Paula ponieważ do grudnia brałam leki toksyczne,i po nich musiałam uzupełnic w organiźmie ten składnik wiec lekarz mi tak zalecił ale ja biorę tak do dzis...w zasadzie nie wiem czy to dobrze..
ale u mnie jest troche inna sytuacja jak wyzej pisałam nie bez powodu dostałam taką dawkę,po prostu choruję i brałam inne leki Kobietki,ale na dniach sie wyjaśni,jestem dobrej myśli:)
wiem że to może być PMS ale mnie nigdy nie bolały jajniki ani piersi przed @. Nigdy nie byłam taka senna wręcz odwrotnie dlatego troszkę mnie to zastanawia. ja mam takie dolegliwości od owulacji czyli od 30.04. PMS jest zazwyczaj max 5 dni przed @.
Paula moje objawy,to ból brzucha jak przed okresem tylko,ze kilka dni to trwalo z resztą do dzis, wyczulony bardzo węch no i dużo pic mi się chce a co za tym idzie siusianie...w zasadzie słabe objawy...dzis np. troszke w glowie sie kreci,ale wg mnie to na prawde początki ponieważ @ miałam dostać wczoraj...
trudno doradzać,ale my sie przytulaliśmy zaraz po @ przez kolejne 4 dni....wg moich wyliczeń właśnie te dni mogły być tymi dobrymi ze względu na krótki cykl ( dodam ,ze poprzedni cykl tak samo zrobiliśmy i nic)....choc z desperacją nie podeszłam do tego.....to może się udało:) a dodam jeszcze ,ze do najmłodszych Kobitek już tez nie należe( dlatego bałam się okropnie czy wogóle sie uda- z wiekiem u kobiety płodnośc spada drastycznie),nie wiem jak Wy:)
Tak się pechowo składa, że dokładnego dnia owulacji nie da się wyliczyć. Ot taka natura. Wiedza o nim nie jest zresztą potrzebna ani do odkładania, ani do starań.
Amazonka jakaś zadziorna:).....odpowiadam,wiem kochana kiedy jestem płodna !
Talinka.....nie wiem czy powinnam tu pisac....jeśli ktos czytał moje wcześniejsze posty to pewnie zrozumie,ze od momentu kiedy zachorwalam,nie miałam możliwości posiadania dzieciaczka....dlatego tak to sie przesuneło,a teraz gdy w miare doszlam do siebie wiec zadziałalismy...bo zdaje sobie sprawe ze to moze ostatni dzwonek mam 34lata
Paula - a jakie miałaś cykle przed tabletkami? Z tego co wiem - różnie bywa. Niektórym babkom cykle się regulują, innym wręcz przeciwnie - zaczynają dziąc się cuda na kiju
dziewczyny w maju zeszłego roku miałam ciaze obumarłą, miałam zabieg. pierwsza @ przyszlo po 70 dniach (ale to dopuszczalny czas). potem były 43,42,21,22,35 potem 3 opakowania yasminelli bez przerw i cykl 26 dni i teraz kolejny cykl, dzis juz 28 dc.
Po co ta średnia? ;-) Hectoria, jeśli wiesz, kiedy jesteś płodna, kiedy kończy się płodność w każdym cyklu, to wiesz też, kiedy cykl się skończy, nieprawdaż? Czemu nie wklepałaś tych cykli na wykresy?
Magda 86:)) Witam hehhe podobnie czekamy i trzymamy kciuki:)) też staram sie z mężem o dziecko od 3 miesięcy :) tez powinnam dostać @ za dwa dni:)) I mam podobne objawy:)) trzymam za nas kciuki:))) Pozdrawiam Kiwi:)))
Jeśli bierzesz tabletki anty z przerwą na sztuczne krwawienia lub jeśli bierzesz je bez przerwy, to wychodzi na to samo. I w 1., i w 2. sytuacji nie masz cyklu podczas brania i organizm nie działa prawidłowo.