Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja osobiście nie za bardzo lubię stwierdzenie - mieć dziecko - dziecko to odrębna istota, a nie przedmiot, który się ma albo posiada ...
no, ale to moje gadanie głupie
Hej
chcę zapytać jakie obijawy miałyście po inseminacji? Ja miałam wczoraj i bolą mnie jajniki , dzisiaj już mniej ale wczoraj bardzo mocno.Czy to jest prawidłowe? Kiedy mogę sprawdzić czy jest efekt?
hejo dziś mam 10dfl, w sobotę najbliższą powinnam dostać miesiączkę (planowo), czekam z niecierpliwością na mozliwość zrobienia testu, fakt faktem dr zlecił mi betę w 7 dfl i wyszła negatywnie,więc wkręcajac sobię dalej czekm na odpowiedzni moment...poza tym trochę sie martwię bo : 1.07. miałam badanie drożności jajowodów po którym miałam krwawienie do następnego dnia rano, z mężem przytulaliśmy się od momentu badania 3 razy wszystko było ok, za 4 razem w czwartek kilka dni po badaniu miałam krwawienie, w ptek pobiegłam do lekarza zlecił mi badania moczu i krwi zeby wykluczyc infekcję, badania wszystkie wyszły super a beta ujemna, plamienie minęło, a wczoraj znów sie pojawiło tak jakby poczatki @ takie brazowe jakby smieszne nitki, brzuch pobolewa, szczególnie lewa strona, zapomniałam dodać że kiedy miałam te plamienia to sutki tak mnie bolały że mężowi nie pozwalałam nawet na nie patrzeć a co dopiero dotykać...i tez nie wiem czy to z nadmiaru "używania" czy co... w kazdym razie co...no czekam na możliwośc zrobienia testu.pozdrawiam a chętne koleżanki zapraszam pod mój wykres:) trzymajcie kciuki
Moj ostatni cykl wyglada inaczej niz poprzednie
mialam Ow. o wiele wczesniej niz w poprzednim cyklu
Jakiej 5 dni po owulacji odczuwalam przez caly dzien klucie w prawym jajniku
Wczoraj wieczoraj tj. 8 pni po owul.
od tygodnia mam podwyszona temperature i