Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No ja miałam owulację dokładnie w 14 dc, bo robiłam test owulacyjny, zresztą biorę duphaston i zawsze 3 dnia po odstawieniu dostawałam okres, no ale jeden dzien jeszcze o niczym nie świadczy, a moje objawy ciąży to może są poprostu urojone hehe
Później czułam świeżą rybę tak mocno, że nawet w portach nie ma takiego "zapachu".
owulacje mialam 30 sierpnia czyli w 16 dc, od tygodnia brzuch napiety, pobolewa mnie lekko, czasami ciagnie nie wiem co to moze byc czy upragniona ciaza
dziewczyny, czy w ciąży mogę wypić sodę oczyszczoną na zgagę.... jestem już bezsilna.... przez kilka dni łapała tylko wieczorem dopóki nie zasnęłam, a teraz jest praktycznie bez przerwy... wypróbowałam ranigast, mleko, nie pomaga. Słyszałam o tej sodzie oczyszczonej ale nie wiem jak to jest w ciąży
temperatura podwyższona w pochwie 37.5. ale nie wiem nie orjetuje się może przed okresem też jest podwyższona ?? niby jestem w 25 dniu cyklu a cylke regularne. aaa no i takie dziwne kłucia w jajnikach raz w jednym raz w drugim a czasami na dole brzucha niby coś podobnego do bóli przed okresem ale słabsze. kurcze nie wiem może to moja upragniona fasolka?? a może sobie ubzdurałam?? kurde kiedy robić test??
a Wy kobietki mające swoje pociechy lub już w ciąży miałyście podobne objawy do moich??