techniczne ja mialam spadek dzien przed lub w tym samym dniu,teraz na przekor jutro mam dostac a spadku nie ma hehe, a moze masz spadek implantacyjny? podobno jest taki
Może i ja kupię test dzisiaj i zobaczymy, ja w listopadzie a dokładnie 14 zrobiłam test wyszedł cień z cienie i betha hcg potwierdziła mi ciażę, miałam takie same objawy jak teraz, boję się robić ale zobaczymy,
Ja pamiętam, że jak starałam się o 1 dziecko to robiłam przez dokłądnie 5 cykli testy, co cykl.... wkurzałam się i powiedziałam sobie, że olewam, żadnego testu już nie zrobię, jak będę w ciąży to temp się utrzyma itd. I jak obiecałam tak zrobiłam w 6 cyklu starań temp. nie spadała piersi urosly sutki mi sterczały na kilometr i generalnie w 15 dniu fl wiedziałam już że to ciąża. Testu jak obiecałam sobie tak nie zrobiłam. Co do śluzu to ja nie pamiętam konsystencji (w końcu 7 lat lada chwila minie :).... ale pamiętam, że latałam do toalety nie dlatego, że siku mi się chciało ależe czułam, ze coś ze mnie wylatuje i bałam się, że to @... ale jakiej to było konsystencji i czy generalnie było ??? Teraz się naczytałam i już wiem, że jak w okolicach 9-10 dnia fl mój śluz zaczyna miec przebłyski rozciągliwości to progesteron spada i ciąża wykluczona. Także w ciąży albo dosyc sucho albo ewidentnie BIAŁY LEPKI. Boni chyba w Twoim przypadku beta powinna rozwiac wszelkie wątpliwości, czekamy, mam nadzieję, że to Twoja fasolinka
jakie wy jestescie odwazne to szok hehe :) lece na bete to lec no juz :D hahaha szybka decyzja :) chcialabym tak :) ja mimo wszystko czekam do piatku napisze wam czy cos wyszlo
dziewczynki ja mam śluz biały lepki i jest go sporo :) też ciągle latam do toalety wystraszona, że @ przyszła :) obym już conajmniej przez najbliższe 9 miesięcy jej nie zobaczyła :)
Paulinko ja przed testowaniem i nawet po jakoś przez tydzień też miałam go mniej :) I jest go więcej w środku, to fakt :) Ja codziennie wkładam sobie luteinkę, to obserwuję :) powodzenia :)
bonim im dłużej będziesz zwlekać tym w razie czego większe rozczarowanie (czego Ci oczywiście nie życzę), a z drugiej strony, może faktycznie poczekać jeszcze, żeby w razie czego nie była to biochemiczna czy to poronienie naturalne- wcale Ci się nie dziwie, że nie możesz się zdecydować- sama bym wariowała, bierz przykład z Paulinki, ona dzielnie czeka:-) a taki stres nie jest Ci potrzebny
hehe to jest smieszna sprawa :) w tym cyklu doszlismy do wniosku ze a bedzie to bedzie i poszlismy na calosc nie patrzylam na dni plodne itp:) a kiedy dostalam jakiegos plamienia w 17dniu cyklu to sie troche nakrecilam, bolala mnie glowa mialam starasznie zawroty glowy no i zaczelo sie ze ja juz tego nie odbieram a bedzie to bedzie tylko OBY BYŁO! ;D hehe
Bonim: ja też kupuję testy na Allegro o czułości 10, niestety ani razu nie widziałam jeszcze tam cień cienia. Ostatnio @ spóźniał mi się 2 dni i robiłam sobie większe nadzieje, ale niestety nic z tego. Trzymam kciuki aby badania potwierdziły u Ciebie ciąże. Malina: brązowe plamienia przed okresem są normalne, kiedyś też nie miałam tych plamień, a od roku prawie co cykl przez dzień-dwa mam plamienia i dopiero właściwy okres. Pierwszy dzień cyklu liczymy wtedy od dnia tego porządnego krwawienia. Plamienia utrzymujące się dłużej niż dwa dni przed @ mogą świadczyć o niedomodze lutealnej Co do śluzu, to przy pierwszej ciąży z synem nie miałam żadnego przed terminem oczekiwanej @ - słyszałam, że tak jest najczęściej, w sumie przez całą ciąże miałam susze. Pierwszy test (to było ponad 7 lat temu) zrobiłam dwa dni po terminie @ i wyszły piękne intensywne dwie kreski. Tak bym chciała jeszcze kiedyś je ujrzeć. Dziś mam dopiero 4dc więc muszę spokojnie czekać na sprzyjający moment.
paulina beta o 15 ;00 zle napisalam, wynik nieznany,ale robilam znowu test i tez II dlatego napisalam ,ze przekonamy sie po becie wiarygodnosc testow alegro
patrycja zrób sobie test nie zadreczaj sie naprawde nie warto mi sie teraz @ spozniała 8 dni juz myslałam ze zaszlam a 2 testy robiłam jeden wczoraj rano inic a po 2 godz @dostałam. mówie ci nie warto sie nakrecac doszukiwac objawow.zrób kochana test i bedziesz wiedziec a najlepiej idz na krew, trzymam kciuki za pozytywny wynik:)
asiulka26 w piatek bede robic test :) jesli @ nie przyjdzie do tego czasu:) wiec trzymajcie kciuki, staram sie nie nakrecac ale kobiety hehe:) jak przyjdzie @ to przyjdzie trudno :) a jak nie to cos musi byc na rzeczy:)