Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Amazonak nie rozumiem twojej irytacji... staram sie nie zwariować, nie spie z termometrem, nie przyglądam sie jest sluz i jaki jest, po prostu kochamy sie z mezem :) mniej wiecej wiem kiedy wystepuje owulacja ... i nie rozumiem, jak mam czuć ciążę????

Patthea - uwierz, nie było moją intencją nikogo nastraszyć
Patthea niektóre dziewczyny przechodzą ciążę bezobjawowo i może Ty zaliczasz się do tego szczęśliwego grona
jest sens robić kolejne badanie, czy może jednak lepiej od razu na wizytę do gina? Skoro jest tendencja wzrostowa, to chyba na razie nie mam się czego bać? Może teraz będę już trochę spokojniejsza
i na większym luzie pójdę na badanie (właśnie muszę się umówić, ale jak w recepcji powiem o co chodzi, to położna mnie "wciśnie" między inne pacjentki, tak jak kiedyś...)u mnie pewnie @ bedzie :( dzis 27 dc, piersi juz mniej bolą no i pobrzusze boli jak na @ :(
plamienia implantacyjnego nie zauważyłam. Także Paula póki jeszcze nie ma @ nic nie jest przesądzone 
Trzeba inaczej czasem podejść do sprawy. Faktem jest, że od jakiegoś czasu (4 cykle) brałam dzień w dzień kwas foliowy i magnez+B6 - 1tbl/dzień (folik wiadomo po co, a magnez tak profilaktycznie i pomaga ponoć wydłużyć fazę lutealną, niby z tym nie miałam problemów, bo fl zawsze 14 dni u mnie trawała, ale (wydaje mi się), że właśnie po magnezie wydłużyła się do 16dni, także polecam

oby właśnie taka była