Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a patrząc na Twoje wykresy ciążowe w podobnym okresie też zauważylam nieznaczne spadki, a następnie wzrosty. 
i wtedy się okaże, choć mój mąż mi mówi że on wie że tym razem się udało i będziemy mieć dzidziusia to ja z rezerwą staram się podchodzić do tej myśli ale cóż chęć fasolki jest większa niż rozsądek
a tak propos czy jest możliwe żeby coś czuć że jest się w ciąży tzn.mam na myśli przeczucia? bo mi coś w środku podpowiada że może tym razem się udało ale wiadomo umysł lubi płatać figle.POzdrawiam

Może nie tyle ja się nakręcałam co mój mąż,bo ja o tym wcześniej jakoś za specjalnie nie myślałam ale mój mąż ot tak wyleciał do mnie parę dni temu z tekstem,że teraz tym razem będę w ciąży n o i że on jest tego pewien i że on to czuje.Ja owszem zaczęłam się śmiać i wypytywać się a skąd on niby o tym może wiedzieć,odpowiedzi mi nie dał, ale od tamtego momentu jak wzbudził we mnie nadzieje to zaczęłam się nakręcać choć powoli staram się zająć czymś aby nie myśleć o tym.Jeśli będę się tak nakręcać i myśleć o tym to shiza załapię.Ale zobaczymy co czas pokaże. Pozdrawiam
Dzieciok,jak nie masz "ochoty" odpowiadać na pytania to po prostu zamilcz.