Pierwszy test (to było ponad 7 lat temu) zrobiłam dwa dni po terminie @ i wyszły piękne intensywne dwie kreski. Tak bym chciała jeszcze kiedyś je ujrzeć. Dziś mam dopiero 4dc więc muszę spokojnie czekać na sprzyjający moment.
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    paulina beta o 15 ;00 zle napisalam, wynik nieznany,ale robilam znowu test i tez II:shocked: dlatego napisalam ,ze przekonamy sie po becie wiarygodnosc testow alegro
    •  
      CommentAuthorbuba79
     permalink
    bonim: teraz dopiero odświeżyła mi się stronka i Twój wynik z bety zobaczyła. Wg mojej wiedzy ciąża potwierdzona:smile:
    --
    •  
      CommentAuthorbuba79
     permalink
    o znów inne informacje ;) czyli czekamy razem z Tobą na wyniki :)
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    buba zaczynam miec nadzieje,jak nie to wiecej testow z alegro nie kupie
    trzymam kciukasy zeby wszystkie zaciazyly w tym roku
  11.  permalink
    aha :) wynik o 15 a nie beta 15 hehe :) no to nas niezle w konia zrobilas :) ale napewno tyle testow nie mozliwe zeby sie mylily:)
  12.  permalink
    ja chce w tym miesiacu wiec mi zyc w tym miesiacu hehe :) no zobaczymy a czy boli cie brzuch jak na @ czy cos ci dolega ?:)
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    zycze Ci!! piersi mnie bola od owulki
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    brzuch lekko boli i kluje
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    Mnie również bolą od owulacji ,
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    Trzymam kciuki za nas
    • CommentAuthormalina666
     permalink
    ech, a ja chyba nie teraz, mam krwawienie, o wiele mniejsze,i inaczej brzuch boli, ale juz szansy na ciąże nie ma :(:cry:
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    tez trzymam kciuki:bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    malina przykro mi:grouphug:
    • CommentAuthormalina666
     permalink
    Dziękuję Bonim, przynajmniej Tobie może się udało,:wink:
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    Przykro mi, ja zawsze w dzień spadku temp dostawałam rano a tu nic
    • CommentAuthorasiulka26
     permalink
    patrycja zrób sobie test nie zadreczaj sie naprawde nie warto mi sie teraz @ spozniała 8 dni juz myslałam ze zaszlam a 2 testy robiłam jeden wczoraj rano inic a po 2 godz @dostałam. mówie ci nie warto sie nakrecac doszukiwac objawow.zrób kochana test i bedziesz wiedziec a najlepiej idz na krew, trzymam kciuki za pozytywny wynik:)
  13.  permalink
    asiulka26 w piatek bede robic test :) jesli @ nie przyjdzie do tego czasu:) wiec trzymajcie kciuki, staram sie nie nakrecac ale kobiety hehe:) jak przyjdzie @ to przyjdzie trudno :) a jak nie to cos musi byc na rzeczy:)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.