Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
w związku z tym, ze objawy pojawiły się tak szybko, to napewnmo nie można wiązać ich z ewentualną ciążą. ja mam takie dolegliwości od owulacji czyli od 30.04
to, że test był pozytywny nie zanczy, że wtedy była owulacja. Owu, jeśli była (bez usg nie można tego stwierdzić,) to dzień lub dwa po pozytywnym wyniku testu. Zatem objawy bólowe miałaś przed owu, to tym bardziej nie widzę podstaw by wiązać je z ciążą, skoro pojawiły się przed możliwością zapłodnienia. wyszedł mi wynik pozytywny w dniu 30.04 - kochaliśmy się dzień przed 29.04
W takim razie może owu jeszcze nie było, skoro śluzu też brak... przez caly cykl nie mam wogole sluzu co mnie bardzo martwi bo zawsze byl
Nie należy jeść niemytych owoców i warzyw, które rosną na ziemi albo w ziemi i mogą mieć kontakt z gryzoniami, trzeba dokładnie myć noże i deski, nie jeść surowego mięsa i sprzątać kuwetę w rękawiczkach (ewentualnie zlecić ten obowiązek komuś). Szczególnie należy uważać na dzikie koty, one często są nosicielami choroby, te domowe nie wychodzące samopas często nie mają jak się zarazić (jeśli w domu nie ma gryzoni).