Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

GRATULACJE dla nowych ciezaroweczek 
moje cykle są 30 dniowe, ostatnią miesiączkę dostałam 18 września więc teraz powinnam dostać 18.10 do tego czasu zrobiłam chyba z 5 testów
wszystkie wyszły negatywnie, dostałam wczoraj "okres" który skończył mi się dzisiaj czyli trwał jeden dzień ?! zawsze mam 5 -6 dni od razu zaznaczę że było to normalne krwawienie.. moje piersi są nadal nabrzmiałe a wokół sutków bardzo widoczne żyłki.
, zaczełam od niedawna.. moja temp wynosiła 37 - 37,3 do tego mojego dziwnego okresu, w dzień okresu spadła do 36,8 a dzisiaj mam 37... 

są one nabrzmile i otoczone zylkami, napisałam o tym bo nigdy takich nie miałam

[/quote][quote=smieska1986][quote=smieska1986][/quote]
Ja pamiętam jak biadoliłam,że nie mam żadnych objawów i w ogóle.. A potem jak przyszły wymioty to pełną parą,po kilka razy na dzień,wymiotowałam wszystko co zjadłam,i byłam już tak tym wymęczona,że zastanawiałam się czy nie pójść do lekarza i nie prosić ,a nawet błagać o coś,co by na to pomogło. Z biegiem czasu uśmiecham się jak o tym myślę i sobie przypominam,ale początki były trudne i było mi z tym bardzo ciężko.Nudności poranne mam do dziś.Wymiotowałam grubo do 5 miesiąca
Na szczęście mam super męża, który mnie zawsze pociesza, robi jedzonko i biegnie po wodę i migdały jak mi niedobrze